כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 15 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

141

את רותי הכרתי במסיבת חילופי זוגות לפני יותר משנה ולמרות שאני הולך גם לאחרות היא היחידה שאני תמיד חוזר אליה. אפשר להגיד שהיא "הקבועה" שלי.

הייתי אצל רותי בשבוע שעבר אחרי כמעט חודש שלא הייתי בארץ. היא חיכתה לי לבושה בבגד שכולו רשת ועירומה מתחתיו ומיד כשנכנסתי הדבקתי אותה אל הקיר בנשיקה עמוקה וארוכה תוך שאני תופס את ישבנה המושלם בשתי ידי ומעסה אותו. כרגיל אצל רותי התחילו הגניחות הקלות כשהיא טורפת את הפה שלי ואת הלשון שלי בתאווה עמוקה.

איכשהו הגענו לחדר השינה שלה כשבדרך היא מפשיטה אותי מהחולצה פותחת את המכנסיים שלי לא לפני שהיא קיללה כרגיל את החגורה. כשהגענו אל המיטה היא התיישבה עלי, הוציאה את החבר הקטן (שכבר לא היה קטן) מכלאו והלבישה עליו את שפתיה החמות והרטובות. היא התחילה למצוץ אותו וללקק אותו כשאני עומד מולה בלי הרבה אפשרות לזוז כי המכנסיים היו תקועים לי על הברכיים. תפסתי את שתי הידיים שלה והתחלתי לזיין לה את הפה כמו שאני אוהב, חזק ומהר, תוקע אותו עמוק בגרון שלה עד שהיא נחנקת ומזילה ריר מסביב לזין שלי שהלך ותפח בזכות ההשקיה המסיבית שהוא קיבל.

אחרי כמה דקות כאלה הושטתי יד אחת כדי לבדוק מה מצב הרטיבות בין הרגליים של רותי וכרגיל, האשה מוצצת וגומרת ומאורת תאוותה רטובה ונוטפת. הוצאתי את הזין מהפה של רותי משאיר אותה לשנייה לבד כדי להתפשט. חזרתי אליה ודחפתי אותה אל המיטה תופס את שתי הרגליים שלה ונשכב ביניהן ומתחיל לרדת לה דרך הבגד שהיה כבר רטוב.

אני לא אתאר את שלל התנוחות שהתנסינו בהן. אני רק אומר שהאשה אוהבת סקס והייתי משתמש במושג "חולת סקס" אם לא הייתי מפחד שהיא תהרוג אותי. אני רק אומר שהיה שם סקס אוראלי משני הצדדים עם המון גרון עמוק מצד רותי. היה שם סקס וגינאלי וכמובן שהיה שם סקס אנאלי מטמטם עם המון מכות על התחת המושלם שלה.

היינו ביחד קרוב לשלוש שעות וכרגיל זה נגמר בגללי. השארתי לה טיפ נחמד ובקבוק יין כמו שהיא אוהבת שלא נגענו בו כי היינו עסוקים מדי.

רותי - אני חולה עלייך

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”