כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 3 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

21

אם אתם מכירים תמשפט כל הבנות זונות רק החכמות עושות מזה כסף אז היא מתארת את הצד החכם במשפט

תשמעו חברים הבחורה מטריפה(לאוהבי המלאות+)ניראת בת 23 אני מעריך שהיא אחת המוצצות הטובות שיש הגעתי לדירה ברמת גן דירה מאובזרת יפה ובחדר שינה רצפת פרקט ומקום מאוד דיסקרטי אני לא אפרט יותר מדי על מה שהיה כי באמת שזה היה מהיר מצידי הייתי חייב לזוז וההרגשה היתה שאשכרה אני צריך להתנצל בפניה שזה היה מהיר.

הבחורה ממש נהנת למצוץ וניפומנית אמיתית.

אני רק אוסיף שהיא באמת בחורה מתוקה וטובה זה ניראה שהיא עושה את מה שהיא אוהבת

למי שאוהב מעבר לאקט עצמו בחורה שאפשר לדבר איתה היא היעדקריצה

23
טוב דגמתי את בר השבוע אחרי תקופת יובש ... יצא לי לדבר איתה בצאט

בר היא ילדונת חביבה מאוד אבל במחיר שהיא דורשת ניתן למצוא בנות יפות הרבה יותר...

בצאט היא מפרטת 600 ש"ח לשעה, 400 ל - 40 דק אפשר גם רק מציצה ב 300 , לדעתי יקר יקר ולא משתלם.

למרות שהיה אחלה במפגש יצאתי בתחושה שסתם הלכו להם 400 ש"ח... כיוון שהיו לי בחורות בסגנון שלה בחינם.

המפגש עם בחורה במחיר הזה לפי דעתי אמור לתת לך משהו מעבר למשהו שאתה יכול להשיג בחינם...

אין לי דבר רע לומר עליה היא מאוד חביבה , שירותית ואוהבת את מה שהיא עושה, הבעיה בנו שאנחנו מתפתים לסכומים גבוהים

כאלה ללא הצדקה בפועל.

19LOLx82011-05-21 18:31:22

24
אתה בטוח שהיא לקחה ממך 600 ש"ח כי בהודעה שלה בפורום היא מפרסמת 500 אני מקווה מאוד שהיא לא עבדה עליך.
בקשר לכמה משלמים להן זה היצע וביקוש יש נערות טובות שנותנות יותר ממה שבר מציע בפחות ואני יכול למנות כמה וכמה כאלה
הן לעתים מבוגרות יותר אך עם זאת מנוסות יותר וטובות יותר לכן הכול שאלה של היצע וביקוש במידה ואתה מסכים לשלם הן ימשיכו לבקש. בקשר ל- 600 תבדוק בעצמך בפורום היא מפרסמת 500
שבת שלום

28
כדי להסיר ספק:
המחירים לחברי הפורום הם כפי שהם מופיעים במודעתי למעלה.
מי שיוצר איתי קשר בערוצים אחרים ובנסיבות אחרות מחירים אלה אינם מחייבים.
** אני מתחייבת לעמוד במחירים הרשומים למעלה לכל מי שפונה אליי דרך הפורום ומזדהה כחבר פורום. Tongue
לחצו כאן להתכתבות פרטית איתי

לחצו כאן לתמונות שלי

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”