לדעתי מספר הלקוחות שאתם מציינים כאן מוגזם מאד מאד, תמיד הייתי איתה נטו לפחות לפחות חצי שעה, ובדרך כלל קצת יותר, ובין הלקוחות היא מתקלחת ולפעמים מעשנת, פשוט לא מסתדר 3 לקוחות לשעה. איך אני מתגעגע אליה, תמיד היינו עושים מקלחת משותפת לפני הסקס, אני מת שוב לסבן אותה בכייף ולחדש את המסורת הכייפית הזו, אבל אם היא הגיע למסקנה שרודפים אותה אישית ואותה במיוחד (וזה יכול להיות, אפילו יוזמה פרטית של שוטר אחד) אז היא עושה בשכל שהיא עושה פסק זמן ארוך, רק זה יוריד אותם או אותו מהזנב שלה.
חבל שאי אפשר להשאיר לה אפילו הודעה במשיבון שלה, אם היה לה הטלפון שלי היתה מתקשרת אלי ומספרת לי מה העניין , בזמנו רציתי להשאיר לה טלפון, אבל פחדתי שיגיע לידיים לא נכונות, אז ויתרתי, כעת אני מצטער, אם היה לה את מספר הטלפון שלי היינו נפגשים עכשיו באופן פרטי.
אני חושב שכל זמן שהיא לא סגרה או ביטלה את הטלפון שלה לגמרי, אז כנראה זה כי היא מתכוונת בקרוב לחזור להשתמש בו ולחדש פעילות, נקווה.
חברה, בואו נמשיך מדי פעם לנסות לחדש איתה קשר בנייד שלה, יכול להיות שהיא פותחת אותו לזמנים קצרים מדי פעם. מעניין שבהתחלה היא התייחסה לכל עניין הפשיטות בקלות ובאדישות, כשהיתי איתה בהרצל 114 כבר התחילה אולי קצת לחשוד שזה מרדף אחריה אישית, לפני זה אמרה לי שזה לא בעיה שלה אישית ולא קשור ספציפית אליה ושלא היו לה שום בעיות אישיות עם המשטרה, אבל מי יודע, יכול גם להיות שהיא אמרה לי כך כדי שאני עצמי לא אכנס ללחץ.
נקווה שהיא תחזור בהקדם לחיים ולפעילות רגילה לשמחת כולנו .
אילנה הזונה מס' 1 מהקונגס ... לאן נעלמה שוב ?
23אל תהיו כול כך לחוצים. אילנה טרם מצאה דירה מתאימה.
שתמצאה - היא תודיעה דרך מכרים שלה על הכתובת.
40 לקוחות ביום זה בהחלט מעשי לבחורה שעובדת 12 שעות.
בחורות שאני הכרתי עשו 20 ב6 שעות .
אילנה הזונה מס' 1 מהקונגס ... לאן נעלמה שוב ?
24:)
19LOLx8 2010-10-21 11:23:46
||| לאחר עריכת מנהלים...
[QUOTE=דרור200]
אילנה חזרה לראשית חכמה 8.הכניסה לא דרך חדר המדרגות אלא מאחורי הבנין ממגרש החניה אל חדרון מסויד נפרד,עלייה ב6 מדרגות.אילנה שירותית ונחמדה כתמיד.עשתה לי חיקוי לא רע של חקירת המשטרה.אממה,התנאים ספרטניים ואין דיסקרטיות.בכל זאת ממליץ להתנסות. 054-4428652
[/QUOTE]להמשך דיון ודיווחים תגובות מהדיון הועברו ל: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=19418
דיון זה ננעל !