כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 19 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

181
[QUOTE=Skyline]שלום לכל החרמנים והחרמניות כל מי שמעוניין בפינוק מאיריס שידבר איתי בפרטי ואתן לו תמספר החלומי שלה באחריות שתהנו[/QUOTE]
יופי - ממש יופי! מוחא כפייה כל כך מתחשב מצידך מוחא כפייה מה היינו עושים בלעדייך ובלעדיי שתי ההודעות האחרות שלך בפורום? מוחא כפייה
[QUOTE=Skyline]שלום לכל החרמנים מי שרוצה א המספר של איריס הנימפומנית שיידבר איתי בפרטי ויהנה באחריות [/QUOTE]
[QUOTE=Skyline] איריס אחלה בחורה הייתי איתי היא מזדיינת טוב ומוצצת חבלז
[/QUOTE]
מבין שוגי? זה יחצן! (או איריס).

קישקשתא2013-07-31 18:22:11
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

182
הקיצר,
קיש הגדול עלה על עוד קומבינה
על על מישהו שדואג לפמפם את הפוסט של איריס
ברור שיש כאן אינטרסים כלכליים

לא שזה מפחית או מוסיף את הביצועים של איריס, אבל טוב לדעת גם מה רוחש מתחת לפני השטח
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

184
סיכום ביקור מס' 4 אצל העלמה איריס.
יום חמישי בערב, נוסע לאימון היומי ובאמצע הדרך מקבל איתות מלמטה על געגועים לגברת המתלקקת מפתח תקווה. מנסה להתרכז באימון אבל מי אני שאאכזב את החבר מלמטה, הרי הוא לא איכזב אותי אף פעם. טלפון לאיריס ותוך רבע שעה אני אצלה, 250 ש"ח מונחים על השידה, מקלחת משותפת, קוצי מוצי וליטופים ושוב מוצא את עצמי במקומי הטבעי בין רגליה של הגיברת הנימפומנית עם לשון שחוקרת את החורים שדובר עליהם רבות וטובות. מביט על איריס ובלי מילים מבין את הרמז, ניגש לשידה, מדליק לה סיגרייה (LM דקה למתעניינים), מניח מאפרה לידה וכוס מים ביד וממשיך במשימה ללא הפרעה. לאחר רבע שעה של ליקוקים, החדרות אצבעות לשני החורים והרבה אנחות מצידה של איריס, אני מרגיש טעם של זירמה נשית שזורמת לי ישר לתוך הגרון. מביט על איריס ושנינו מחייכים אחד לשני ושוב בלי מילים כמו שני חיילים בנוהל לילה מתייצבים כל אחד בפוזה שלו: איריס על 4 עם ישבן מורם ולחיים מפוסקות ואני בעמידה מאחוריה מפמפם לה את התחת כאילו אני עובד בקידוח תמר 1. איריס מצידה מקבלת את כל האורך וכל העוצמה בהנאה וללא תלונות, ואחרי 10 דקות של פימפום והרבה זיעה (מה עם המזגן יא איריס ?) אני נכנס לנוהל השפרצה על הגב והפעם מצליח להגיע עם השפיך עד לעורף של איריס.
מקלחת משותפת לסיום עם קצת חירמונים מתחת למים, נשיקה, חיבוק וממשיך לאימון בלי יותר מידי אנרגיה אבל עם הרבה קלוריות שרופות.

מכור...

185
דיווח על איריס הנמפומנית.

תיאמנו בקלות. חשוב היה לי לוודא שאיננה נשואה. היא גרושה למהדרין.
היא קצת למעלה משנה עוסקת בכך, התחילה בצ'אט של וואלה כפי שפורסם כאן, ולא עסקה בכך לפני כן.

הגעתי בהכוונתה לדירה בה היא מקבלת. וכאן אני צריך לומר: חבר'ה, ענייני גיל משוער ומראה הם ענייני 'טעם' - ולטעמי היא לא מדי מבוגרת וגם נראית סביר בהחלט. ודי בכך.

שלחה אותי מיד למקלחת. לא בירברה בכלל, חיכתה על המיטה בעירום.

