כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 138 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1371
[QUOTE=מוסלי]אשל"ג מן הראוי שתדייק בתרגום.

זה "איך את לא מביישת כלבתא" בלבד

בלי ה"מה נשמע" (שמעניין אתה יודע את מה)

[/QUOTE]

מענין שמוסלי שהיה מטרת לעג בגלל ביריונותו, פתאום הפך ליקר המושקטיורים שהפנה את בריונתו נגד שרון.

אל גסות הרבה פחותה מזה בפוסט אחר הייתם רוגמים אותו באבנים.

לא פה. שום תגובה ביקורתית

הדם של שרון - הפקר.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1374
[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=gunner]
מבחינתי, אפילו בשביל פורום קשקשת, החרטא של שרון, מוגזמת.
היא נותנת מכה במים, עושה גלים וכולם מצטרפים ועושים כמו בגן ספלאש ספלאש.
[/QUOTE]
יקרונית אני מסכים אם גאנר, שניסיון שיווקי הזה הוא הזול מכול הניסיונות שהיו עד פה.
כמובן ששרון לא חושבת שכולנו מטומטמים ומבינה יחד עם כולנו שזה עוד מבצע שיווקי כי ברור שלא יתאפקו וידברו ושמה יוזכר.
אש"ג קרא לניסיון שיווקי הזה כשלון. אלי לפחות הוא השפעיה - אבל בהפוך.
סוף סוף הבנתי למה קשקשתא ואש"ג צודקים במלחמת בלימה שלהם.
כמעט לקחתי אל עצמי לגרום לידידי Andre2011 לנפילה בטוחה, שעבורו זה"מכה חזקה בפרצוף ובנפש "
אני כן מאמין ששרון כנה בהתנהגותה עם לקוחות ולא עשה איפה ואיפה כמו שכתב קשקשתא.
אבל אני בטוח שאם אין עצלה קליק ללקוח אז היא באמת קרה ומכנית. הבנתי את זה שאם בחור צעיר וחרמן הרגיש איתה מתוסכל , אז מה לדבר על גברים יותר בוגרים שמחכים למשחק אמין או מעבר לזה של לבביות וחום מצד הבחורה.
כמובן שזכותה המלאה של שרון לתת שירות שהיא רוצה. אני בטוח שלחלק גדול זה מספיק ומעבר לזה. הבעיה שהיא מפציצה בניסיונות שיווק שמבלבלות את הגולשים.
וזה לצערי מצדיק גם התגובות חוזרות אין ספור של מבקריה החריפים. אבל קשקשתא צודק שמשהו השתבש ברמת העיוץ שהיא מקבלת. או לתת קרדית לשרון עצמה - היא פשוט התעיפה מלשווק את עצמה בטריקים זולים.
אנחנו לא שוק בהונק קונג.
[/QUOTE]

קישקשתא2012-04-05 00:12:09
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1375
עירבוביה החברות החדשה שלך עם הקרחוניקית היא אשליה ועמוק בפנים אתה יודע את זה, seek help!

[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=gunner]
מבחינתי, אפילו בשביל פורום קשקשת, החרטא של שרון, מוגזמת.
היא נותנת מכה במים, עושה גלים וכולם מצטרפים ועושים כמו בגן ספלאש ספלאש.
[/QUOTE]
יקרונית אני מסכים אם גאנר, שניסיון שיווקי הזה הוא הזול מכול הניסיונות שהיו עד פה.
כמובן ששרון לא חושבת שכולנו מטומטמים ומבינה יחד עם כולנו שזה עוד מבצע שיווקי כי ברור שלא יתאפקו וידברו ושמה יוזכר.
אש"ג קרא לניסיון שיווקי הזה כשלון. אלי לפחות הוא השפעיה - אבל בהפוך.
סוף סוף הבנתי למה קשקשתא ואש"ג צודקים במלחמת בלימה שלהם.
כמעט לקחתי אל עצמי לגרום לידידי Andre2011 לנפילה בטוחה, שעבורו זה"מכה חזקה בפרצוף ובנפש "
אני כן מאמין ששרון כנה בהתנהגותה עם לקוחות ולא עשה איפה ואיפה כמו שכתב קשקשתא.
אבל אני בטוח שאם אין עצלה קליק ללקוח אז היא באמת קרה ומכנית. הבנתי את זה שאם בחור צעיר וחרמן הרגיש איתה מתוסכל , אז מה לדבר על גברים יותר בוגרים שמחכים למשחק אמין או מעבר לזה של לבביות וחום מצד הבחורה.
כמובן שזכותה המלאה של שרון לתת שירות שהיא רוצה. אני בטוח שלחלק גדול זה מספיק ומעבר לזה. הבעיה שהיא מפציצה בניסיונות שיווק שמבלבלות את הגולשים.
וזה לצערי מצדיק גם התגובות חוזרות אין ספור של מבקריה החריפים. אבל קשקשתא צודק שמשהו השתבש ברמת העיוץ שהיא מקבלת. או לתת קרדית לשרון עצמה - היא פשוט התעיפה מלשווק את עצמה בטריקים זולים.
אנחנו לא שוק בהונק קונג.
[/QUOTE]

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1377
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
חחח קישקשתא עם הפוסט הזה הזכרת לי את ההודעה הזאת עכשיו... חחח איך צחקתי עכשיו צחוק

אגב, סרטון החתול בפוסט לא עובד פאק! מבולבל ... מחר אני אכין לך סרטון חדש אל תדאג קריצהצחוק

[/QUOTE]

האמת, די נפגעתי שכולם קבלו היום סרטון ואני לא! כועס בכי

באמת רציתי לדבר איתך על זה...

Lavelle - תכין לי סרטון ומהר!!! כועס

קישקשתא2012-04-05 00:34:44
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1378
קישקשתא על מה אתה מדבר? אני מתמחה בסרטונים אחרים... קריצה

שרון מכינה את סרטוני החתול, היא כבר כתבה לך שמחר יהיה לך סרטון מוכן צחוק

לילה טוב.
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1379
[QUOTE=Lavelle]קישקשתא על מה אתה מדבר? אני מתמחה בסרטונים אחרים... קריצה

שרון מכינה את סרטוני החתול

[/QUOTE]

כן בטח, "שרון מכינה את סרטי החתול" ושרון גם "תמיד מגיבה בפוסט שלה ואף אחד אחר לא מגיב במקומה" קריצה צחוק

לא משנה, העיקר שיהיה מוכן שאני קם בבוקר, לילה טוב לבלר (המקורי).

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”