כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 21 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

203
לא רוצה להידחף ככה סתם אבל הדיון הזה כולו מטריד מאוד.
ראשית נתחיל מזה שמדובר בילדה שייתכן והיא בת 17/18 או 19 אבל עדיין ילדה אפילו לא נערה או אישה.
התגובות שלה גם מסגירות את הילדותיות שלה,הטון המרדני והכועס ועוד ועוד...
עכשיו בנוגע למשתמשים פה שרובם שאני מעריך שטווח הגילאים שלהם רץ מ28 עד 40+ ,יש פה כמה תגובות ממש לא לרמה של אנשים שחושבים את עצמם "גברים" לעומת אחת בת 19. היא לא נראת לכם אל תגיבו.
בכללי אני חושב ליה ,לא יודע מהנסיבות לעיסוק שלך ב"מקצוע" הזה,עצה שלי תברחי מזה לא שווה לא את הכסף ולא ההשפלה. חבל עליךShocked.
ללכת לזונות,לבגוד באשתך/חברה שלך ועוד ועוד לא נקרא לפצח אגוזים אלא סתם מעשה סדום אז בבקשה קצת פרופורציות.

205
Dredfuck, כמה תיקונים לדבריך.
הנושא של לפצח אגוזים עם הזיין לא שייך לתחום זנות בכלל, אלה לגיל בלבד. בדיחה מאוד מקובלת אצל גברים לא צעירים.

מעשה סדום הוא מוסג פלילי. יש סקס אנאלי בהסכמה - לא משנה עם מי. כמה בחורות מוכרי מין שלא עושות אנאלי עשו או עושים את זה בחיים פרטיים. יש כמובן מצב הפוך: עושים רק עם לקוחות.

אם בחורה שלא במצב נואש בוחרת מקצוע הזה היא עושה את זה אחרי שיקול דעת רציני ולא זקוקה לעצות מבחוץ.

אולי גבר קרוב ואוהד יכול להשפיע אבל בטח לא גולש אנונימי

206
[QUOTE=אוהב סבתות]
כי הם מעיזים לכתוב את מה שהם חושבים? תתבייש לך תרח זקן וממורמר. אתה יצור עלוב.
ועוד לצאת על האדמין? אין לכם גבולות?

[TUBE]5E6anOx6yzo[/TUBE]
[/QUOTE]
גם רימינג וגם אוהב סבתות בהחלט קלעו בול!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

208
[QUOTE=בלוגרי]

אני חושב שיש פה לינץ' בילדה מקסימה שלא פגעה באף אחד, לא רימתה ולא שיקרה.
אני הייתי אצלה פעם אחת והיתה לי חוויה מעולה, GFE ברמות הקשות (לטובה) ביותר, בגלל שגמרתי פעם אחת הציעה לי לבוא בפעם נוספת בחינם! אבל סרבתי בנימוס כי אני לא מנצל טוב לב. השירות שלה מאוד מיוחד ואין דברים כאלה ובטח שלא במחיר שלה שלדעתי הוא הוגן לחלוטין לתמורה שהיא מספקת, היא עובדת בזנות להנאתה ונפגשת אם לא יותר מ2 לקוחות ביום, שכרה דירה כדי שלא נשלם יותר על מלונות, נכון שהיא לא דוגמנית אבל בשירות שהיא נותנת, בשילוב היופי שלה והגיל שלה זה בהחלט עסקה מצויינת. לצערי 600 שקל הם הרבה כסף עבורי אז אני לא יודע אם ומתי אחזור אבל בהחלט הייתי שמח לבלות איתה בכל פעם שאני מחליט להוציא כסף על סקס.
[/QUOTE]

מותק... היה לי ממש כיף איתך! היה מעולה. תודה על הדיווח המקסים. מקווה לראות אותך שוב חיוך
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

209
[QUOTE=ערבה אנושית]

אם בחורה שלא במצב נואש בוחרת מקצוע הזה היא עושה את זה אחרי שיקול דעת רציני ולא זקוקה לעצות מבחוץ.

אולי גבר קרוב ואוהד יכול להשפיע אבל בטח לא גולש אנונימי
[/QUOTE]

מכל מלמדיי השכלתי! אבל תודה על החשיבה והדאגה... חיוך עושה זאת בכיף והנאה רבה! קריצה נכון שאני קצת ילדותית בתגובותיי אבל חשבתי על כך רבות לפני שהתחלתי לעסוק בזה.
סופש נפלא!
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”