התישה אותי כעשרים דקות בפינוק לא הדדי... בלי סוף צורות שכיבה/רכינה/תלייה באוויר. כשנטשתי, מדי פעם, את עבודת הלשון לטובת עבודת אצבעות, החזירה אותי באגרסיביות לעבודת הלשון. הנמפומנית שאפה לגמור מירידות וליקוקים. יש בה משהו שגורם לך להשתדל עבורה ולרצות אותה, כי היא באמת נמפומנית.
[לטענתה, גילתה את רזי המין והאורגזמות רק לאחרונה, מאז שמקבלת גברים]

אחרי שבאה על סיפוקה, פישקה את התחת, שכבר קיבל אצבעות רבות שלי, בתנועת הזמנה רחבה. [לא ייאמן איזה ריח טוב ומזמין יש לאשה הזו!].
ביקשתי קונדום. פימפמתי אותה דקות ארוכות עד לגמירה.

מקלחת [גם שלה, שומרת מאד על ניקיון]. מנוחת לוחמים קצרה, שיחה נחמדה, ו-- שוב העמידה אותו ומצצה בטכניקה מצויינת עד לגמירה שניה.
[אפילו שרק היא ביצעה בי מין אוראלי, התקלחה גם הפעם]

חוויה מיוחדת ללא ספק. שעה 'על השעון'.

יצאתי מסופק ו'בעננים', למרות שלא הספקנו רימינג וגם לא חדרתי לה בכוס. כשאני עם איריס, זה פתאום לא תפס מקום...

האם אחזור? - - כשאהיה שוב במצב רוח של 'סקס מלוכלך' בהחלט אחזור!

תודה לך איריס [וכבר לחשתי לך את זה בעיצומה של חדירה מטורפת לתחת שלך...].
ותודה לחבר הפורום שמסר לי את המספר. שוּגֶל ליידי2013-08-06 10:15:41

188
[QUOTE=שוּגֶל ליידי]דיווח על איריס הנמפומנית.

היא קצת למעלה משנה עוסקת בכך, התחילה בצ'אט של וואלה כפי שפורסם כאן, ולא עסקה בכך לפני כן.

הגעתי בהכוונתה לדירה בה היא מקבלת. וכאן אני צריך לומר: חבר'ה, ענייני גיל משוער ומראה הם ענייני 'טעם' - ולטעמי היא לא מדי מבוגרת וגם נראית סביר בהחלט. ודי בכך.

התישה אותי כעשרים דקות בפינוק לא הדדי... בלי סוף צורות שכיבה/רכינה/תלייה באוויר. כשנטשתי, מדי פעם, את עבודת הלשון לטובת עבודת אצבעות, החזירה אותי באגרסיביות לעבודת הלשון. הנמפומנית שאפה לגמור מירידות וליקוקים. יש בה משהו שגורם לך להשתדל עבורה ולרצות אותה, כי היא באמת נמפומנית.

אחרי שבאה על סיפוקה, פישקה את התחת, שכבר קיבל אצבעות רבות שלי, בתנועת הזמנה רחבה. [לא ייאמן איזה ריח טוב ומזמין יש לאשה הזו!].

מקלחת [גם שלה, שומרת מאד על ניקיון]. מנוחת לוחמים קצרה, שיחה נחמדה, ו-- שוב העמידה אותו ומצצה בטכניקה מצויינת עד לגמירה שניה.

יצאתי מסופק ו'בעננים', למרות שלא הספקנו רימינג וגם לא חדרתי לה בכוס. כשאני עם איריס, זה פתאום לא תפס מקום...

ותודה לחבר הפורום שמסר לי את המספר. [/QUOTE]
מוחא כפייה מוחא כפייה מוחא כפייה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

190
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=שוּגֶל ליידי]דיווח על איריס הנמפומנית.

ותודה לחבר הפורום שמסר לי את המספר. [/QUOTE]
מוחא כפייה מוחא כפייה מוחא כפייה
[/QUOTE]

היית חייב לצטט את כל הפוסט בשביל מחיאות כפיים?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”