כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 14 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

131

התיאום עם בר התחיל בהודעות פרטיות, אין אפשרות אחרת.

לאחר כמה הודעות בפורום נתנה לי את הפלאפון וכתובת ברמת גן, הדירה במקום דיסקרטי בתוך בית מגורים.

בשעה היעודה, התקשרתי ובר כיוונה אותי לביתה.

התרגשתי לעלות לדירתה, והיא פתחה לי את הדלת בחיוך רחב אבל גם קצת ביישני ובנשיקה לבבית מאוד, נראית בחורה צעירה, יפה שמנמנה ושופעת חזה ענק המציץ מתוך שמלה קטנה שחורה ו… בלי תחתונים.

מדביקה לי נשיקה נותנת לי לנוח מהדרך ומוסיפה עוד נשיקות.

התיישבנו בסלון הקטן והחמוד. הדירה מסודרת בטוב טעם, מודרני נעים ונח. מסכי טלוויזיה גדולים בסלון ובחדר השינה, וכל מה שצריך כדי ליהנות מהביקור.

התחלנו בדיבורים תוך כדי נגיעות קלות ונעימות וליטופים שהלכו והפכו לנשיקות עמוקות וארוכות לאט לאט, שגרמו לתפיחה ולהרגשה נעימה.

אני נכנס להתקלח, המקלחת נאה ונראה שגם בר התקלחה בו, וכמובן מביטה בי תוך כדי מקלחת דרך המראה, ומדברת איתי תוך כדי…

אני יוצא מהמקלחת ואנחנו ממשיכים בליטופים ונשיקות, אין לחץ של זמן והכל רגוע ומלווה במוזיקה ונרות.

עברנו למיטה. המיטה גדולה ונוחה, החדר ממוזג ונעים. מוסיקה מתנגנת. מוסיקה קלאסית.

במיטה ממש התנפלתי על השדיים העצומים, הרכים, הנעימים והפיטמות המטריפות עם העטרה הגדולה. לא הצלחתי להתנתק, לא אכנס לפרטים מדוייקים איך עבר הזמן.

[בעבר בעברית הקדומה, אדמדם = אדום חזק, ירקרק = ירוק חזק, תכלת = כחול חזק, ולכן גם מתאים לשמנמונת -…], היא גם יודעת שהרבה גברים אולי רובם, אוהבים את המלאות יותר מאשר את הרזות.

בר אכן שמנה כמו שהיא מתארת את עצמה. אין הרבה כאלה, שדיים ענקיים, טבעיים, ויפים. מי שאוהב חייב לראות כדי להאמין. אבל חלקה בכל חלקי הגוף בצורה לא רגילה. [שזה מראה על גילה הצעיר] עור - חלק כמו תינוק, גוף- מפנק ומפנק מכל כיוון, שדיים עצומים בדיוק כמו שאני אוהב. כוס צר חם ורטוב. מוצצת אלופה. ואשה צעירה אבל מעניינת ונעימה כאשת שיחה וכיף לבלות בחברתה זמן קסום. היא מעניקה שירות בכיף ומכל הלב, אין כל לחץ של זמן אצל בר והתמורה אכן שווה לאגרה.

היא משאירה טעם של עוד,

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”