כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 15 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

141
זורק זין, לא שחלילה אני מזלזל בדיווח אך כאיש מקצוע  עולה המון כעס מהדיווח שלך. לא נכנסת, משמע- לא שילמת, קרי לא נפלת.
אמת, נשרף זמן לריק וציפייה למפגש מרתק  אך אלה זוטות יחסית לנפילה של כ- 1300- 1400 ( כולל טיפ).
בקיצור, ״האזהרה״ הזאת עולה ממנה משהו פישי קצת, אולי, כמו שאתה בא רואה בחורה ולא מתאים לך, אתה פשוט לא נכנס. ומה היא? חייבת להיכנס עם כל מי שבא?

אתה מאוד מתרכז בכמה שהיא דוחה ומגעילה, גם אנורקסית חולנית נדמה לי שהזכרת.
כפי שציינתי, משלא שילמת היית צריך להתרכז יותר במראה שלה תוך מתן תיאור חיצוני שלה.
במהלך כתיבת התיאור שלה המוח ״מתרגם״ את הזכרונות למילים. המילים שהשתמשת בדיווח מאוד אגרסיביות ( מהצד של כעס והתגוננת).
לא הזכרת חזה למשל או את מקום המפגש וכד׳.
התרכזת רק בכמה שהיא רזה ומכוערת

אולי בכלל היא מכירה אותך מהחיים הפרטיים, לכן לא הסתכלה עליך ורק רצתה שתטוס לה מהדירה מהר ככל האפשר.  

ניקיטה - ללא גבולות

144
[QUOTE=זורק זין27]....אפילו לא הסתכלה עליי כשנכסתי ולפני שהספקתי להגיד 2 משפטים באה לי ביציאה הכי מפגרת שיכולה להיות , ואני מצטט : " מאמי , לא מתאים לי המפגש הזה בסוף " ....[/QUOTE]
לא רק לגברים יש זכות להחליט מה מגדיל להם ומה מגעיל להם; גם לניקיטה יש זכות מלאה להחליט מה מתאים לה ומה מגעיל לה.

אבל על פניו נראה שיש סתירה בין ההחלטה שלה, כפי שתיאר זורק זין27, לבין כותרת השרשור "ללא גבולות", כי כפי שנראה עכשיו, כן יש לניקיטה גבולות. וגבולות זה בסדר, אך הגון יהיה לדעת אותם מראש. יתכן שעדיף שניקיטה תציין את המגבלות בפוסט הפתיח שלה ותתאים את כותרת השרשור שלה, למניעת אי-הבנות נוספות.

אבל לכל מטבע יש שני צדדים וראוי יהיה לשמוע את הצד של ניקיטה לפני קביעת דעה.

ניקיטה - ללא גבולות

147
[QUOTE=זורק זין27]טוב , מכיוון שיש פה כמה יחצנים של הבחורה הזאת , אז אני יסביר את עצמי , שלא יהיו אי הבנות :
יצא לי להיות עם לא מעט נערות ליווי בעבר , ובחיים לא קרה לי דבר כזה .

אני נראה טוב מאוד , אסטטי מאוד , ובטח שאין לי שום בעיה , ש נערת ליווי לא תרצה להיכנס איתי .

הבחורה הזאת פשוט לא סגורה על עצמה כנראה , ואני בטוח שהיא עושה את הקטעים האלו להרבה אנשים .

ודרך אגב , לכל היחצנים פה : אני ממש לא כועס , להיפך : אני חושב שהיא די עשתה לי טובה , וחסכה לי כסף גם בנוסף להכול .

[/QUOTE]
הייתי נזהר למי אתה קורא פה יחצנים אחי!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

ניקיטה - ללא גבולות

149

ערב טוב לכולם

קראתי את מה שכתבו ולקח לי קצת זמן למצוא המילים הנכונות להשיב.
שאני כוותבת ללא גבולות כוונתי שהאופציה ללכת רחוק קיימת מבחינתי.
אבל הכל והכל בהסכמה הדדית ורצון משותף של שני הצדדים(ללא קשר לכסף)
כל שיחה שאני מקיימת לצורך מיפגש ברור לשני הצדדים שהכל יעשה ברגע האמת,
במידה ויתאים לשנינו, ואם אני בחורת מסיבות שלי לא מתאים לי, אין על מה לכעוס
ולהכפיש, זה עדיף על מפגש מבויים ומכני רק כדי לקבל כסף.
ולא משנה מי ממולי, ככה אני מתנהלת ובדיוק באותה המידה שזה משהו שכן מתאים לי
חשוב לי השיחה שלפני אולי כוס יין, הכרות קלה ,כדי לתת לי ולצד השני להרגיש בנוח
ולהפוך את המפגש ליותר אינטימי.
שבוע מהמם ומבורך לכולםTongueTongueTongue
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

150
אני חושב כי ניקי הסבירה את עצמה היטב, אם ברגע המיפגש משהו לא מתאים אז הבחירה הנכונה היא לבטל ולא לקחת כסף ללא תמורה הוגנת. גם לנו יש הזכות לבטל ואנו מישתמשים בה כאשר מגיע אלינו בחורה לא לטעמנו.
זה מאכזב מאוד כאשר מצפים לפגישה לוהטת שלא מיתממשת, אולם אני חושב שזה בהחלט עדיף מאשר לשלם סכום נכבד ולא לקבל תמורה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”