כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 22 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

211
קשה לסכם בכתב מפגש כזה בצורה שבאמת תעביר את החוויה, לדעתי מירב לא צריכה פוסט משלה, אלה פורום משלה. אין סקאלה שאפשר למקם אותה עליה לעומת אחרות.
אני לא חושב שיש לי משהו ספציפי להוסיף על הביצועים או כל דבר אחר, הכל כבר נרשם, ואני אישית גם לא מרגיש נח להעלות את הדברים בכתב.
מירב את מדהימה ! לא קיימים דברים כאלה. כדאי למי שימצא את עצמו איתך להעריך מה שיש לו כי אחרת תרימי טלפון ואני אסגור איתו את העניינים !
עד הפגישה הבאה....

214
טוב.. אז גם אני הייתי אצל מירב..
ובאמת אחרי שרואים את הפוסטים מעלי, מבינים שכבר אין יותר מדי מה לכתוב עליה...
להגיד שהיא כמה ליגות מעל השאר פשוט לא מכבד את הבחורה כאן, כי אתה לא ממש הולך ל"שירות ליווי",
יש הרגשה אחרת.. יותר הדדית, זאת לא עבודה, זה סגנון חיים אצלה, הרבה כבוד וקנאה יש לי אליה

נשאר לי רק להודות לך על הבילוי המדהים מירב, ברגע שאני יוכל אני יחזור (אם תקבלי אותי ),
הפעם אני יביא קלסר

215

לאוהבים לזיין (קרי כל הגברים שהם סרייט - straight) - שימו לב - מירב כתבה בתחילת הפוסט שלה:

"מראש אבהיר: אם אתה נמשך רק לנשים עם גוף מושלם אני לא הכתובת הנכונה לצערי".

ואולם, קריאת כל/רוב התגובות לעיל לגבי מירב מוכיחה שוב את שרוב הגברים המנסים יודעים - שבסקס היופי פחות חשוב ומה שחשוב באמת זה מה הבחורה יודעת ורוצה לעשות במפגש הסקס.

נכון חשוב שהבחורה תהיה יפה (ולמען הסר ספק - לדעתי ולטעמי מירב אכן יפייפיה הורסת), אך בהחלט לא די בכך וודאי רבים מאיתנו ניתקלו במקרים של יפייפיה בובתית מדהימה שהתגלתה כנפל במיטה - והרי רובינו לא נגמור באורזמה מטריפה רק מלהסתכל על יפייפיה עירומה - וודאי נסכים להתפשר על מישהי יפה מעט פחות אך מנוסה ומשקיעה במיטה - וכן - זה בהחלט מה שאני מחפש אצל בחורה.

אז מירב אין לך על מה להצטער שהרי את בהחלט שווה הרבה יותר מרבות הנחשבות אולי ליפות ממך.

shlom8

216

מסכים עם שלום8 ויש לי כמה תובנות בעניין:

יש בחורות חתיכות ,חזה עומד, גוף מטריף, פנים יפות אבל מרוב שלמות חסר בהם סקס אפיל . סקס אפיל הוא עניין סובייקטיבי בעיני המתבונן , אני מוצא עצמי לעיתים בוהה בבחורות שלא עונות על הקרטריונים של החתיכה אבל יש בהם דבר מה שמרגש אותי יותר מאותה בחורה מושלמת !

אגב אני תמיד בוחן את הפנים זה עושה לי את זה יותר מאשר חיטוב כזה או אחר , אומנם נכון שתמיד יש איזה שהוא איזון בין פנים לגוף , אבל לפנים יש חשיבות רבה בעיני ! אבל מעבר לכך אני בעיקר מייחס חשיבות לאינטראקציה שנוצרת במפגש בין שני אנשים זרים לחלוטין שהולכים לבצע את הדבר האינטימי ביותר בין בני אדם, האינטראקציה יכולה להיות בדיבור ויכולה גם לבוא לביטוי במבט .חוסר אינטראקציה כזאת גורמת לי לסגת או לאחר מעשה להרגיש "מלוכלך".

ואכן היו לי מקרים לדוגמא בחורה מבית עובד שכולם גמרו את ההלל עליה , אני לאחר שדיברה אלי חשתי שאיתה אני לא ניכנס למיטה!!! למרות שהיא הייתה מפתה מאוד!

ושהיה לכולם סופ"ש נעים מלא אינטראקציות מעניינות

לשעבר גלגל עמוק

217
הגעתי כדי לקיים מצוות ביקור חולים. מירב המסכנה ירדה שלא
באשמתה מהאופנוע שלה בעודו נוסע. סימני הפציעה ניכרים היטב על רגליה.

היה זה יום חורף סוער במיוחד. בחוץ זעפו השמים ובחדרה של
מירב התרחש לו חיבור קסום של שני אנשים. מירב ואני, אני ומירב.

בסיומו של סשן ארוך ומענג במיוחד לוח התוצאות האלקטרוני הראה
2:1. שתייים לבייתית ואחת לאורח. זאת היתה אחת חזקה במיוחד שהגיעה בדקה ה-90.

כל יום לומדים משהו חדש. במיוחד אם יש לך מורה כמו מירב.

היום למדתי שימושים חדשים ומעניינים למעדן קצפת דניאלה של
שטראוס. למדתי גם דרכים חדשות ללגום יין אדום.

ומי יודע איפה אוכלים שוקולד? נכון - במקלחת.

כבר עברו כמה שעות מאז נפרדנו בנשיקה ואני עדיין מרחף בסוטול
קיומי שאני לא יודע איזה חומר צריך לקחת בשביל להרגיש אותו.

The Best Got Better היה לי כל כך
טוב שפשוט אין לי מילים.

maxmax2010-2-5 0:5:44
אז אגמור בשיר מזמור

220

מירב, מקסימה, עוד לא נפגשנו, אבל החלמה מהירה, אני בטוח שאופנועע נוסע +רגליים זה בכלל לא כיף.

מקסמקס, דיווח נהדר.

האמת, זה קצת מפחיד אותי, עוד לא הייתי אצלה ורק מהדיווחים שלכם פלוס הכתיבה שלה אני מתחיל להתאהב.

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”