כ ...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 3 - סקס אדיר

...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

22
[QUOTE=אחים שלו גברים]
מאהב23, אנחנו שונאים להיות אלה שמנפצים שלך את הבועה אבל הגברת זונה, היא כאן בשביל הכסף ותו לא, היא שונאת כל רגע במיקצוע הזה ורוצה להרוויח מספיק כדי לפרוש (דבריה בשרשור הנעלם), לא מדובר על משרד שידוכים אלה על פוסט פרסומי.

[/QUOTE]
[/QUOTE]

אחים שלו, מה שאמרת יכול להיות נכון לאלף בנות אחרות אבל לא במקרה של ליה/גל.

העיסוק במקצוע הזה, תשומת הלב שהיא מקבלת מגברים, הרגשת ה"נחשקת" שהיא מקבלת - עושה רושם שממלאת אצלה המון חסכים שחסרים לה ושהיא לא היתה מקבלת אותם בשום מקום אחר.

זה פשוט כל כך "זועק" מדרך ההתנהלות שלה והתגובות שלה שקשה לפספס את זה.

ואני מצטרף לרוב הדעות פה שגורס שהבחורה פשוט לא מספיק בוגרת מנטלית בשביל התחום - ואין לכך שום קשר לגיל שלה, יש בנות 18 שהתחום יושב עליהן כמו כפפה, אבל לא במקרה שלה.

Enigma2012-05-20 22:23:47

24
חברים, אני מסכם מפגש ראשון אצל איך שלא קוראים לה.
אין צורך בתיאורים גופניים גם כי כולם זוכרים אותם מהשרשור המקורי, וגם כי יש תמונות.
קפצתי ראשון על הסופרדיל החדש (200 לחצי שעה ומציצה חשופה)
מתאים לי בטירוף - גם חוסך כסף מיותר, זמן מיותר, ואקט מיותר (הוא מיותר עבור עוד 400 ש"ח כמובן)
ישבנו לדבר המון המון זמן - ונהנתי מכל רגע! היא חדרה אלי עם מבט כובש בעיניים ולא רציתי שהשיחה תסתיים לעולם.
כשנמאס לה לדבר היא התנפלה עלי בנשיקות ומזמוזים, תלשה ממני את המכנסיים והחלה למצוץ לי בסלון.
מהר מאוד עברנו לחדר השינה, מזמוזים, ליטופים, נשיקות ומציצה מהטובות שיש.
כנראה שכמו בסלולארי - הבנות יכולות מסלולים קלים (פחות כסף, פחות זמן, פחות אקטים) - שווה כל שקל!
אני אחזור בוודאות

בנץ2012-05-20 23:07:59
אריק?

25
[QUOTE=בנץ]
חברים, אני מסכם מפגש ראשון אצל איך שלא קוראים לה.
אין צורך בתיאורים גופניים גם כי כולם זוכרים אותם מהשרשור המקורי, וגם כי יש תמונות.
קפצתי ראשון על הסופרדיל החדש (200 לחצי שעה ומציצה חשופה)
מתאים לי בטירוף - גם חוסך כסף מיותר, זמן מיותר, ואקט מיותר (הוא מיותר עבור עוד 400 ש"ח כמובן)
ישבנו לדבר המון המון זמן - ונהנתי מכל רגע! היא חדרה אלי עם מבט כובש בעיניים ולא רציתי שהשיחה תסתיים לעולם.
כשנמאס לה לדבר היא התנפלה עלי בנשיקות ומזמוזים, תלשה ממני את המכנסיים והחלה למצוץ לי בסלון.
מהר מאוד עברנו לחדר השינה, מזמוזים, ליטופים, נשיקות ומציצה מהטובות שיש.
כנראה שכמו בסלולארי - הבנות יכולות מסלולים קלים (פחות כסף, פחות זמן, פחות אקטים) - שווה כל שקל!
אני אחזור בוודאות

[/QUOTE]

המסת אותי לחלוטין היום מתוק... היה לי לעונג לפגוש ולהכיר אותך. מקווה לראות אותך שוב בקרובHug
כל יום הוא יום האהבה. peace V

catch me if you can

Well, I'm nothing but trouble, babe

26
לפני כשלושה ימים כתבתי פה כי העובדה שגל מקיימת מפגשים משולשים בהשתתפותה ובהשתתפות מישל מעידה על אופי השירות שהיא עצמה מעניקה.

