כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 151 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1501
ליפניי כמה ימים נתתי לחבר את מספר הטלפון של שרון ( הוא היה חרמן אש ) . פגשתי אותו היום בים אם חיוך ענק על הפנים .... הוא שולח לך מיאוו דרכי Heart
החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1502
במחשבה שניה וגם שלישית ...היסתכלתי על הסירטון ומה שאני רואה זה ששרון מענגת את הבחור וגורמת לו ליגמור רק בכפות רגליה הסקסיות . מי ששוכב ומשרה אווירה קרה זה שלא זז ומחכה כמו ילד ששרון תביא לו את הנס ( של הננס ) . . . בקיצור מי שרוצה להנות שידע גם לתת חיוך Tongue
החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1504
[QUOTE=ran]

במחשבה שניה וגם שלישית ...היסתכלתי על הסירטון ומה שאני רואה זה ששרון מענגת את הבחור וגורמת לו ליגמור רק בכפות רגליה הסקסיות . מי ששוכב ומשרה אווירה קרה זה שלא זז ומחכה כמו ילד ששרון תביא לו את הנס ( של הננס ) . . . בקיצור מי שרוצה להנות שידע גם לתת חיוך Tongue[/QUOTE]

היא, הוא, מה זה משנה?

העיקר שהמסורת נשמרת....

תגיד ran - יש מצב שאתה לא מת על Lavelle?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1507
איזה שני לבלרים מסונכרנים (כמעט על הדקה) מוחא כפייה צחוק

קיסקה - כמה זמן חשבת על הרעיון "הגאוני" הזה? צחוק

[QUOTE=Lavelle]

הנה דיווח על הפגישה האחרונה שלי עם שרון השובבה חיוך גדול

(פורסם בשעה: 22:42)

[/QUOTE]

[/QUOTE]

ושיקום עכשיו "הגאון" שיגיד לי שמדובר בצירוף מקרים וששני אלה, לא יחצנים/לבלרים! צחוק

אדמין יקר וחתיך - לטיפולך... צחוק

קישקשתא2012-04-14 23:02:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1509
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

אני?????? אני מופתעת לא פחות ממך ! Shocked

לוואל ופררו רושה יא קרועים ! צחוקצחוקצחוקצחוקאצבע למעלה

[/QUOTE]

את כבר מכירה אותה כל כך טוב, אבל בכל זאת, היא כל כך מתבקשת בפוסט שלך: צחוק

קישקשתא2012-04-14 23:11:19

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”