כ
מירב המתוקה,
כל הכבוד !!! המשיכי להתמכר להנאות.
איזה שיר יפה כתבת. באמת.
אם את צריכה תמיכה ועדוד אני כאן. כמו שסיפרתי לך, אני בעל ניסיון, הפסקתי לעשן בכיתה ד' ומאז לא בא לי
מקווה שגם כל השאר מתקדם טוב בשביל החיים שלך.
את מתוקה וחכמה וסקסית !!!
מירב הקסומה
מפרגן לך על החריזה, וגם על הריאות הנקיות.
אני בעדך ומתגעגע בטירוף.
קילר 1000 אתה שפן ! (אגב "קילר" באנגלית מאייתים עם דאבל L....)
מאחר ואני נפגשת רק עם אנשים שאני מתכתבת איתם - ולא עם כל דיכפין.
אתה לא היית בביתי מעולם ! ולא דגמת אותי כדבריך ולבטח לא תחת הכינוי שאתה כותב איתו ולכן התואר שפן !!
אם היית אצלי כי אולי התכתבת איתי באמצעות כינוי אחר זה זיכה אותך בכינוי הפתיחה הפחדני "שפן".
אילו דבריך היו נכונים (שביקרת אותי) מן הראוי היה שתכתוב דיווח מפורט על מה ולמה לדעתך הסכום שאני דורשת זה קצת מעל ומעבר - אין לי שום התנגדות לביקורת שלילית
והבקשה שלך להתגמשות מעידה מצד אחד שאם באמת היית אצלי אזי היית רוצה לחזור במידה ואתגמש במחיר או לחליפין "לסחוט" מראש מחיר יותר זול בעבור שירותיי. אני מבינה בהחלט שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו בילוי בתקציב של 600 ש"ח ושהסכום הוא בהחלט לא מבוטל אבל זה המצב - תתמודד או תדפדף.
חיפוש מהיר בפורום מראה לי כי שם המשתמש שלך ביקר רק אצל עלמות הדורשות 250 מרשרשים ומטה, הייתכן כי למעני בלבד החלטת להצטרף למשקיעים הכבדים? נשמע לי קצת לא הגיוני...
נישמעת מעניינת מאד !!!
אשמח לדגום מה הטלפון ?
איך נכנסים כאן לפרטי ?
עם חבר בשם "קילר 1000" לא נפגשתי. לא אחזור כאן על מה שכתבת לי זה עתה בהודעה פרטית- מסתמן שאתה בכלל לא מכיר אותי..... אני לא זו שצריכה לקבל המלצות על "כמוני" במחיר נמוך יותר....
בכל מקרה אני איתך סיימתי את ההתקשרות כאן ועניין כפל הזהויות שלך יבדק.
"לואי.....זוהי אינה תחילתה של ידידות מופלאה....." (המפרי בוגארט)
סוף שבוע רגוע ומלא אהבה. M.
מירב המקסימה, הייתי אצלך לפני זמן לא רב ואני לא יכול לשכוח את הצחוק החמוד שלך, את השיחות המעניינות איתך, את הנשיקות הרטובות שבהן הלשונות שלנו התערבבו ללא הרף אחת עם השניה, את גופך המלטף הכל כך רך למגע וכמובן את היחס המדהים שנתת לכל אורך הפגישה. אפשר לסכם את את זה במשפט אחד, את הדייט הכי טוב שהיה לי!
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”