מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
21
כ
אני לא מפסיק להסתכל על התמונות של מירב ומוכרח לציין שהיא עושה לי את זה ביג טיים!!!
בעיקר אני אוהב את התמונה עם התקריב על המשולש המסוכן...
שמתם לב לפתיחות של מירב? לפי מיטב ידיעתי היא ההיחידה במדור הפירסומי שחושפת את המקום הכי קדוש עלי אדמות...
מירבי, מתי אזכה לבקר באזור הזה???
קיבלתי מבחור מקסיםםם שלוש מתנות: שני ספרים ואורגזמה. מי ידע שיכול להיות באדם אחד כל כך הרבה כוח ועדינות בו זמנית. היה תענוג צרוף. תודה.
בקרוב אצרף לחתימה שלי קישור לדיווחים שכתבתי ללא התגובות- לכל בעלי ההפרעות קשב וריכוז.
בנוסף, אם לא עניתי למישהו בהודעה פרטית זה כנראה בגלל שבטעות מחקתי את כל ההודעות הנכנסות בתיבה כאשר לחצתי על מחק הכל במקום מחק נבחרות.....אופס.
עדיין מחכה לטוחן שממלא פיו במים.
שבת מקסימה לדיווש לא?
באהבה.M.
את מחמאותי לפורום וכותביו ולפוסט זה במיוחד כבר כתבתי מספר פעמים.
אני ממעט לדווח מסיבות שונות שזה לא המקום לפרטן.
ביקרתי את מירב ("הבחור המקסיםםם עם שלוש המתנות"), "והוא בכלל לא ידע שהוא כזה".
ראשית והחשוב מכל, הכל נכון, קרי: תיאורי כל המדווחים הקודמים, המיקום,תאוריה של מירב, התמונות,הפרוט המתואר בתפריט הצעתה של מירב וכו'...מניסיוני הדל זה לא מובן מאליו.
זה חוסך ממני לדרג או לתת ציון לביקור ובכל זאת אסכמו במשפט או שניים.
אישה מיוחדת, מעניקה מעצמה יותר מחווית סקס, במחשבה שניה האינפורמציה הרבה המצויה בפוסט מביאה את המפגש לאיכות אחרת אחרי הדילוג על מבוכת המפגש הראשונית.
ס"ה שעתיים ++ מצחיקות, מעניינות ומספקות.
חבר'ה תרגיעו וכדאי שתרגיעו מהר!!!!
נכון שמירב התברכה ביכולת ביטוי וכתיבה שרק מעטים מאיתנו זכו לה.
אבל..... מירב רחוקה מלהראות כוסית ועל כן אני לא מבין על מה המהומה. מי שמחפש GFE שיעשה מנוי לאחד מאתרי ההיכרויות (100 ש"ח +/-) ויזכה ל-GFE של 4-5 בנות בשבוע.
נמאס כבר לקרוא את כל ההלל על מירב / טלי מחיפה ושרון. אצל כולם הייתי ואף אחת מהן לא כוסית ולא אחת שתסובב אחריה את הראש ברחוב.
בואו כולנו נרד קצת לקרקע. אני מבין שהמצב בשוק קשה ויבש. כולנו מפנטזים על ימי הזוהר של שנות ה-90 שבהם באמת זיינו דוגמניות על רוסיות בכל רחבי גוש דן. על כן, כל התיאורים ודברי ההלל על הבחורות הללו קצת מגוחכים בלשון המעטה.
שלכם,
הפנסיונר (צעיר שעשה אקזיט מוצלח וכבר לא צריך לעבוד אף יום יותר)
לכל אחד טעם שונה: one man's trash is another man's treasure
אני הראשונה שתעיד על עצמי שאני לא "כוסית", וגם צעקתי את זה חזור ושנה עוד לפני פרסום התמונות.
אולי נתמקד בדברים חיוביים יותר + דיווחים מעניינים?
רק אהבה. M.
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”