כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 22 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

212
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=yellow-horny]

תודה רבה לאלוהים שהוא ברא את הזונות:)

[/QUOTE]
אני מדמיין את yellow פולט את המשפט הזה, בביקורו הבא בבית הכנסת הקרוב לביתו
וכל המתפללים פתאום משתתקים, כל המבטים מופנים אליו ואווירת מתח נוצרת בבית הכנסת
ו yellow מסתכל עליהם במבט משתומם ושואל אותם: "מה, לא ככה"? צחוק

yellow - אשכרה ככה! מוחא כפייה (אם באמת היה אלוהים).

[/QUOTE]
גדול גדול גדול:)!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

ניקיטה - ללא גבולות

217
[QUOTE=GOODGUY] ילו, אחלה חוויה ודיווח נהדר.
האם לדעתך זה היה אירוע חד פעמי או שניתן לתאם עם שתיהן באופן קבוע ?
איך התרשמת מהשירות של ניקי אחרי הדיווחים הסותרים שהיו עליה פה ? 
[/QUOTE]
הכי טוב לשאול אותם נראה לי....
ניקי יודעת מה זה גרון עמוק היא הכניסה את שלי כמו גדול :). היא בסדר גמור אנסה לקבוע איתה שיהיה לי טיפה כסף ואז אראה איך היא באמת בכוס:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

ניקיטה - ללא גבולות

218

אנורקטית????

סקסית בטירוף!!!!חיוך גדול

השבוע הייתי אצל ניקי המדהימה. אני לא יודע איפה להתחיל....

תחילה דיברנו בטלפון, כבר בשיחה הראשונית גיליתי שמדובר בבחורה מתוקה נעימה אבל גם יודעת מה היא שווה, מה היא מוכנה ואיפה הגבולות שלה (רחוקים רחוקים אבל קיימים...).

בשעה היעודה הגעתי לדירה שלה, מדובר בדירה יפה מטופחת נקייה (!!) וממוקמת במקום נעים עם כניסה דיסקרטית. ממש אי אפשר לבקש יותר. אבל אני לא סוכן נדלן אלא סוכן חרמן אז יאללה בואו נראה מה בדירה.

בדירה קיבלה אותי ניקי, כוסית על!(תמונו אמיתיות שלה מעכשיו) לבושה (כמו שסיכמנו) בלבוש בייתי פשוט. ניהלנו שיחה נעימה והבהרנו במדויק מה המטרות, הגבולות התכולות ואמצעים. לאחר ההקדמות ניגשנו לעבודה. ניקי התלבשה לבקשתי בשמלה צמודה וסקסית בטירוף ועל הגוף המדהים שלה זה פשוט העלה לי את לחץ הדם. ניקי רזה עם זוג שדיים קטנים אבל נעימים ומדהימים, מבחינתי מושלמים! בדיוק מה שאני אוהב.

רגליים ארוכות רזות וחלקות (עם קעקוע קטן וחמוד), הרגליים נגמרות בטוסיק קטן ורך למגע ונעים (עוד נגיע אליו בהמשך לעומק J), בטן שטוחה ומתוחה פנים נאות מאוד ושיער ארוך ומשגע. בקיצור כוסית על. ואם בכוס עסקינן אז אצלה הוא נקי מכל שיער מריח מדהים יפה ומגרה. למי שבעניין ואני שם כשהיא עומדת יש לה רווח בין הרגליים שפשוט מטריף את החושים.

ביצועים....

אין דברים כאילו!!!

הבחורה גמישה בטירוף, כל פנטזיה ממומשת עד תום, תנוחות שהיו גורמות לבחורות אחרות להישבר תרתי משמע ניקי פשוט זורמת איתך. נגיעות אוננות הדדית ירידות הדדיות לבחורה יש מאסטר במציצות אחד הגרונות הכי עמוקים משקיעים אפילו אם זה עולה לה בהקאה היא לא מפסיק ולא תירתע. מ_ד_ה_י_מ_ה!!!מוחא כפייהמוחא כפייה

אצבעות לכוס ולתחת תוך נגיעה בדגדגן עד שהיא גומרת ולעניות דעתי גמרה... גם את זה היא עושה בחן ובצורה אמיתית ללא הגזמות והצגות מיותרות. והכל מלווה בנשיקות צרפתיות חמות עמוקות ומעולות ויחס של חברה.

לאחר שסיימתי זמנית להתעסק עם הכוס , עברתי לכניסה האחורית. לניקי יש תחת מדהים ויכולות אנאליות שיספקו כל חולה נפש (כמוני) שאוהב לזיין באנאלי חזק ובלי עקבות, פשוט ציון 10.

מעבר לכל זה הבחורה נשלטת טוטאלית, למי שבעניין ומבין יש כאן בובה על חוט אבל עם פידבק ברמות שלא נתקלתי בהן. ואני מחפש ובעסק לא מעט. כבר הייתי עם אחרות שטוענות לצייתנות. ומאחר ואני לא רוצה לפתוח כאן דיון שלם במי יותר ומה נכון אני פשוט אומר שמבחינתי ומנקודת המבט שלי ניקי מספר אחת במרחק עצום מהאחרות נקודה.

לסיכום – מפגש מהנה עם בחורה כוסית על נעימה ומארחת נפלאה שנותנת לך הרגשה של חברה ושאני בשבילה מלך העולם.

אני מעריך וזה לא צריך להפתיע אף אחד שגם לכימיה בין האנשים יש משקל והזרימה שאיתי הייתה פשוט טוטאלית וללא חריקות, עלולה להיות פחות זורמת עם מישהו שלניקי פחות יתאים, על כן כל מה שאני כותב כאן הוא על דעתי ומניסיוני האישי איתה ולא מבטיח שום דבר לאף אחד... הכל זה בינך ובינה.

אחת הטובות שהיו לי אם לא הטובה שבהן...

תהנו.

ביליתי עם ניקי שעתיים מהטובות שהיו לי איי פעם.

ניקי – תודה על מפגש מדהים ועל שהחזרת לי את האמון בתחום.

לכל השאר – תשמרו עליה היא מצרך נדיר ואיכותי מאין כמוהו.

פידרוס

הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”