כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 193 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1922
[QUOTE=תשוקה לנשים]תשמע אם זה ככה וזה כבר הונאה,נוכלות וכאלה אני לא סובל. למרות שאני לא מבין מי יעשה בשבילה דבר כזה?

אם אתה יכול להוכיח שזה נכון, יש לי חבר שלמדתי איתו שהוא סמוי, אני מבטיח לך שאם היא רמאית אני אנקם בה באופן אישי, והחבר שלי יגיע לביקור פתע, היא לא תיהיה הרבה זמן בכלא אבל אני מבטיח לך שהיא לא תעבוד בתחום הזה יותר, וגם אם כן היא תהפוך לפרנואידית, הקציני מבחן ימררו לה את החיים. יד לי נערה שהכרתי שהיא התגוררה בצפון, והיא נאלצה לברוח מהקצין שלה עד אילת כדי לעבוד[/QUOTE]
אחינו אתה שוטר?!?!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1923
הקייץ הגיע והאנשים השתגעו?
חברה הדליקו את המזגן שתו משקה קר והרגוע.

[QUOTE=תשוקה לנשים]תשמע אם זה ככה וזה כבר הונאה,נוכלות וכאלה אני לא סובל. למרות שאני לא מבין מי יעשה בשבילה דבר כזה?

אם אתה יכול להוכיח שזה נכון, יש לי חבר שלמדתי איתו שהוא סמוי, אני מבטיח לך שאם היא רמאית אני אנקם בה באופן אישי, והחבר שלי יגיע לביקור פתע, היא לא תיהיה הרבה זמן בכלא אבל אני מבטיח לך שהיא לא תעבוד בתחום הזה יותר, וגם אם כן היא תהפוך לפרנואידית, הקציני מבחן ימררו לה את החיים. יד לי נערה שהכרתי שהיא התגוררה בצפון, והיא נאלצה לברוח מהקצין שלה עד אילת כדי לעבוד[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1925
[QUOTE=אמריקאי]תשוקה לנשים
אתה דפוק עם קבלות. נקודה

את האיומים האלה תשאיר בבית אצל החבר'ה שלך

אם לא הבנת, מי שעבר על החוק זה אתה עם ההפחדות והאיומים שלך

אפילו לא הבנת מה כתבו לך וישר התנפלת, בלי לבדוק ובלי לשאול אם נכון או לא

אדמין, לא מבין למה אישרת את ההודעה של "בוא ליפו"

תעיף אותו מהפורום

[/QUOTE]
מסכים:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1926
במקום לחשוב איך גרמת לעוד לקוח לא לסבול אותך את מנסה לסכסך?Ouch
לא שווה להפיק לקחים ולהשתפר?

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=תשוקה לנשים]שרון אני מת עלייך את משעשעת וחמודה, חבל שאת ככה רק במתחם הוירטואלי.

[/QUOTE]

זה כי כותבים עבורה את התגובות... קריצה
בכל זאת - תאגיד.

[/QUOTE]

[QUOTE=administrator]

תגובה ממש לא במקום...
איומים כאן לא מקובליםכועס
בבקשה לא לחזור על זה!!!
[/QUOTE]

בהתחלה התגובה של תשוקה לנשים הייתה בסדר גמור

עד שהופיע קישקשתא עם התגובה שלו ..

קישקשתא אני כבר מזמן קלטתי שאתה אוהב לגרום לאנשים פה בפורום לריב ביניהם

תשוקה לנשים חמוד , במתחם הוירטואלי (הודעות פרטיות ותגובה בפוסט שלי) אני איתך בדיוק כמו בפגישה

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1927
תעשי לי טובה - נראה לך שתעסיקי יחצנים שיספרו עלייך סיפורים ומעשיות
ואנשים לא יקלטו את זה?
הרי כשמגיעים אלייך מגלים שאת גוש קרח
(בניגוד לסיפורי המעשיות של יחצנייך המנסים לתאר אותך כחיית מין שלא יודעת שובע).
נראה לך שלא יקלטו שמישהו כותב לך את התגובות?
הרי כשמגיעים אלייך את בקושי מסוגלת להוציא מילה ואפילו לא להישיר מבט!
(שלא לדבר בכלל על חיוך).
או בקיצור:

קישקשתא2012-06-21 10:24:20
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1930
זה נכון (מה שקיש אמר ואתה כיחצן מכחיש) וגם שהאיומים של ת"ל לא מקובלים זה נכון, אבל הבוסית שלך ניסתה לעשות מערוף ולהסיט את האש לכיוון קיש וזה לא מקובלאצבע למטה
ינקי מינית את עצמך לסניגור שווה שתשב ותלמד את תיק התביעה לפני שאתה מוציא הצהרות לא נכונות.

[QUOTE=אמריקאי]גם אם זה נכון, וזה לא, עדיין זה לא תרוץ לאיומים והפחדות של תשוקה לנשים[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”