כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 174 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1731
טוב מה אני יגיד על שרון...
הייתי עם שרון הייתי פעם ראשונה לפני שנה ששם לא כל כך נהנתי אבל מה אני יגיד לכם ידידי רציתי לנסות שוב בגלל "התפריט" העשיר ששרון מציאה והחלטתי ללכת על זה קבעו לשעה מסוימת ואיחרתי בחמש דקות אז היא הכניסה מישהו לפני,ככה שהכל התחיל ברגל שמאל.
העדפתי לחכות לה 40 דק' למטה כי הייתי חרמן באותו הזמן,אחרי ה40 דק' שחכיתי שרון שלחה לי SMS שאני יכול לעלות דבר ראשון פתחה את הדלת אמרה שלום,הושיטה לי מגבת ונכנסתי להתקלח,אחרי המקלחת שמנו מצעים חדשים יחד(שאפו על הניקיון :))
נשכבתי וביקשתי ממנה לנסות מציצה תאילנדית,הלכה לחמם מים חמים שמה בפה והתחילה את העבודה כמו מקצוענית היה מאוד כיף אחר כך רכבה עלי קצת ואז עברתי לדוגי שם גמרתי.
אחרי הגמירה הלכתי להתקלח שוב ונשכבתי על המיטה למסאז' שנמשך 10 דק' (בעייני מסאז' סתמי) אחר כך התחלנו באקט השני התחילה למצוץ לי ולעשות לי ביד עוד כ10 דק' שאלה אותי עם אני מתקרב לגמירה אמרתי לה שכן המשיכה עוד כ5 דק' ואז הפסיקה כי נגמר הזמן.
מה אני יגיד לכם מבאס להישאר עם "הזין ביד".
אחרי זה שוב ניגשתי למקלחת התקלחתי התלבשתי ונפרדנו בנשיקה על הלחי.

מה אני יגיד לכם על שרון היא בחורה חמודה סה"כ שנראית טוב אפילו מאוד לטעמי היא קצת טכנית וקשה לפתח איתה שיחה שתימשך יותר מ30 שניות,אבל זה כבר אופי של בנאדם שקשה לשנות,לדעתי האישית ככל שמבלים איתה יותר זמן ככה יותר כיף איתה והיא נפתחת כי מתחת לכל הרשמיות הזאת היא נראית לי בנאדם מקסים.
מה להגיד לכם אם אני יחזור? לדעתי כן כי היא אחת מהבנות שהכי נהנתי איתם עד היום מבחינת הסקס ויש בי גם תקווה שהיא תיפתח אלי ואני אליה עם הזמן...
"עם אתה אדם דתי אתה מדבר עם אלוהים,עם הוא עונה לך את פסיכי"

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1732
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
היי מותק ,

לפעמים אני לא דברנית הכי גדולה ..

בקשר לזמן .. עברו 10 דק' ולא 5 דק' אחרי הזמן שקבענו ומאחר ולא שמעתי ממך בכלל , חשבתי אולי לא
הסתדר לך לבוא בסוף

כשנגמר הזמן אז נגמר הזמן ... אתה יכול להעריך את הפגישה בתוספת תשלום

נהיה בקשר Tongue

[/QUOTE]

כן סילבר, בוא נתחיל דיון האם איחרת ב5 או ב10 דקות...

כשרוצים לתת שירות שיגרום ללקוח לחזור לא עוצרים עם סטופר בשנייה שנגמר הזמן.

אבל תכל'ס בשביל מה להשתדל?

האתנן שולם, והפראייר הזה סילבר עוד מדבר על לחזור למשכנה של הרובוטריקית.

סילבר - אתה מדגים לכולם באופן "חי" את האימרה שפראיירים לא מתים.

את הפגישה הזו נראה לי שקשה להעריך...

I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1733
[QUOTE=gunner][QUOTE=שרון מתל-אביב]
היי מותק ,

בקשר לזמן .. עברו 10 דק' ולא 5 דק' אחרי הזמן שקבענו ומאחר ולא שמעתי ממך בכלל , חשבתי אולי לא
הסתדר לך לבוא בסוף

כשנגמר הזמן אז נגמר הזמן ... אתה יכול להעריך את הפגישה בתוספת תשלום

נהיה בקשר Tongue

[/QUOTE]

כן סילבר, בוא נתחיל דיון האם איחרת ב5 או ב10 דקות...

