הבלונדנית
172אנטקה עוזבת היום
מאז שהיא פה יצא לי להכיר אותה קצת יותר טוב
ואני חושב שההתנפלות של חלקכם עליה היא לא מוצדקת
מדובר בבחורה שבאה לעשות קצת כסף בארץ ולא זונה מקצועית, אין לה מזכירה ואין לה בוריס ולכן לפעמים התיאומים איתה קשים .
אנטקה נראית מאוד טוב והשירות שהיא נותנת הוא מהטובים שנתקלתי בו .
מאז שהיא פה יצא לי להכיר אותה קצת יותר טוב
ואני חושב שההתנפלות של חלקכם עליה היא לא מוצדקת
מדובר בבחורה שבאה לעשות קצת כסף בארץ ולא זונה מקצועית, אין לה מזכירה ואין לה בוריס ולכן לפעמים התיאומים איתה קשים .
אנטקה נראית מאוד טוב והשירות שהיא נותנת הוא מהטובים שנתקלתי בו .
היא עושה הכל כדי לרצות והיות שמדובר כאמור בבחורה עם רגשות ולא מכונה אז אם יש לך כימיה איתה השמיים הם גבול.
תודעת השירות שלה מאוד גבוהה ולכן היא גם קוראת את הפורום כי חשוב לה לדעת מה חושבים עליה ואיך להשתפר ושמישהו כותב עליה דברים לא טובים היא באמת לוקחת ללב ומנסה לשפר
ולעניין המחיר, ישנן הרבה בנות שמבקשות יותר מ500 ומ 700 ואפשר לראות את מגוון המחירים בשרשור "דייט 69 המלצות ואכזבות"
ולדעתי זה טפשי לבקש מחיר אחיד לכולן כי יש שונות רבה בשירות שמקבלים. זה כמו לבקש שמרצדס תעלה כמו סובארו כי שתיהן נוסעות...
שורה תחתונה אני מאוד אהבתי והתאהבתי וחבל שהיא עוזבת.
תודעת השירות שלה מאוד גבוהה ולכן היא גם קוראת את הפורום כי חשוב לה לדעת מה חושבים עליה ואיך להשתפר ושמישהו כותב עליה דברים לא טובים היא באמת לוקחת ללב ומנסה לשפר
ולעניין המחיר, ישנן הרבה בנות שמבקשות יותר מ500 ומ 700 ואפשר לראות את מגוון המחירים בשרשור "דייט 69 המלצות ואכזבות"
ולדעתי זה טפשי לבקש מחיר אחיד לכולן כי יש שונות רבה בשירות שמקבלים. זה כמו לבקש שמרצדס תעלה כמו סובארו כי שתיהן נוסעות...
שורה תחתונה אני מאוד אהבתי והתאהבתי וחבל שהיא עוזבת.
הבלונדנית
173אנטקה היא זונה זונה! לא באה לעשות קצת כסף ולא נעליים. היא עשתה כאן טונות של כסף. זה שאין לה מזכירה לא אומר אחרת וזה שלא פגשת את בוריס לא בהכרח אומר שאין כזה וגם אם אין זה לא אומר שהיא לא זונה. היא כאן פעם שניה תוך זמן קצר. הבינה שאפשר להרוויח כאן יותר מאשר אצלה בבית ולכן חזרה לתקופה ממושכת הפעם.
אני קיבלתי ממנה שירות רע שהתחיל בתמונות לא אמינות והסתיים בתיקתוק חוסר הוגנות ואי אמירת אמת. כבר כתבתי על זה בסיבוב הקודם שלה. אני הייתי נקי ומנומס איתה. אי שביעות הרצון שלי היא הרבה מעבר לעניינים של כימיה.
לומר שיש לה רגשות זה לא לעניין - זה כמו להגיד שלאחרות אין רגשות. לכל בני האדם יש רגשות, גם לזונות הקשוחות וגם ללקוחות העדינים. יש גם זונות וגם לקוחות שמגיעים למפגשים האלה מתוך חוסר ומתוך קושי. אף אחד לא צריך לפגוע באף אחד אחר. לביקורת הלא מתלהמת שכתבתי היא הגיבה בוויכוח של סוחרים ולא לקחה ללב שום דבר. אז תעשה לי טובה.
המחיר שלה מופרך וזאת טעות להשוות לשרשור דייט 69 כי הוא בכלל לא שייך לכאן אלא למדור ליווי. זאת קטגוריה שונה לחלוטין עם הרבה דרישות מחיר הזויות שצריך לדעת להתנהל איתן נכון.
לסיכום אני שמח לשמוע שהיא עוזבת ומקווה שלא תחזור.
הבלונדנית
177אני חייב להסכים עם חמש תלתן. כזכור הגנתי עליה בהתחלה, אחרי שנפגשתי איתה בביקור הראשון שלה.
מאז היא הראתה את עצמה כבחורה קרה ומחושבת, יהירה, חמדנית, מניפולטיבית, ולעיתים גם גסת רוח.
המכתבים היהירים שלה, החמדנות שלה בכל הנוגע לכסף, התגובות הגסות שלה בהתכתבות, המניפולציות והאיומים שלה שלה במכתבים ש"בסוף בכל בכל זאת נרצה לבוא אבל אז היא תסרב אותנו"...
לא. לא אהבתי. חשבתי שהיא בחורה צנועה ביחס כלפי גברים אבל היא לא. הכל בלוף.
וזה בלי קשר לפגמים הפיזיים שלא נרחיב עליהם.
תיירות כמוה רק מעלות את המחירים, כי אחרות רואות ועושות אותו הדבר.
עדיף שלא תחזור.