כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 20 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

191

הבטחתי (בעיקר לעצמי) וקיימתי (ועוד איך לעצמי)

הייתי אצל רותי וחברים, כל מה שאני אכתוב וכל מה שאתאר לא יעביר לכם את החוויה המדהימה הזו שנקראת "הג'ינג'ית המשפריצה".

קודם כל, האשה אינטליגנטית שזה פשוט תענוג. יש עם מי לדבר ואפשר לדבר כמעט על הכל (לא שכחתי רותי, חוץ מגיאוגרפיה כמובן ).
מקסימה, רואים את טוב הלב קורן מבעד לעיניה היפהפיות, יודעת לשבור את המתח ולתת לך הרגשה הכי טובה, כל כך טובה שאתה שוכח בכלל שאתה אמור לשלם לה.

אני באמת לא מוצא טעם לחזור על דברים שאחרים כתבו ולתאר לפרטי פרטים את הסקס שהיה לנו. אני רק אציין שמציצה כמו שלה לא חוויתי מעולם, אצל אף אחת בתשלום או שלא בתשלום, ובוודאי לא מציצה ממישהי שרואים עליה ומרגישים עליה עד כמה היא נהנית מכך. האשה פשוט מוצצת ומרטיבה, מלקקת אותך ובין רגליה ניגרת רטיבות.
אוסיף ואומר שאם אתה מספיק קשוב ומרגיש אותה - ואני הייתי כזה - אז תחווה השפרצות כמו שרואים בסרטים. מפלים אמיתיים, בלי עריכה וללא שום אפקטים.

בעיני, רותי זה הדבר האמיתי ואני אחזור ואחזור ואחזור.
אני מעז לומר שהתאהבתי משהו באשה המקסימה הזו ובגישה שלה לחיים ובעיקר לסקס.

נשיקות וחיבוקים אהובתי

ע.

192
[QUOTE=oded]

שלום לגינגית

נשמעת מדהים , יש מצב להתכתב אתך לפני מפגש

אסביר במיל למה להלן המיל שלי

אשמח

[/QUOTE]

אתה יכול להתכתב איתה כאן בפורום בהודעות פרטיות !

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

194

שלום לכולם,

דיווח מפגישה עם רותי...

נתחיל בזה (למי ששאל בפרטי..), שהגישה לדירתה דיסקרטית מאד,

רותי, כרגיל, מקסימה ולבבית ודואגת לתת את ההרגשה הכי נעימה שיכולה להיות.

הסקס איתה אמיתי, גדוש בתשוקה ומחרמן מאד. אני לא אוהב לתאר כל זווית ותנוחה

אציין רק שהגברת נהנית ממה שהיא עושה ולמי שיהיה נקי ויכבד אותה, השמיים הם הגבול

רותי מאד מאד מומלצת הן לביישנים וחסרי הניסיון שבינינו והן לשועלים הותיקים שראו ועשו הכל..

ה'טעות' היחידה שלי אתמול הייתה שביקרתי אותה כשאני קצר בזמן, בביקור הבא אתקן את הטעות

תבלו..

ירון

195
באחד האמשים (שפתו של רב-אומן: סופר, מחזאי, תסריטאי, במאי והומוריסטקן אשר לא זכה לכלל ההערכה לה היה ראוי בארץ), פיניתי לי זמן, או חשבתי שפיניתי, אבל הסידורים בעיר הכריעו אותי, וכך הגעתי לרותי רק בשעות אחה"צ. נותרתי אצלה עד לשעות הערב המוקדמות, תוך שאנו מעבירים זמננו בנעימים... שתיה, שיחה והרטבת הסדינים במיטתה...
היה מדהים... זו אישה שאין עמה רגע דל, לא מן הבחינה הספרותית, לא מן הבחינה האישית ובוודאי שלא מן הבחינה של הבילוי בין הסדינים.
תודה רבה לרותי...
תודה לחבר נכבד בפורום אשר התקין אצל רותי מזלף בנוסף לצינור באמבט
למרות לדברי רותי כתוצאה מכך נגרע לחץ מן הצינור...
אוהב חזה קטן ובתולי.

197

סוף סוף הצלחתי להגיע לרותי.

הסבלנות השתלמה, כל הציפיות התגשמו. לא אכנס לתיאורים מפורטים, עשו את זה כבר רבים וטובים לפניי. העברתי שעתיים נפלאות אצל אישה מיוחדת שבאמת שונה לגמרי מכל הנשים האחרות שהייתי אצלן.

רותי - אין עוד מלבדך

198

שלום לכולם

אחרי הרבה זמן שאני קורא את כל הדיווחים החלטתי גם להצטרף לפורום......... גם אני ביקרתי את רותי לא מזמן, ואני חייב לציין שכל הדיווחים שקראתי היו נכונים , לא אכנס לפרטים יותר מידי, רק אציין שכמו שרותי אמרה לי שהגעתי שמי שביננו יהיה לחוץ בזמן זה יהיה אני,וכך אכן היה ואחרי שעתיים וחצי הייתי חייב ללכת.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”