כשרוצים לתת שירות שיגרום ללקוח לחזור לא עוצרים עם סטופר בשנייה שנגמר הזמן.

אבל תכל'ס בשביל מה להשתדל?

האתנן שולם, והפראייר הזה סילבר עוד מדבר על לחזור למשכנה של הרובוטריקית.

סילבר - אתה מדגים לכולם באופן "חי" את האימרה שפראיירים לא מתים.

את הפגישה הזו נראה לי שקשה להעריך...

[/QUOTE]

אתה צודק וגם אני חושב ככה שלא עומדים עם שעון ביד לאף לקוח ובאף מקצוע,אבל התודעה השירותית זה כבר עניין שלה עם עצמה בלבד. ואגב פרייאר אני לא
"עם אתה אדם דתי אתה מדבר עם אלוהים,עם הוא עונה לך את פסיכי"

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1734
גאנר ידידי, אני חולק עליך.
ולשם כך אפילו אני מתכבד לכתוב בפוסט של שרון שלא כתבתי בו למעט אולי הערה בעבר המאד רחוק.

סילבר אינו פראייר.

הוא כתב דיווח מאד מאד מדוייק ואמין. ואם בסופו של ה"אירוע" הוא שוקל לבוא שוב, סימן שזה מתאים לו או שמתאים לו לנסות שוב. כנראה הוא רוצה לבחון שוב האם היתרונות של שרון כפי שהוא רואה אותם (וגם חברים אחרים) עולים מבחינתו על החסרונות.

אני בטוח שהדיווח שלו (וגם בתוספת התגובה של שרון), יכול לגרום לאנשים לא לבוא לשרון, אבל אם הוא, אחרי שהיה אצלה וחווה את מה שחווה, והוא באופן סובייקטיבי חושב שכדאי לו לבוא שוב, למה לקרוא לו פראייר?

יש כאן אנשים שהולכים שוב ושוב לכל מיני מקומות שתוך 7 דקות מנפנפים אותם תמורת 250 ש"ח. האם גם הם פראיירים?

לא. הם עושים את השיקול שלהם ובוחרים. אתה ואני לא היינו בוחרים בזה אבל זה לא הופך אותם לפראיירים.

גמרתי לחפור....

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1735
[QUOTE=avud] גאנר ידידי, אני חולק עליך.
ולשם כך אפילו אני מתכבד לכתוב בפוסט של שרון שלא כתבתי בו למעט אולי הערה בעבר המאד רחוק.

סילבר אינו פראייר.

הוא כתב דיווח מאד מאד מדוייק ואמין. ואם בסופו של ה"אירוע" הוא שוקל לבוא שוב, סימן שזה מתאים לו או שמתאים לו לנסות שוב. כנראה הוא רוצה לבחון שוב האם היתרונות של שרון כפי שהוא רואה אותם (וגם חברים אחרים) עולים מבחינתו על החסרונות.

אני בטוח שהדיווח שלו (וגם בתוספת התגובה של שרון), יכול לגרום לאנשים לא לבוא לשרון, אבל אם הוא, אחרי שהיה אצלה וחווה את מה שחווה, והוא באופן סובייקטיבי חושב שכדאי לו לבוא שוב, למה לקרוא לו פראייר?

יש כאן אנשים שהולכים שוב ושוב לכל מיני מקומות שתוך 7 דקות מנפנפים אותם תמורת 250 ש"ח. האם גם הם פראיירים?

לא. הם עושים את השיקול שלהם ובוחרים. אתה ואני לא היינו בוחרים בזה אבל זה לא הופך אותם לפראיירים.

גמרתי לחפור....

[/QUOTE]
אתה צודק!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1736

avud (זה עם הGPS) שפיקשש אותי - אלמלא תגובתה של שרון, אתה כנראה צודק.

אממה, ברגע שנכנסה לפוסט התגובה של שרון ש"מחנכת" ו"מלמדת" את סילבר, כאן הוא כבר הופך לפראייר.
לפחות בעיני.

