כ שרשור בנות האתר הכתום/הלבן - דף 19 - סקס אדיר

שרשור בנות האתר הכתום/הלבן

182
[QUOTE=yoni love]מניש מן, הרוב המוחלט של הבחורות באו לכאן להרוויח כסף ולחזור לארץ מוצאם. וכל מילה נוספת מעבר למקצוע מיותרת בשבילם.
תציע סכום תקבל בוקר טוב ממנה כמה שתרצה...
וכל זאת דעתי בלבד מנסיון שלי ושל קרוביי..
[/QUOTE]

חבר יקר ,
יש משהו בדבריך , אך אני אדם הנוהג לכבד כל אישה באשר היא איני יכול לפנות אליה ולזרוק ישר סכום יש דרך להתחיל שיחה...

185

מספר טלפון מסתיים ב 1661
תמשיך לחפש ת משם לא תבוא הישועה ..

זקנה ובלויה

[QUOTE=לשונאי] כוכבת שנתקלתי בה שבוע שעבר - Lady מחיפה. בתמונה נראית אנגלוסקסית שזופה קלות עם כובע . התכתבנו באנגלית - ממוקמת בחיפה, רוצה 500 לשעה. שאלתי אם מציצה ללא קונדום - תשובה לא ברורה או הכל עם קונדום פרט למציצה או שהכל עם קונדום - אבהיר את זה איתה היום. שלחה לי שתי תמונות בבגד ים - נראית נמוכה ורגילה לחלוטין. בקיצור, קבענו שנהיה בקשר לקראת פגישה ברביעי או חמישי (תלוי גם בעניין האוראלי)כי אני אמור להיות בחיפה. האם מישהו יכול לתרום מנסיונו עם הנערה ?

בבקשה לא לענות - "שכב על הגדר בשביל הפורום" אם אהיה בחיפה אפגש איתה או מישהי אחרת מהאתר הכתום /כרגע אני בהכנה למשימה ...

ת.ז שלה mb1609451045
[/QUOTE]

187
[QUOTE=לשונאי]כוכבת שנתקלתי בה שבוע שעבר - Lady מחיפה. בתמונה נראית אנגלוסקסית שזופה קלות עם כובע . התכתבנו באנגלית - ממוקמת בחיפה, רוצה 500 לשעה. שאלתי אם מציצה ללא קונדום - תשובה לא ברורה או הכל עם קונדום פרט למציצה או שהכל עם קונדום - אבהיר את זה איתה היום. שלחה לי שתי תמונות בבגד ים - נראית נמוכה ורגילה לחלוטין. בקיצור, קבענו שנהיה בקשר לקראת פגישה ברביעי או חמישי (תלוי גם בעניין האוראלי)כי אני אמור להיות בחיפה. האם מישהו יכול לתרום מנסיונו עם הנערה ?

בבקשה לא לענות - "שכב על הגדר בשביל הפורום" אם אהיה בחיפה אפגש איתה או מישהי אחרת מהאתר הכתום /כרגע אני בהכנה למשימה ...

ת.ז שלה mb1609451045

[/QUOTE]
יש עליה דיווח בפורום......
היא הבחורה השנייה בפוסט מאשה/ליזה.....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”