הערה לגבי המיקום והחניון- מומלץ לחנות בחניון כיכר אתרים, צמוד למרינה ולבריכת גורדון, תמיד חניה בשפע והעלות כמקובל בתל אביב.
משם עולים לרחוב הירקון, מסתכלים מזרחה - ושם ממש ביתה של שרון.
לגבי דולרים - אני מניח שיתקבלו מתייר באופן טבעי, ורק מישראלי יעוררו תהיות.
ולגבי המדווח - מי שרוצה לקבל יותר מהתפריט המדוייק מבחורה בתשלום, צריך להתייחס לפגישה כמו לדייט, ולחזר אחרי הבחורה. הרי הבחורה לא מכירה אותו, לא במציאות ובמקרה הנ"ל גם לא מקשר קודם של הודעות פרטיות, דיווחים ושיחות. דייט שמתחיל בבעיות טכניות ואפילו קלות (שכחתי GPS, שכחתי שקלים) בדרך כלל לא יצליח. במקרה הזה המדווח קיבל בשכרו גישה מוסכמת לגוף, בלי שום גישה לנפש.
אני מסכים לחלק ניכר מהניתוח של המדווח, ורק המלה "קטנה" שהופיעה מספר פעמים צרמה לי. שרון היא לא "קטנה", היא גדולה, בהחלט יתכן שהיא סוחבת שקים גדולים אבל גם הם לא מקטינים אותה.
יום טוב מלומברוזו
[/QUOTE]
חחח מה אתה אומר?! אתה מבין כמה שהדברים שכתבת נשמעים מגוחכים.
אולי אני אקנה לה גם פרחים ושוקולד ויזמין אותה לסרט שנכיר אחד את השני טוב יותר.
בגלל שלא בא לי לעשות את הדברים האלה אני משלם לה 600 שקל!!! בגלל זה הולכים לזונה כי לא צריך להשקיע, להכיר ולחזר.
אני לא בא בטענות כלפיי שרון, היא לא אמורה להגיד לי שהיא אוהבת אותי, אבל לדעתי במחיר הזה אתה צריך לקבל סקס שלך מלך.
אני מעדיף במחיר הזה לנצל 3 בחןרות, אין לה שום יתרון או הבדל מבחינתי שמצדיק פער כזה.
בקיצור בחורה שאתה משלם לה 600 שקל אתה לא צריך לחזר אחרייך כדי שהיא תמצוץ לך בנמרצות קצת, או שתזדיין חזק ולא תשאל אותך כל שנייה על מצב הגירוי. שאתה בא למסעדה המלצרים לא שואלים אותך כל רגע אם באת לידי סיפוק ואם אפשר כבר להביא לך מנה אחרונה.
ניסיתי לתת תגובה עניינית בלי להכנס לנגיחות אישיות וליצור דו שיח אינפורמטיבי. אבל הודעות כמו שלך שוואלה לא יודע מאיזה אינטרס נובעות מביאות לי את הפיוז. חפש תחברים שלך.