כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 23 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

221
אחרי הרבה זמן שאיריס בבנק המטרות שלי,תודה לפרופסור על מספר הטלפון שלה,הצלחתי להשתחרר מכל העיסוקים שלי ולהרים אלייה טלפון שבו ישירות אמרתי לה שהייתי אצלה כבר בעבר ואני רוצה להגיע שוב,תיאום קל קבענו ל12 בצהריים,כמו שציינו פה האזור מגורים שלה הוא לא הכי סימפטי בפתח תקווה אבל לא מהווה הפרעה,התקשרתי שהייתי כמה דקות לפני ההגעה וביקשתי ממנה "בקשה מיוחדת" שתפתח לי את הדלת שהיא רק עם תחתוני חוטיני שחורים,היא נענתה לבקשה בשמחה (:
הגעתי מאוד חרמן ושהיא פתחה לי את הדלת,הדבקתי אותה לדלת וירדתי ישירות למטה תוך הסטת התחתון הצידה וניגשתי לעבודה,לא נתקלתי בריחות לוואי וקיבלתי דירבון ממנה באמריות "כן תמשיך מאמי,זה טוב אני עכשיו נרגעת" עברנו לחדר השינה לאחר כ10 דקות שמה ישירות ביקשתי גומי ונכנסתי אלייה תוך כדי התחלתי להרחיב לה את חור התחת עד שהגעתי לארבע אצבעות בפנים ואז נכנסתי פנימה וגמרתי אחרי כמה פימפומים,הייתי חרמן זוכרים?

נכנסו שנינו למקלחת,שמה היא היא התחילה לרדת לי ולסבן אותי עם משחקי אמבטיה נחמדים כמו שיפשוף על החריץ של התחת שלה וכדומה,עברנו למיטה לסיבוב שני והיא הפתיעה אותי כי בכל הדיווחים פה לא קראתי שהיא עושה רימניג,אבל היא צללה לשם כרבע שעה וקיבלתי רימניג חודרני ומצמרר שבמהלכו אני מחדיר לה אצבעות לכוס ודוחף לה בקבוק בירה ריק לתחת. לאחר זה הולבשה שוב חליפה ועוד כרבע שעה של עבודה עד לגמירה השנייה שבמהלכה היא ניסתה להתנשק איתי צרפתיות(הלו גברת ליקקת לי את החמניה ועכשיו להתנשק איתי?) שהתחמקתי מזה בהסטת הפנים שלי.

אני אישית נהניתי מאוד וכן הושאר טעם של עוד מהגברת החביבה,אבל מפחד שפעם הבאה הסיטאוציה לא תיהיה כל כך מסעירת חושים ומחרמנת,אבל תמורה מלאה ומעולה היא נתנה.

223
שנה טובה לכולם, במסגרת ההכנות לחגי תשרי הכנסתי ללו"ז גם את מנהג "תשליך" (במקרה הנ"ל "תשפיך") והסבתי פעמי בדרך המוכרת לעבר בילוי בבריכה שבין רגליה של גברת נימפו - הלא היא איריס הידועה.
אבל הפעם סגרתי עם איריס שלכבוד השנה החדשה אנחנו משנים פאזה ומגוונים את הבילוי. איריס מצידה - כמו בכל פעם נענתה כמעט לכל בקשותי (את אלו המוגזמות ממש נבצע עם מישהי אחרת), עצירה קצרה בסופר השכונתי וממשיך לביתה של איריס כשבאמתחתי שקית עם שלל אביזרים - שוקולד נוזלי, קצפת, שמן גוף, קרם לעיסוי ושאר ירקות העונה.
את מה שהלך במיטתה של איריס אתם יכולים רק לדמיין, אבל אחרי שעתיים יצאתי מותש, מרוצה, מרוקן ועם רצון לעוד.

ניפגש בקרוב ושנה טובה לכולם

225
[QUOTE=kooshkoosh123]שנה טובה לכולם, במסגרת ההכנות לחגי תשרי הכנסתי ללו"ז גם את מנהג "תשליך" (במקרה הנ"ל "תשפיך") והסבתי פעמי בדרך המוכרת לעבר בילוי בבריכה שבין רגליה של גברת נימפו - הלא היא איריס הידועה.
אבל הפעם סגרתי עם איריס שלכבוד השנה החדשה אנחנו משנים פאזה ומגוונים את הבילוי. איריס מצידה - כמו בכל פעם נענתה כמעט לכל בקשותי (את אלו המוגזמות ממש נבצע עם מישהי אחרת), עצירה קצרה בסופר השכונתי וממשיך לביתה של איריס כשבאמתחתי שקית עם שלל אביזרים - שוקולד נוזלי, קצפת, שמן גוף, קרם לעיסוי ושאר ירקות העונה.
את מה שהלך במיטתה של איריס אתם יכולים רק לדמיין,
אבל אחרי שעתיים יצאתי מותש, מרוצה, מרוקן ועם רצון לעוד.

ניפגש בקרוב ושנה טובה לכולם

[/QUOTE]

וואלה אחי, לא מצליח לדמיין... אולי תוכל להעיר את עיניי?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

226
[QUOTE=kooshkoosh123] שנה טובה לכולם, במסגרת ההכנות לחגי תשרי הכנסתי ללו"ז גם את מנהג "תשליך" (במקרה הנ"ל "תשפיך") והסבתי פעמי בדרך המוכרת לעבר בילוי בבריכה שבין רגליה של גברת נימפו - הלא היא איריס הידועה.אבל הפעם סגרתי עם איריס שלכבוד השנה החדשה אנחנו משנים פאזה ומגוונים את הבילוי. איריס מצידה - כמו בכל פעם נענתה כמעט לכל בקשותי (את אלו המוגזמות ממש נבצע עם מישהי אחרת), עצירה קצרה בסופר השכונתי וממשיך לביתה של איריס כשבאמתחתי שקית עם שלל אביזרים - שוקולד נוזלי, קצפת, שמן גוף, קרם לעיסוי ושאר ירקות העונה. את מה שהלך במיטתה של איריס אתם יכולים רק לדמיין, אבל אחרי שעתיים יצאתי מותש, מרוצה, מרוקן ועם רצון לעוד.ניפגש בקרוב ושנה טובה לכולם

[/QUOTE]

לידיעתך אתה לא הראשון שמגיע אליה עם קצפת 😈😈😈
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

230
[QUOTE=kooshkoosh123] לידיעתך, הקצפת שליקקת הייתה שלי, הבאתי חדשה כי גמרת לי את כולה, ילד רע !![/QUOTE]

תגיד... עדיין יש נייס גאי בפיצוציות?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”