כ הבלונדנית - דף 15 - סקס אדיר

הבלונדנית

141
[QUOTE=פידרוס]אחרי 3 ניסיונות, בהם קבענו שעה, ביקשה לוודא הגעה שעתיים מראש. בכל פעם הודיעה לי שהיום לא, אבל מחר יש לה זמן...
אמרתי תודה רבה, והיא יכולה מבחינתי... להמשיך לחפש לקוחות במקום אחר...
עם כל הכבוד לדיווחים לביצועים ולמראה...
פידי
[/QUOTE]

מבלי להתייחס לעניינים שלך עם אנטקה,
ראיתי שגם בפוסט של סוניה כתבת שהיא הבריזה לך,
אולי יש לך בעיה בתקשור עם הבחורות האלה?
ואני לא אומר את זה בקטע רע

הבחורות באות לעבוד פה, מלא גברים קובעים איתן ומכיוון שאין מחויבות הרבה גברים גם מבריזים ולכן לגיטימי שהן ירצו לוודא שאתה מגיע,
הטובות גם תמיד עמוסות ובד"כ היום שלהן מתמלא יום קודם ....

בהצלחה

הבלונדנית

142
אכן יום רע היה אתמול... אבל אני מנוסה ומתקשר היטב עם המון בנות... עם סוניה היה קטע מבעס אבל לא בקטע רע.. עם אנטקה היה קטע מסריח.
אני מתקשר עם הבנות עם הרבה כבוד וסבלנות. כולנו מבינים שהן כאן על מנת לנות לעצמן קהל לקוחות ולעשות כסף.
אני מצפה למינימום של יושרה... לעולם אייני משתמש בלשון גסה, לא מתווכח על מחיר ולא מיצר אנטגוניזם. שהרי האווירה שאתה מייצר היא מה שתקבל במפגש. ומבחינתי, האווירה במפגש היא הדבר החשוב ביותר, אחריו זה יופי, ביצועים וכולי... אבל ההרגשה שתבוא ותצא מהמקום היא מה שיכתיב את החוויה שתיזכר מהמפגש...
עם כל הכבוד, אני לא חושב שהבעיה אצלי, אני חושב שיש בנות שהשתן או במקרה הזה הזרע עלה להן לראש... הן בטוחות שהן עושות לנו טובה בזה שהן נותנות שירות ומרוויחות כסף...
פידי
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

הבלונדנית

145
[QUOTE=צמצם]אני חוזר וכותב מה שכתבתי בעבר:

להחרים אותה!!!!
[/QUOTE]

שכל אחד יעשה מה שבא לו.
אני אישית מאוד נהנתי איתה ואם תהיה לי הזדמנות אחזור אליה
הייתי עם לא מעט כולל ליזה וויקה האגדתיות ולדעתי היא בכמה רמות מעל כולן במראה, בשירותיות וביחס
כך שאני אעדיף אותה מאשר ללכת לנפילה אחרת.

מה שכן צריך לזכור שבסך הכל מדובר פה בבני אדם משני הצדדים ולא מכונות ולפעמים אין התאמה, אז לא צריך להתקע, להחרים, להכפיש וכו'
אלא לדפדף הלאה...

הבלונדנית

146
[QUOTE=aviv888]
[QUOTE=צמצם]אני חוזר וכותב מה שכתבתי בעבר:
להחרים אותה!!!!
[/QUOTE]
שכל אחד יעשה מה שבא לו. 
אני אישית מאוד נהנתי איתה ואם תהיה לי הזדמנות אחזור אליה 
הייתי עם לא מעט כולל ליזה וויקה האגדתיות ולדעתי היא בכמה רמות מעל כולן במראה, בשירותיות וביחס 
כך שאני אעדיף אותה מאשר ללכת לנפילה אחרת.
מה שכן צריך לזכור שבסך הכל מדובר פה בבני אדם משני הצדדים ולא מכונות ולפעמים אין התאמ<span style="font-size: 12px;">ה, אז לא צריך להתקע, להחרים, להכפיש וכו' </span>
אלא <span style="font-size: 12px;">לדפדף הלאה... </span>
[/QUOTE]

