[QUOTE=superman1979]
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=silver]טוב מה אני יגיד על שרון...
הייתי עם שרון הייתי פעם ראשונה לפני שנה ששם לא כל כך נהנתי אבל מה אני יגיד לכם ידידי רציתי לנסות שוב בגלל "התפריט" העשיר ששרון מציאה והחלטתי ללכת על זה קבעו לשעה מסוימת ואיחרתי בחמש דקות אז היא הכניסה מישהו לפני,ככה שהכל התחיל ברגל שמאל.
העדפתי לחכות לה 40 דק' למטה כי הייתי חרמן באותו הזמן,אחרי ה40 דק' שחכיתי שרון שלחה לי SMS שאני יכול לעלות דבר ראשון פתחה את הדלת אמרה שלום,הושיטה לי מגבת ונכנסתי להתקלח,אחרי המקלחת שמנו מצעים חדשים יחד(שאפו על הניקיון :))
נשכבתי וביקשתי ממנה לנסות מציצה תאילנדית,הלכה לחמם מים חמים שמה בפה והתחילה את העבודה כמו מקצוענית היה מאוד כיף אחר כך רכבה עלי קצת ואז עברתי לדוגי שם גמרתי.
נשכבתי וביקשתי ממנה לנסות מציצה תאילנדית,הלכה לחמם מים חמים שמה בפה והתחילה את העבודה כמו מקצוענית היה מאוד כיף אחר כך רכבה עלי קצת ואז עברתי לדוגי שם גמרתי.
אחרי הגמירה הלכתי להתקלח שוב ונשכבתי על המיטה למסאז' שנמשך 10 דק' (בעייני מסאז' סתמי) אחר כך התחלנו באקט השני התחילה למצוץ לי ולעשות לי ביד עוד כ10 דק' שאלה אותי עם אני מתקרב לגמירה אמרתי לה שכן המשיכה עוד כ5 דק' ואז הפסיקה כי נגמר הזמן.
מה אני יגיד לכם מבאס להישאר עם "הזין ביד".
אחרי זה שוב ניגשתי למקלחת התקלחתי התלבשתי ונפרדנו בנשיקה על הלחי.
מה אני יגיד לכם על שרון היא בחורה חמודה סה"כ שנראית טוב אפילו מאוד לטעמי היא קצת טכנית וקשה לפתח איתה שיחה שתימשך יותר מ30 שניות,אבל זה כבר אופי של בנאדם שקשה לשנות,לדעתי האישית ככל שמבלים איתה יותר זמן ככה יותר כיף איתה והיא נפתחת כי מתחת לכל הרשמיות הזאת היא נראית לי בנאדם מקסים.
מה להגיד לכם אם אני יחזור? לדעתי כן כי היא אחת מהבנות שהכי נהנתי איתם עד היום מבחינת הסקס ויש בי גם תקווה שהיא תיפתח אלי ואני אליה עם הזמן...
[/QUOTE]היי מותק ,
לפעמים אני לא דברנית הכי גדולה .. את בטח מתכוונת ש"רוב" הזמן את "בתענית שתיקה"
מאיפה אתה יודע? אתה מכיר אותה? היית אצלה? אולי היא בכלל מאלה שלא סותמות את הפה?
בקשר לזמן .. עברו 10 דק' ולא 5 דק' אחרי הזמן שקבענו ומאחר ולא שמעתי ממך בכלל , חשבתי אולי לא
הסתדר לך לבוא בסוף ,כמובן מסלפת רק שני אנשים יודעים מה בדיוק היה שם וזה שרון ו silver.
לך אין שום דרך לקבוע כזאת עובדה בכזאת נחרצות.
כשנגמר הזמן אז נגמר הזמן ... אתה יכול להאריך את הפגישה בתוספת תשלום ,SO.. מה יקרה אם תתני לו 5 דקות אקסטרה,
לא יקרה כלום, אבל זאת זכותה וזאת המדיניות שלה, היא מצהירה על כך במשך שנים.
כשנגמר הזמן אז נגמר הזמן ... אתה יכול להאריך את הפגישה בתוספת תשלום ,SO.. מה יקרה אם תתני לו 5 דקות אקסטרה,

פריירים לא מתים אלא רק מתחלפים
נהיה בקשר

[/QUOTE]
גיסנו,למה לדעתך הניק שלה התהפך לאוקטביה
,אתה טועה ישנם עוד מספר "אנשים" אשר עברו את אותה "חוויה",בדוק