כ שרשור בנות האתר הכתום/הלבן - דף 3 - סקס אדיר

שרשור בנות האתר הכתום/הלבן

22
יש גם הרבה שכותבות תל אביב,אבל אתה רואה שהמרחק לתל-אביב הוא אלפי קילומטרים,וזה לא שהיא עידכנה את הפרופיל הגיאוגרפי,אלא שהיא שם ומנסה לדוג כאן. [ כנראה פרייאר,אבל יתכן שלא ]. יש גם בנות רבות שלא סגורות על עצמן,אבל סך הכל יש כמה מציאות. מנסיון,הסיכוי לנפילה גדול יותר מאשר בתאגידים או לגבי פרטיות שמפרסמות באתר הלבן.אלו כבר החליטו שהן זונות ולא "מחפשות מממן".
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

26
[QUOTE=מדווח המין]
יש גם הרבה שכותבות תל אביב,אבל אתה רואה שהמרחק לתל-אביב הוא אלפי קילומטרים,וזה לא שהיא עידכנה את הפרופיל הגיאוגרפי,אלא שהיא שם ומנסה לדוג כאן. [ כנראה פרייאר,אבל יתכן שלא ]. יש גם בנות רבות שלא סגורות על עצמן,אבל סך הכל יש כמה מציאות. מנסיון,הסיכוי לנפילה גדול יותר מאשר בתאגידים או לגבי פרטיות שמפרסמות באתר הלבן.אלו כבר החליטו שהן זונות ולא "מחפשות מממן".
[/QUOTE]

המרחק בק"מ שמצוין בפרופיל לא תמיד מתעדכן.
יתכן מצב בו מופיע שבחורה נמצאת 2000 ק"מ ממך והיא בעצם בבת ים :)

27
אופציה רעיון אדיר. לצערי ממבה זה זמן התכתבויות שכרגע אין לי ולכן הולך לתאגידים. אבל לדעתי הרעיון שלך זה סטארטאפ אמיתי
כל הכבוד!!!
היתרון בממבה שאולי ניתן למצוא בחורה ללא תשלום כפי שקרא לרבינו , אבל נראה לי שזה נדיר למרות שמעולם לא ניסיתי. מקווה שכשיהיה לי זמן בעתיד אלמד את האתר ואנסה את
מזלי

30
יש את Anya בחורה רזה / שדופה מראשון לציון . פ ר ט י ת ... נקלעה לחובות לאחר גירושים ...
לא יפה בפנים אבל גוף רזה חזה קטן .
היא די בררנית אם תכבד אותה היא תארח אותך בביתה ( ראשון )
לא ממש מסתכלת על השעון ונהנית מאד מאנאלי

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”