גם לא ליחצן..... הפורום נועד להזהיר, להמליץ ולספר על חוויות טובות ולא טובות. היה לך טוב, סיפרת, נהנית... סבבה. הדבקות שלך בניסיון להגן על הגברת, מריח לא טוב.
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

הבלונדנית

148
לא נכון - הדבקות שלך אביב הרבה יותר גדולה ונלהבת מזו של פידרוס.
אני בטוח שהעלמה יודעת לקשר את שם היוזר שלך לאדם ואתה יורד לה וירטואלית ...
[QUOTE=aviv888]לא כל מי שלא חושב כמוך הוא יחצן ואם תשים לב הדבקות שלך בנושא גדולה משלי.... :-)

שיהיה לך המשך יום מקסים וזיונים טובים לכולנו

[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

הבלונדנית

149
[QUOTE=פידרוס]מאחר והזונה החוצפנית הזו קוראת את כל הודעות הפורום, היא כמובן קישרה בין ההודעה שלי לסיפור. ובסופו של יום עוד שלחה לי וואטסאפ, וניסתה להאשים אותי שאני לא הבנתי את משמעות ההתכתבות, עניתי בנימוס, אולי בפעם אחרת. החצופה ההזויה הודיעה לי שהיא לא מוכנה להיפגש איתי גם בפעם אחרת מאחר ואני לא יודע איך קובעים...

אם יש איזשהו כוח לפורום הזה מן הראוי להחרים את הזונות החצופות והמטומטמות שחושבות שהן יכולות להשתלח באנשים, לזלזל, ולהתנהג בגסות, ועדיין לעשות כסף על הגב של כולנו.

אני, לא אגיע אליה, מקווה שתרימו את הכפפה.

פידי[/QUOTE]

שאלת אם אני זמינה בשעה 14:30 מחר, כתבתי לך שאני פנויה. ובזה סיימנו את התקשורת שלנו באותו יום.
לא אישרת שתבוא אלי ב14:30!!!
למחרת גבר אחר קבע לבוא בזמן הזה.
אז במה הייתה גסות רוח?
אולי אתה גס רוח,ואני שמחה שהפגישה שלנו לא התקיימה.
כל זה לא נעשה - טוב יותר

הבלונדנית

150
שלום לכולם, זה עוד פעם אני.
גברים יקרים אהובים שלי יש לי פנייה אליכם.
אני רוצה לארגן פגישה של גנג בנג בתחילת דצמבר.
אני מאוד אשמח לראות אותכם.
אני יפרסם את המידע העדכני ביותר באתר האישי שלי. עכשיו אני מנסה למצוא דירה מרווחת שתתאים למסיבה הזאת.
אני שמחה גם כששני גברים ביחד באים אלי.

אני חושבת שאולי אשאר כאן בדצמבר.

יש לי הרבה גברים ואין לי זמן.
אני מצטערת שרבים מכם צריכים לחכות 2-3 ימים.
אני מנסה לעשות שירות ממש טוב ולנסות להיראות אטרקטיבי ככל האפשר.
תודה על המחמאות שלכם ולטיפות.
אני שמחה שאתם חוזרים אלי.
אני הבנתי שאני ממש יפה בלי פוטושופ ואין לי תחרות.
אתם מוכנים לחכות או להירשם מראש 1-2 ימים.
אני אדם מאוד עדין ואני מנסה לעשות ויתורים, אבל אם אתה לא מתנהג יפה ולא מנומס אני יכולה לבטל את הפגישה.
בבקשה אני לא רוצה שתנשוך אותי או תתן לי סטירות חזק יש לי עור מאוד עדין.

אם אתם לא יכולים לבוא אלי בשעה שנקבע, נא להודיע לי מראש שעתיים לפני הפגישה.
אנא קראו בעיון את הטקסט שאני שולחת לכם.

אני מאחלת לכם את כל הטוב ביותר ותהיו חיובים יותר.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”