כ ליה לחווית MILF מענגת + תמונות - דף 3 - סקס אדיר

ליה לחווית MILF מענגת + תמונות

21

מי אמר לכם שהפורום הזה הוא שלכם? בשבילכם?

פורום סקס פרסומי - מודעות לוח סקס - מיועד לבחורות עובדות
מיועד לבעלות עיניין פרסומי, מודעות לוח והמלצות לדברים אחרים. אין לקדם אתרים ! כולם יכולים לקרוא - רק חברים רשומים יכולים לכתוב/להגיב-לכן, נא להרשם קודם * הקריאה והצפייה פתוחים לכל

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

23

הייתי אצלה ביום א האחרון קומת קרקא במספר 39 אחרי שיחה טלפונית. פתחה את הדלת אישה מאד רזה 45+ בערך ב 20 קילו רזה מהתמונות. לפי שפתחתי את הפה הסתכלה עלי ואמרה לא נראה לי שילך לנו היום- הבטתי בה בחזרה אמרתי תודה וברחתי כל עוד נפשי בי. איזה מזל שלא עמדתי בסטנדרטים של זו כי פחדתי להתקרב. נראה רזה מדי וחולה מידי. התמונות אם הן שלה צולמו לפני עשרים קילו.

לידיעתכם

24

שלום לכולם

ביקרתי אצל ליה עוד לפני שפירסמה בפורום אחלה בחורה אחלה שרות כמו חברה אשה מאד שירותית ונחמדה

היא לא שרלטנית כמו שרון ואצלה יש תמורה להוצאה הכספית כל מי שביקר אצלה או יבקר בעתיד יאשר את גירסתי

אני לא מבין את ההתלהמות ואין כל סיבה להתקיף אותה ובטח למי שעדין לא ביקר אותה

25

לאילה שדגמו ולמי שעוד לא - הבהרה

בדיוק כמו שלכם יש זכות לסרב - כך גם לי , אני לא רוצה לפרט לגבי הפרמטרים שלי לסינון כי אין לי כוונה להעליב איש אבל נקודה למחשבה: אני דואגת להקפיד על אסטטיקה -- למה שלא תעשו זאת גם?

אפשר להיות נחמד ואדיב ולהתנהג בכבוד גם אם לא מתאים ואין צורך לדווח דיווחים שקריים כשלא מתאים.

כן זה מצריך בגרות אני יודעת..

תיראו בסך הכל אתם שמים לעצמכם גול עצמי - כי כשאתם נובחים עלי בטלפון "אפשר פרטים": זה ממש מוציא לי את החשק

"נאה דורש נאה מקיים" אמרו חז"לינו, והתכוונו לאילה שניחנו באובר בקורתיות, הם בדרך כלל אילה שלא מבינים שכשהם מצביעים על מישהו, שלוש אצבעות מופנות אליהם.

ואם יש כאן מישהוא שחושב שאני מתנשאת - זה כי הוא לא ניהל איתי שיחה מעולם.

בכל מקרה אשמח אם ניפגש ותיווכחו בעצמכם למרות שלא אוכל להתחייב לקבל את כולם ,

טוב זהו להיום מי שפגעתי בו - אני מתנצלת מעומק ליבי!

ליה

19LOLx82010-2-27 20:33:42
כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

26

עד כה לא התערבתי בדיון. ממבט מהצד ניכר כי ליה אינה טפשה בלשון המעטה, ואם עשתה דיאטה של 20 ק"ג, אז גם כל הכבוד, כי זה מראה על אופי ונחישות. יחד עם זאת ניכרים סימני קיפודיות (התכדרות מלשון כדור בזכר במבטא אמריקאי ושליפת קוצים), שכנראה נובעים מפגיעות מסויימת. עצתי לכל המגיבים, מנקודת מבטי הצנועה, שלא להכנס לעימותים מיותרים עם ליה. אם מתאים, אז כן ואם לא, אז לא. אחרת כל השרשור הזה ימשיך להראות כמו שדה התנצחויות אחד גדול, שלא ממש יתרום להבנת הכדאיות של יצירת קשר עם ליה.

יום טוב לכל הנפשות הפעילות בפורום.

GUNNER

I fart in your general direction

27

חברים!

אני לא מבין את ההתקטננות שלכם כלפי ליה , כל בחורה שיש לה העוז להכנס לפורום ולפרסם את עצמה בדרך זאת של חשיפה תבורך!

ליה עושה רושם של בחורה שיודעת לעמוד על שלה והרצון שלה לעשות סלקציה -של מי שיהנה משרותיה- רק מעלה את סגולותיה בעיני . מאידך זכותינו מתוקף חברותינו בפורום להעביר ביקורת ו/או לשבח את ליה והיא חייבת לקחת את זה בחשבון ! אבל כמובן בדרך הולמת בלי חרפות גידופים והעלבות שלא במקומם, במיוחד כאלה אשר מבקרים בחורות עובדות בלי שהיו אצלם בכלל!

לשעבר גלגל עמוק

28
אני דרך אגב, כבר דיברתי עם ליה וכמעט כמעט קבעתי איתה עוד לפני שפירסמה, בעקבות הדיווח החיובי של elii שמצא אותה באתר אטרף.
בסוף לא יצא לנו להיפגש. היא הייתה נחמדה בטלפון. הקול שלה נשמע לי לא הכי טוב בטלפון אבל זה לא אומר הרבה. אני מכיר כמה בחורות שהקול שלהן מוזר בטלפון אבל במציאות הן סבבה לגמרי.
יש פה לא מעט קשקשת לא רלבנטית לגבי ליה. אבל בשורה התחתונה יש לנו ארבעה דיווחים חיוביים מרימינג מעשי, מניס נועם ואבוד .
יש דיווח של אוהבציצים על כך שהיא סיננה אותו.
אז לסיכום, אם נשים בצד את כל הקשקשת (כולל מה שאני כותב עכשיו) אז התמונה שמצטיירת לגבי ליה היא חיובית.

maxmax2010-2-24 12:45:29
אז אגמור בשיר מזמור

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”