כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 192 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1913
[QUOTE=gunner]קישקשתא - אני קולט את דברי לומברוזו בהקשר אחר.
לדעתי, מה שהוא כותב זה שכדי להנות אצל שרון, אתה צריך לאמץ את אותו הלך הרוח (state of mind), שלה.

לבוא מנוכר כדי לבצע אקט טכני שיביא להפרשת מה שצריך להפריש. וללכת משם מהר כי יש את הבא בתור.

מנותק מרגש.

יש אנשים שצריכים להשחיל, אז ישנה נקבה שמוכנה להשחל.

בכוס, בתחת, בפה. מה שתרצה כל עוד תעמוד בתעריפון ובזמנים.

יש צד משלם ויש צד שמשלמים לו.

אין פה מקום לרגש.

זו לא מסעדת גורמה שאחרי ארוחה מסעירה תרצה לקרוא לשף וללחוץ את ידיו בחום ולהודות לו.

זו שווארמייה שנועדה לסיפוק מהיר של יצר במעמד מימד אחד. כמו קו. אין שם רוחב ובטח שאין עומק.

מוזר שחלק מהקוראים והמשתתפים בפורום עדיין מחפשים את הלחלוחית האנושית/רגשית במדבר הזה.
[/QUOTE]
גאנר, עשית עוול לכמה שאוורמיות ממש טובות, שלא לומר דונר קאבבים המגישים את המנה הזאת בצורה מרגשת במיוחד.
אם כבר לעשות השוואה אנלוגית בין שרון למסעדה המגישה אוכל שאינו מרגש בעליל , הייתי בוחר במקדונלדס.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1918
[QUOTE=תשוקה לנשים]שרון אני מת עלייך את משעשעת וחמודה, חבל שאת ככה רק במתחם הוירטואלי.

[/QUOTE]

זה כי כותבים עבורה את התגובות... קריצה
בכל זאת - תאגיד.

קישקשתא2012-06-20 12:48:18
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1919
תשמע אם זה ככה וזה כבר הונאה,נוכלות וכאלה אני לא סובל. למרות שאני לא מבין מי יעשה בשבילה דבר כזה?
אם אתה יכול להוכיח שזה נכון, יש לי חבר שלמדתי איתו שהוא סמוי, אני מבטיח לך שאם היא רמאית אני אנקם בה באופן אישי, והחבר שלי יגיע לביקור פתע, היא לא תיהיה הרבה זמן בכלא אבל אני מבטיח לך שהיא לא תעבוד בתחום הזה יותר, וגם אם כן היא תהפוך לפרנואידית, הקציני מבחן ימררו לה את החיים. יד לי נערה שהכרתי שהיא התגוררה בצפון, והיא נאלצה לברוח מהקצין שלה עד אילת כדי לעבוד
אהבת נשים זאת חיי

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1920
[QUOTE=תשוקה לנשים]תשמע אם זה ככה וזה כבר הונאה,נוכלות וכאלה אני לא סובל. למרות שאני לא מבין מי יעשה בשבילה דבר כזה?

אם אתה יכול להוכיח שזה נכון, יש לי חבר שלמדתי איתו שהוא סמוי, אני מבטיח לך שאם היא רמאית אני אנקם בה באופן אישי, והחבר שלי יגיע לביקור פתע, היא לא תיהיה הרבה זמן בכלא אבל אני מבטיח לך שהיא לא תעבוד בתחום הזה יותר, וגם אם כן היא תהפוך לפרנואידית, הקציני מבחן ימררו לה את החיים. יד לי נערה שהכרתי שהיא התגוררה בצפון, והיא נאלצה לברוח מהקצין שלה עד אילת כדי לעבוד[/QUOTE]
תגובה ממש לא במקום...
איומים כאן לא מקובליםכועס
בבקשה לא לחזור על זה!!!
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”