אני לוקח את דברי בחזרה, לא נפגשתי עם גל מעולם ולכן אין זה ראוי שאביע את דעתי בנוגע לשירות שהיא מעניקה.

אין דבר שיכול להעיד על השירות שגל מעניקה פרט להתרשמות אמיתית מפגישה עימה ולכן לא נכון היה מבחינתי להביע דעה לגביה.

אין בדברים האמורים כאן כדי לשנות את שכתבתי ככל שהדברים אמורים בנוגע למישל שכאשר בקרתי אצלה קבלתי שירות תקתקני של היה מביייש גם את המתקתקות ממנחם בגין 92.

הבחורה ככל הנראה מפנקת את לקוחותיה הקבועים ומתקתקת את לקוחותיה החדשים.

27
הדיל האוראלי של גל נשמע לי מעניין.
קבעתי עם גל פגישה בצהריים. אמרה לי להגיע לרחוב שלה ולהתקשר 10 דקות לפני כדי לקבל הוראות מדויקות.
הגעתי, התקשרתי שוב ושוב אבל אין תשובה. גלוי או חסוי - לא עזר כלום.
בדקתי גם בהודעות הפרטיות אבל אין כלום.
אחרי חצי שעה של אויר צח, התייאשתי ונסעתי.
אחרי שעה קיבלתי הודעה פרטית ושאלה : למה הברזת?

יכול להיות שהיא בודקת מהחלון את מי שמגיע ומסננת מבקרים או שזה סתם בעיית ניהול זמן.
בכל מקרה - קחו בחשבון

28

booma - אתה מזכיר לי את הבדיחה על ההבדל בין פסימי לאופטימי.

פסימי זה בסה"כ אופטימי עם נסיון...

יש כמובן את כל הלהג על אלו שלומדים מנסיונם של אחרים למול אלו שמתעקשים ללמוד על בשרם כל דבר.

אנא עארף...

gunner2012-05-22 06:11:49
I fart in your general direction

29
[QUOTE=booma]הדיל האוראלי של גל נשמע לי מעניין.
קבעתי עם גל פגישה בצהריים. אמרה לי להגיע לרחוב שלה ולהתקשר 10 דקות לפני כדי לקבל הוראות מדויקות.
הגעתי, התקשרתי שוב ושוב אבל אין תשובה. גלוי או חסוי - לא עזר כלום.
בדקתי גם בהודעות הפרטיות אבל אין כלום.
אחרי חצי שעה של אויר צח, התייאשתי ונסעתי.
אחרי שעה קיבלתי הודעה פרטית ושאלה : למה הברזת?

יכול להיות שהיא בודקת מהחלון את מי שמגיע ומסננת מבקרים או שזה סתם בעיית ניהול זמן.
בכל מקרה - קחו בחשבון
[/QUOTE]

אני לא עונה למספרים חסומים, ובגלל שקבענו - עניתי בכל זאת. יכולת לשלוח לי אסמס והייתי חוזרת אלייך בעצמי.

דרך אגב, הדירה שלי עורפית, כך שלתיאוריית הקונספירציה שלך אין לה שום אחיזה במציאות. מבולבל

catch me if you can

30
[QUOTE=Run&gun]לפני כשלושה ימים כתבתי פה כי העובדה שגל מקיימת מפגשים משולשים בהשתתפותה ובהשתתפות מישל מעידה על אופי השירות שהיא עצמה מעניקה.

אני לוקח את דברי בחזרה, לא נפגשתי עם גל מעולם ולכן אין זה ראוי שאביע את דעתי בנוגע לשירות שהיא מעניקה.

אין דבר שיכול להעיד על השירות שגל מעניקה פרט להתרשמות אמיתית מפגישה עימה ולכן לא נכון היה מבחינתי להביע דעה לגביה.

אין בדברים האמורים כאן כדי לשנות את שכתבתי ככל שהדברים אמורים בנוגע למישל שכאשר בקרתי אצלה קבלתי שירות תקתקני של היה מביייש גם את המתקתקות ממנחם בגין 92.

הבחורה ככל הנראה מפנקת את לקוחותיה הקבועים ומתקתקת את לקוחותיה החדשים.

[/QUOTE]

אוקיי, לזה לא ציפיתי...Embarrassed
תודה מותק. מעריכה זאת מאוד.

catch me if you can

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”