לקראת שעות ערביים נווטתי את פסיעותי לכיוון מעונה החמים של הגברת הממוקם אי שם במכרז ת"א הרחוקה. - בתאום מראש כמובן.
קבלת הפנים הייתה לבבית למדי , וכללה רפורטואר של חיבוקים ונשיקות , קפה חם מהול בקורטוב של אייריש קרים , ושיחה קולחת על דא והא למטרת קירוב לבבות, שלאחריה דאגתי לכסות את ענייני האתנן ונשלחתי לאחר כבוד למקלחת. שם, זכיתי לסיבון גוף מפנק בתוספת ללשון אירוטית עמוקה לתוך האוזן. יאמי.

קאטי נכנסה למקלחת איתי. לא נשארתי חייב, וההחלתי גם אני בסיבון אירוטי . חצי מריחת חומר, חצי ליטוף , מים חמימים, והכרה הדדית ראשונית של אותם זרזי קסם אי שם במרכז הגוף המאיצים בו את אותן אנרגיות קסם מופלאות הגורמות לנו לחזור על טקס ההזדווגות בכל פעם מחדש.
הפסדתי את הדרבי התל אביבי, אך זכיתי לאחד משלי. נשכבתי על מיטתה שרוע על בטני וישבני זקוף וזכיתי בטיפול 10 אלפים רוטט ומגרה לאשכים , המוט והעיגול האחורי כשם הניק שלי

שזכו לקריאות עונג והתפעלות ממני עד להתזה המיוחלת.. אחד אפס למארחת. לאחר התאוששות קלה , התחלתי להפעיל יוזמות משלי עת שלחתי את ידי ואצבעותי ככח חלוץ הממש את עורה של קאטי. בין סידרה של נשיקות וחירמונים החלתי ללטף קלות את גבה . אט - אט הדרמתי , עקפתי את ישבנה, והתחלתי במשחק תופסת בין אצבעותי לתעלת אהבתה. התחיל עדין, וככול שהרגשתי יותר ויברציות מקימורי גבה התקדמתי הלאה, עד שמצאתי את המטמון במרכז התעלה . קאטי החלה להגביר קולה במרץ ולדרוש את שלה. כשהתגלו סימני לחות, החדרתי אצבעו עמוקה לפנים התעלה ומדי פעם קצת הזזתי אותה כאילו בתנועת מזמין לטנגו, עד שלבסוף הגברתי קצב והתמקדתי בחדירה פנימה/החוצה. קאטי החלה לבקש חזק יותר, עד שלבסוף החלה להתקווץ והשפיצה מטענה על כף ידי. אחד - אחד.
יצאנו למחצית בסלון, ולאחריה שוב חזרתי לנגנן בחליל מזמור התעלה עד שהגברת פרקה.. אחת שתיים לאורחים. שוב הפסקונת קלה ולאחריה הרבצתי מסיונרית פראית וקיצבית עד שפרקתי מטעני בחדווה. שתיים - שתיים.
תה ועוגה , נשיקות, וחלפו להן כך שעתיים של קסם. יצאתי שמח , טוב לב, ומסופק.

עיניינים שבשגרה:
על אף בקשות מהקהל, לא מצאתי לנכון לבדוק ת.ז . לא מניח שהיא פרגית בת 30 וגם לא סבתא בת 60 כל מה שבאמצע נתון לספקולציה אישית של כל אחד.
מעשנית - גם בין לבין- אך בהחלט מחתשבת בלקוח בנושא ואף מוכנה לשטוף את הפה במי פה למי שזה מפריע.
לטעמי, קאטי מתאימה לחובבי בני אדם ופחות לבינכם המקפידים על מצוות מפרט פרגית הכוסית השדופה.
אני , אישית , נהנתי .
רימינג מעשי2011-05-15 20:35:29