כ אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס] - דף 3 - סקס אדיר

אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס]

22
[QUOTE=rolling75] היא שוב עברה....לשלמה 90 [/QUOTE]

[QUOTE=מ. מבת ים]התקשרתי אליה אתמול היא אמרה שהיא נמצאת ברחוב בעל העקידה 4
[/QUOTE]

את האמת לא יודע מה קורה עם הבחורה הזאת!!,היא עובדת עכשיו בסלמה90 או בעל העקידה4?!!.

מוזר לגמרי,תוך חודשיים היא משנה 5 כתובות,הקונגריס2,הרצל114 קומה 3,חוכמי ישראל 25,בר יוחאי23,אחרי זה סלמה87,ואחרי זה ניעלמה לתקופה עד שמישהו כתב שהיא קיימת היום ועובדת,לא יודע מה הם רוצים ממנה?!.

היתקשרתי אישית למספר הקודם שלה ללא מענה,אין קו בכלל,לא ברור מה קורה איתה,ומה הסיפור של הבטן שלה האם היא השמינה רק כמו חלק מהבנות כמו קטיה,או באמת היא בהיריון.

תמיד בשטח למען כולם.

23

אילנה נראית סקסית לטעמי ואין לה בטן תפוחה.נמצאת בראשית חכמה ורשמתי את הטל' בהודעה הפותחת.אני מקפיד לבקש קונדום אפילו לאורלי.לא מתנשק אתה.במגבלות אלה היא זיון טוב ולמעלה מזה.זורמת בכל תנוחה שתחפוץ.מחיר130

דרור200

26
אז אחרי הפסקה של חודשיים וחצי, שוב יצא לי לבקר את אילנה במקום החדש שלה , ודי היסתבכתי עד שמצאתי . בהכוונתה של אילנה כמובן. הדירה נימצאת בראשית חוכמה 8 אבל צריך ללכת מסביב ואז רואים מרחוק את הבית עם פרוזקטור מעל . הבית נראה מרחוק כמו הבית של פיסטוק, המקום לא הכי טוב לטעמי, מבודד בשעות הערב ולא הכי בריא לבחורה שנמצאת לבדה.אבל אילנה זאת אילנה בחורה חזקה עם השרות הטוב ביותר בדרום תל אביב שום דבר לא מטריד אותה.שאלתי אותה מה רוצים ממנה ,ענתה לי שגם היא לא מבינה למה השוטרים נטפלים אליה. היא מספרת לי שהם באו אליה בלבוש אזרחי יעני יחידת בילוש ,אמרתי לה למה דווקא אותך שמו בכוונת ,אז ענתה לי או שזה השכנים או אפילו לקוח . היסברתי לה שקשה לי להאמין שלקוח סתם ילשין מה זה נותן לו הוא גם מחפש סקס ,אז אמרה לי שאולי לא התכוון אבל ניתקל בבלשים בחוץ . עניתי לה שיותר סביר שזה השכנים שרואים את הלקוחות נכנסים ויוצאים ואז מזמינים שוטרים. אז בכל אופן אילנה עדיין נראית טוב בלי כרס גזרה טובה עור חלבלובי עושה סקס טוב , וההפתעה חברים לא יודע אם שמתם לב אבל הטוסיק פי הטבעת שלה עבר טיפול או שיוף לייזר ועכשיו הוא נראה חלק נעים ומזמין בלי שום נגעים . או שאולי לא ראיתי טוב, ממליץ לכם ללכת לבקר אין עליה בדרום העיר.
החיים הם מה שאתה עושה מהם

28
כן, אילנה שוב מחפשת מקום חדש, אולי כבר מצאה, לא הצלחתי לשמוע ממנה כבר כמה ימים.

הספקתי לבקר אותה פעמיים בראשית חוכמה, דיברנו פחות או יותר מתי אבקר שם שוב, כשהתקשרתי לתאם איתה היא אמרה שעזבה שם ומחפשת מקום חדש, צחקה ושאלה אם יש לי רעיון למיקום בת"א לפגישה איתי ולבכלל, אבל אני לא תל אביבי ואמרתי שלצערי אין לי מיקום מוכן, אילנה מאד שומרת על פרטיות, אז לא שאלתי אפילו אם אפשר אצלה איפה שהיא מתגוררת. היא הציעה שאתקשר למחרת, מאז לא הצלחתי להשיג אותה בטלפון. אם מישהו יודע אם מצאה כבר מקום חדש, בשמחה אתעדכן.

29
את האמת לא יודע מה יהיה הסוף של הבחורה הזאת!!,כל כמה ימים משנה דירה ולא מחזיקה דירה יותר מחודש.
כל הלקוחות והקלינטים שלה הלכו לאיבוד,כל הזמן רודפים אחריה!,לא יודע מה קורה לה בזמן האחרון!.
עבדה בדירת הקונגריס2 לתקופה זמנית ארוכה יחסית,אבל ברגע שהיא יצאה מהקונגריס2 הכל נהרס,המצב שלה השתנה לגמרי,התחילה לקפוץ מדירה לדירה.
אני מודאג עליה בזמן האחרון,היא בחורה טובה,שירותית,לא שרוטה ולא כלום! מבינה ומתיחסת טוב לאחרים...
אני כבר הרבה זמן מכיר אותה,ויודע בדיוק על איזה בחורה אני מדבר....
מקווה שבימים הבאים נישמע חדשות טובות אצלה....

תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”