ניקיטה - ללא גבולות 121 על ידי yellow-horny [QUOTE=אמריקאי]לא הבנתי את השילוב של גרמניה מרוקאית אפשר לקבל הסבר בבקשה[/QUOTE] זה פשוט עושים ככה אבא שלה בטח גרמני אמא שלה מרוקאית 1+1! ואז היא נולדה:) גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד! ציטוט 23 יולי 2012, 22:22
ניקיטה - ללא גבולות 123 על ידי קישקשתא [QUOTE=ניקיטה] למה זה עבר מלא פעימים זאת יואאא אבל שלחתי רק פעם אחת[/QUOTE] לא רק שזה עבר מלא פעמים, כל פעם זה גם שינה את הנוסח. אדמין - הפורום השתגע!!! [QUOTE=ניקיטה] נ.ב אני לא רוסיה אני גרמניה מרוקאית אף אחד לא מושלם[/QUOTE] [QUOTE=ניקיטה] נ.נ אני לא רוסיה אני מרוקאית גרמניה אף אחד לא מושלם[/QUOTE] [QUOTE=ניקיטה] נ.ב אני לא רוסיה אני גרמניה מרוקאית אף אחד לא מושלם[/QUOTE] כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 23 יולי 2012, 22:43
ניקיטה - ללא גבולות 125 על ידי ניקיטה מה הכווונה הסבר אמא מרוקאית אבא גרמני יצא ניקי רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה ציטוט 23 יולי 2012, 23:18
ניקיטה - ללא גבולות 126 על ידי קישקשתא אמריקאי - היא מזדיינת כמו מרוקאית ומדייקת כמו גרמניה... כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 23 יולי 2012, 23:19
ניקיטה - ללא גבולות 128 על ידי rd06 [QUOTE=קישקשתא]אמריקאי - היא מזדיינת כמו מרוקאית ומדייקת כמו גרמניה... [/QUOTE] קיש לדעתי היא מזדיינת כמו חיה אתה בעצם אומר שמרוקאיות הן חיות ? ציטוט 24 יולי 2012, 08:48
ניקיטה - ללא גבולות 129 על ידי verble [QUOTE=rd06] [QUOTE=קישקשתא]אמריקאי - היא מזדיינת כמו מרוקאית ומדייקת כמו גרמניה... [/QUOTE] קיש לדעתי היא מזדיינת כמו חיה אתה בעצם אומר שמרוקאיות הן חיות ?[/QUOTE] עדיף את ניקי שמזדיינת כמו חיהמאשר את שרון שמזדיינת כמו מתה ציטוט 27 יולי 2012, 15:01