כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 16 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

153
[QUOTE=eliaho]

בקצב ההודעות פה עוד תעברי את שרון המפורסמת, 4 עמודים ב 4 ימים פשוט מטורף !

הבעיה היא שבמקום שירשמו פה תסריטים ודיווחים עלייך הם כותבים כמה היחס שלך משפיל וגרוע לאנשים וללקוחות שלך.

[/QUOTE]

את הטראומה שלך משרון תשמור לעצמך כמו גם את דעותייך האישיות שאתה לא מבסס על דברים שקרו, אלא על תאוריות שבנית לעצמך בראש נגדי - לא על העמוד שלי בבקשה.
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

154
[QUOTE=ליה מורנו] [QUOTE=eliaho]

בקצב ההודעות פה עוד תעברי את שרון המפורסמת, 4 עמודים ב 4 ימים פשוט מטורף !

הבעיה היא שבמקום שירשמו פה תסריטים ודיווחים עלייך הם כותבים כמה היחס שלך משפיל וגרוע לאנשים וללקוחות שלך.

[/QUOTE]

את הטראומה שלך משרון תשמור לעצמך כמו גם את דעותייך האישיות שאתה לא מבסס על דברים שקרו, אלא על תאוריות שבנית לעצמך בראש נגדי - לא על העמוד שלי בבקשה.
[/QUOTE]

חחחחחח הבחורה פשוט חיה בסרט צחוק

155
אני חושב שיש פה לינץ' בילדה מקסימה שלא פגעה באף אחד, לא רימתה ולא שיקרה.
אני הייתי אצלה פעם אחת והיתה לי חוויה מעולה, GFE ברמות הקשות (לטובה) ביותר, בגלל שגמרתי פעם אחת הציעה לי לבוא בפעם נוספת בחינם! אבל סרבתי בנימוס כי אני לא מנצל טוב לב. השירות שלה מאוד מיוחד ואין דברים כאלה ובטח שלא במחיר שלה שלדעתי הוא הוגן לחלוטין לתמורה שהיא מספקת, היא עובדת בזנות להנאתה ונפגשת אם לא יותר מ2 לקוחות ביום, שכרה דירה כדי שלא נשלם יותר על מלונות, נכון שהיא לא דוגמנית אבל בשירות שהיא נותנת, בשילוב היופי שלה והגיל שלה זה בהחלט עסקה מצויינת. לצערי 600 שקל הם הרבה כסף עבורי אז אני לא יודע אם ומתי אחזור אבל בהחלט הייתי שמח לבלות איתה בכל פעם שאני מחליט להוציא כסף על סקס.

159
מאז שליה הציעה לי להפגש אתה על כוס קפה (ליה אל תפחדי אני לא דומה לזקן שבתמונת אדמין) כדי להכיר אותה כאדם, אני כמובן נמנע מלהמשיך להגיב אל דבריה.
והגינות דורשת לציין שבסוף יש מדווח אמין (שהוא אדם אחר מחר חרמוני) שמאוד משבח אותה.

160
[QUOTE=קישקשתא] כנראה שיש משהו בשם ליה, שגורם לפוסטים להפוך לכאלה...

[/QUOTE]

נכון, נזכרתי! צחוק
וגם איתה היתה תגרה מילולית, אבל לפחות עם ליה המבוגרת זה היה כוחות וגם מהנה. לא כמו עם ליה התינוקת שלא סגורה על עצמה בשיט.

וואלה קישקשתא - נהיית מנוע חיפוש ארכיוני ששם בצל את ח"כ מוחא כפייה.
I fart in your general direction

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”