כ שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה - דף 16 - סקס אדיר

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

152
אמנם בד"כ שרון לא צריכה דוברים אבל הנושא כבר נלעס מספר פעמים הוא די נדוש ובאמת שאין צורך להתחיל פעם נוספת.

כמו שאומר החבר GIVO מי שמתאים לו שילך ומי שלא אז לא , אבל לדעתי הפורום וגם אנחנו כבר התעייפנו מהנושא.

בברכת סופ"ש נעים

153
חברים יקרים (ושרון יקרה - תרתי משמע...)!
כשם שאחת לכמה שנים - או אף דורות ועידנים - קם מישהו וטורח להצביע על המלך העירום, לומר את "המובן מאליו", לעורר את ההמונים - כך אני לקחתי על עצמי תפקיד זה בנושא הנדון. היה מי שהסביר את הביקור בדירות עם תעריף של 500 לשעה אצל זקנות בלות ולא שירותיות בחוסר ידע; את זאת אני בא למנוע! ודאי ששרון (המחרמנת כשלעצמה) לא מכריחה אף אחד לבקר אצלה. אך מה על מי שנתקל במודעה שלה - בחלק מהתגובות האוהדות - ויוצא מאוכזב רק מפני שלא ראה סרטונים/תמונות/דיווחים של אחרות?! אני עצמי לא ביקרתי את שרון; אך קיבלתי פרטים, ראיתי תמונות, וקראתי דיווחים. ולאחר כל הנ"ל, אני רואה לנכון להתריע, או לכל הפחות לתהות: למה שאשלם 600 ש"ח לשעה שאפילו לא כוללת נשיקות (ולפי דיווחים אף יחס קר ומנוכר) - כאשר יש מתאפשר לי לשלם 500 לשעה חלומית (שכוללת בין היתר נשיקות)? ארחיב את טענתו של אכילס: אני יכול אף לשלם 400 לשעה מלאה (!!!) עם פצצה סקסית ויחס של חברה. זה הכל, מעט חומר למחשבה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

156
טינה (שכבר הספיקה לעזוב, אך יש במקומה לפחות שתיים אחרות; השירות מדהים, ובמקרה של טינה הבחורה פצצה); לילה (שאני מסרב לקבל את העובדה שעזבה...); אוקסנה, אניה. וכמובן שב-500 לשעה מלאה יש לא מעט - כאשר 400 זה לפחות משעה.

158
אוקסנה מציצה לא מקונדמת.
אוקסנה גמירה בפה. אני קיבלתי את זה במסגרת ה-400 לשעה שלמה, אני מבין שרשמית מדובר בתוספת של 100. עדיין יוצא פחות. וכאמור, ישנן נערות בת ים (ולאחרונה גם תל אביב). עם דגש על נערות. אולגה, מרטינה, מלאני ועוד.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”