כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 135 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1341
[QUOTE=הולך בטל] הדמות המגוכחת ע"ש כדורי השוקולד
[/QUOTE]

סופר פקושה - אתה שם לב שיותר ויותר אנשים מבינים וכותבים שאתה מגוחך?

אתה לא מבין שאין עשן בלי אש? האמת חייבת להאמר: אתה מגוחך!

שברת שיא של כל הזמנים בפורום, תוך זמן קצר הפכת לדמות הכי מגוחכת פתטית וגרוטסקית

בפורום מאז יום היווסדו!

לפחות במשהו אחד הצלחת! מוחא כפייה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1343
[QUOTE=פררו רושה]

[QUOTE=הולך בטל]
ג
[/QUOTE]

האמן לי שהיא לא צריכה שאני ייצג אותה מכיוון שהיא מתנהלת ומגיבה בצרה עצמאית לחלוטין כך שהטיעון שלך פשוט אינך נכון אבל מהנסיון הדל שצברתי כאן מייד יגיעו שלושת המוסקוטרים ויגיבו על מה שכתבתי, זכותם המלאה.
אם אתה ניטראלי בדיון הזה כיצד תסביר את זה:

[/QUOTE]

אם היא לא צריכה ייצוג, מדוע אתה מתעקש לעשות זאת פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם ..... ועוד מבקש שיאימינו לך? הלבלרת וגם הכחשת. אני מניח ששוב , כהרגלך בקודש, תשמור על דום שתיקה או תאשים את האחים שלו.

נ.ב - שוב מקרה א.

רימינג מעשי2012-04-03 19:59:33

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1345
[QUOTE=פררו רושה]

[QUOTE=רימינג מעשי]

[/QUOTE]
אם היא לא צריכה ייצוג, מדוע אתה מתעקש לעשות זאת פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם ..... ועוד מבקש שיאימינו לך? הלבלרת וגם הכחשת. אני מניח ששוב , כהרגלך בקודש, תשמור על דום שתיקה או תאשים את האחים שלו.
אתה גדול עליי מצטער אין לי תשובות בשבילך קריצה

[/QUOTE]

ברכותי, אמרת דבר אמת לשם שינוי. זהו רגע היסטורי.קריצה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1349
סופר פקושה - ברור שלא התכוונת וזאת בדיוק הבעיה שלך בחיים.

אז בוא ואחדש לך, לא רק שרימינג גדול עלייך, כל משתמש פה בפורום גדול עלייך..

היש מאותגר שיודע שהוא מאותגר?

קישקשתא2012-04-03 23:29:28
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1350
מוחא כפייה

[QUOTE=Roy-]סיכום דיון למי ששוקל להגיע לשרון

הפוסט הקצר (יחסית) הזה מיועד לקורא הפורום אשר שואל את עצמו: האם ללכת או לא ללכת ל"שרון מתל אביב".
יצויין שהכותב ביקר אצל שרון בעבר פעם אחת, לפני כמה שנים, ולא ראה טעם ללכת שוב.
עדויות של מבקרים אצל שרון בתקופה העוקבת לא מראות מגמה של שינוי - אבל ישפוט כל אדם לפי דעתו.

כמה נקודות:
* מדובר בבחורה בשנות ה-30 לחייה. עובדת בתחום מספר לא מבוטל של שנים. גבוהה, חזה בינוני יפה (לאוהבי החזה הקטן-בינוני), פנים לא יפות לדעתי.
* היא משקיעה מאוד במאמץ ובמתן הזמן המלא.
* השירות שלה, כפי שתואר על ידי רבים לפני, קר ומיכאני מאוד. לא מדובר בחוויית סקס GFE - רחוק מזה...

לסיכום - יש דברים גרועים יותר בעולמנו מלבקר את שרון. יש גם דברים טובים יותר.

הערה נוספת לגבי הדיון בפורום -
כל הדיון הזה הוא הסחת דעת גדולה ומוזרה מאוד. קבוצה קטנה ונלהבת של מעריצים (שיש הטוענים שמדובר ביחצ"נים) מפרסמת בצורה אובססיבית הודעות נלהבות, שלא באמת תואמות את גודל המאורע (שרון).
קבוצה אחרת של אנשי פורום ותיקים, שביקרו את שרון ומצאו את החוויה בינונית ומטה, מתקוממים כנגד מחול ההערצה האובססיבי. ההתקוממות והפעילות האקטיבית שלהם בפורום נובעת בחלקה מרצון אלטרואיסטי למנוע מהקורא התמים להגיע בטעות לשרון כאשר הוא חושב שמדובר מופלא, ובחלקה ממוטיבציות אחרות (רצון "להחזיר" על עלבונות אישיים, תחביב, עודף זמן פנוי, או סיבות אחרות).
כלומר, אפשר לקחת את כל הדיון הארוך והמייגע הזה - ולהתעלם ממנו.

נ.ב. הכותב לא מתכוון להגיב לשום הערה או תגובה לפוסט שלו (שעלול להיות מותקף על ידי חבורת המעריצים האובססיביים או מתנגדיהם הנחרצים). חבל על הזמן של כולם.

[/QUOTE]

סוף סוף אפשר לנוח ולראות את השרשור זורםצחוק

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”