אילו היא היתה סוגרת איתו התנצלות בפרטי, הכל היה נראה אחרת.

התגובה שלי היתה בגדר סרקזם לשרון והרבה פחות לסילבר.

I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1738
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=silver]טוב מה אני יגיד על שרון...
הייתי עם שרון הייתי פעם ראשונה לפני שנה ששם לא כל כך נהנתי אבל מה אני יגיד לכם ידידי רציתי לנסות שוב בגלל "התפריט" העשיר ששרון מציאה והחלטתי ללכת על זה קבעו לשעה מסוימת ואיחרתי בחמש דקות אז היא הכניסה מישהו לפני,ככה שהכל התחיל ברגל שמאל.
העדפתי לחכות לה 40 דק' למטה כי הייתי חרמן באותו הזמן,אחרי ה40 דק' שחכיתי שרון שלחה לי SMS שאני יכול לעלות דבר ראשון פתחה את הדלת אמרה שלום,הושיטה לי מגבת ונכנסתי להתקלח,אחרי המקלחת שמנו מצעים חדשים יחד(שאפו על הניקיון :))
נשכבתי וביקשתי ממנה לנסות מציצה תאילנדית,הלכה לחמם מים חמים שמה בפה והתחילה את העבודה כמו מקצוענית היה מאוד כיף אחר כך רכבה עלי קצת ואז עברתי לדוגי שם גמרתי.
אחרי הגמירה הלכתי להתקלח שוב ונשכבתי על המיטה למסאז' שנמשך 10 דק' (בעייני מסאז' סתמי) אחר כך התחלנו באקט השני התחילה למצוץ לי ולעשות לי ביד עוד כ10 דק' שאלה אותי עם אני מתקרב לגמירה אמרתי לה שכן המשיכה עוד כ5 דק' ואז הפסיקה כי נגמר הזמן.

מה אני יגיד לכם על שרון היא בחורה חמודה סה"כ שנראית טוב אפילו מאוד לטעמי היא קצת טכנית וקשה לפתח איתה שיחה שתימשך יותר מ30 שניות,אבל זה כבר אופי של בנאדם שקשה לשנות,לדעתי האישית ככל שמבלים איתה יותר זמן ככה יותר כיף איתה והיא נפתחת כי מתחת לכל הרשמיות הזאת היא נראית לי בנאדם מקסים.
מה להגיד לכם אם אני יחזור? לדעתי כן כי היא אחת מהבנות שהכי נהנתי איתם עד היום מבחינת הסקס ויש בי גם תקווה שהיא תיפתח אלי ואני אליה עם הזמן...
[/QUOTE]

היי מותק ,

את בטח מתכוונת ש"רוב" הזמן את "בתענית שתיקה"

הסתדר לך לבוא בסוף ,כמובן מסלפת

כשנגמר הזמן אז נגמר הזמן ... אתה יכול להאריך את הפגישה בתוספת תשלום ,
SO.. מה יקרה אם תתני לו 5 דקות אקסטרה,כועס

פריירים לא מתים אלא רק מתחלפים
נהיה בקשר Tongue

[/QUOTE]

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1740
[QUOTE=superman1979]
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=silver]טוב מה אני יגיד על שרון...

[/QUOTE]

היי מותק ,

את בטח מתכוונת ש"רוב" הזמן את "בתענית שתיקה"
מאיפה אתה יודע? אתה מכיר אותה? היית אצלה? אולי היא בכלל מאלה שלא סותמות את הפה?
הסתדר לך לבוא בסוף ,כמובן מסלפת רק שני אנשים יודעים מה בדיוק היה שם וזה שרון ו silver.
לך אין שום דרך לקבוע כזאת עובדה בכזאת נחרצות.

כשנגמר הזמן אז נגמר הזמן ... אתה יכול להאריך את הפגישה בתוספת תשלום ,
SO.. מה יקרה אם תתני לו 5 דקות אקסטרה,כועס לא יקרה כלום, אבל זאת זכותה וזאת המדיניות שלה, היא מצהירה על כך במשך שנים.

פריירים לא מתים אלא רק מתחלפים
נהיה בקשר Tongue

[/QUOTE]

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”