כ מישהי חדשה עברה לתל אביב - דף 3 - סקס אדיר

מישהי חדשה עברה לתל אביב

25

[QUOTE=gunner]לחובבי הנקרופיליה. מתקרבת לגיל 70 לדעתי. הייתי והלכתי מייד. יש גבול לכל תעלול. [/QUOTE]

איפה נמצאת הסימה הזאת???

היא לא זמינה...

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מישהי חדשה עברה לתל אביב

26

טוב, הייתי והנה דיווח:

הגברת מקבלת באלנבי במקום של דירות שכורות. המקום נקי כמו בית מלון ויש ריח נעים בחדר.

הגברת עברה את שנות השישים אבל עדיין רחוקה משנות השביעים, היא די מלאה אך לא שמנה, מטופחת ובעלת שיער אפור קצר. החזה שלה - מדהים! ענק, מלא, כבד אבל די זקוף עם פיטמות גדולות ורודות. החזה שלה חלק ללא אף קמט. החזה הזה והלוק שלה של אשה מבוגרת מאוד עם שיער כסף קצר עשה לי את זה בגדול.

השירות שלה כולל מסאג' בודי בעירום מלא, שטיפה ואינון עם מי סבון ומציצה עם קנדום. בשום אופן לא הסכימה למציצה בלי ולסקס. חבל, דווקא הייתי תוקע לה.

150 ש"ח עבור חצי שעה.

מישהי חדשה עברה לתל אביב

27

היום דגמתי את סימה...

אומנם זה לא הייתה הפעם הראשונה,יצא לי בשירות מילואים לידגום הרבה מסאג'יסטיות באיזור חיפה ואת סימה ממרכז חורב.

דווקא לי היא עשתה מסאג' עם תחתון... לאחר זמן מה הורדתי לה אותו וגיליתי בוש ענק בצבע לבן... סנטה קלאוס עם זקן ענק בין הרגלים.

היא באמת לא מסכימה לימצוץ בלי,אבל הסכימה לקבל אותו בכוס... היא עשתה פרצופים של סבל ואמרה שכואב לה.

אני אישית לא מאמין לה,אני חושב שאפשר להכניס לה יד עד המרפק ורק אז אולי.. זה יזיז לה.

בכל מיקרה זכותה לא לקיים סקס,זכותה לא לימצוץ בלי,זכותה גם לעשות מסאג' מעפן...

אני לא לא יכול ליגמור בשום צורה חוץ מחדירה או דמוי חדירה בין הרגלים או השדיים.

סימה היא לא הפרטנרית לזה וחבל...

דרך אגב למלון הזה קוראים לו "הוטל מוטל" אלנבי 28 הייתה תנועה מעניינת של בחורות,צריך לבדוק אם יש מציאות...

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”