כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 232 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2311
[QUOTE=אמריקאי]
אשל"ג - אתה מקצוען

רימינג

לשרון לא נעים והיא חיפשה בגוגל

אבל מה זה לעזעזל:

סומנילוקיה
[/QUOTE]

אמריקאי מאותגר לעז? איזה מין לבלר יועץ לינגוויסטי אתה. ביאקוזה חותכים אצבעות על התרשלות בתפקיד. שרון עוד מלוכנסת וגם התחילה להדגים את כישורי החתוך שלה לאחרונה, אז בקרוב הנוהל יואמץ בתאגיד. כדאי שתיזהר. צחוק

רימינג מעשי2012-08-18 23:31:49

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2312
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=אמריקאי]
אשל"ג - אתה מקצוען

רימינג

לשרון לא נעים והיא חיפשה בגוגל

אבל מה זה לעזעזל:

[/QUOTE]

אמריקאי מאותגר לעז? איזה מין לבלר יועץ לינגוויסטי אתה. ביאקוזה חותכים אצבעות על התרשלות בתפקיד. שרון עוד מלוכנסת , אז כדאי שתזהר כי היא התחילה להדגים את כישורי החתוך שלה לאחרונה. צחוק

[/QUOTE]

חחחחחח חחחחחחח חחחחחח רימינג מעשי הרגת אותי עם התגובה הזאת צחוקצחוקצחוקצחוקאצבע למעלה יאואווו צחוקצחוקצחוקצחוק

הנה תראה מה מראה גוגל :

החיפוש שלך - סומנילוקיה – לא תאם אף מסמך.

[/QUOTE]
קודם כל, סימנתי באדום בשני התגובות. אז הקישורית שם בפנים. דבר שני הייתי מצפה מלבלר כה נאמן ואמריקאי כי יחשוב לתרגם את המונח ללועזית באופן סימולטני ואז לבצע את החיפוש במידה וזה לא מופיע בעברית. אין מחילה על שגיאות וכישלונות. תחתכי לו!!צחוק

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2315
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=קישקשתא]קיסקה - אהבתי יותר את התמונה הקודמת (ראו בה את "הליכסון").   קריצה[/QUOTE]זאת יותר דומה לי  Tongueפורום סקס

[/QUOTE]
זה רק אני או ששרון לא מלוכסנת?!?.
עכשיו בוא נגיע לעיקר היום הגעתי אל שרון בשעות הצהריים המאוחרות היא קיבלה אותי בכוס מים והריטואל הקבוע שאתם יודעים עליו אחר כך היא מצצה לי שהיא ישבה על הספה ואני עמדתי פשוט פינוק איך היא מוצצת:)
אחר כמה דקות שכמעט גמרתי בפה היא ראתה שאני זז באי נחות וצעקתי קונדום עכשיו שמה לי קונדום עברנו למיטה.
הכוס שלה היה אש!!!! ממש אש! הרגשתי כמו לוע של הר געש היא כנראה הייתה חרמנית אבל בלי להוציא הגה זה כואב זה בסדר. אבל בסדר מתרגלים לזה:). אחר כל עברנו למיסיונרי דפקתי דפקתי דפקתי ובעם גמרתי טובבבבבבבב:).
אחר מסז׳ קטן להתקלח ויאללה הבייתה!.

נ.ב
חברים יש לי שאלה קטנה שטני רוצה לשאול פה אתמול בערב התחלתי בקטנה לגלח שם (ליד הזין) עכשיו נורא נורא נורא מגרד לי שמה.
האםמישהו יודע על איזה שהוא קרם או משחה שאני יכול לשים כדי להרגיע את המקום? אם כן תרשמו בפרטי!
נ.ב 2
אני לא יחצן של שרון ורק אוהב לתת בראש לה לקטנה החמודה הזאת לכוס של :)
לילה טוב! ויאללה מכבי! בהצלחה:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2316
חרמן צהוב אחינו זה לא רק אתה קריצה וכל עוד תדווח בצורה עיניינית ולא תתקוף אחרים אנחנו מפרגנים לך
אשריך שאתה נהנה וממשיך להנות.אצבע למעלה
לגבי מכבי תל אביב? נו שויין לא כולם מושלמיםצחוק

קרם שמבוסס על אלוורה עושה את העבודה ( מרגיע)

[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=קישקשתא]קיסקה - אהבתי יותר את התמונה הקודמת (ראו בה את "הליכסון"). קריצה[/QUOTE]זאת יותר דומה לי Tongueפורום סקס

[/QUOTE]

עכשיו בוא נגיע לעיקר היום הגעתי אל שרון בשעות הצהריים המאוחרות היא קיבלה אותי בכוס מים והריטואל הקבוע שאתם יודעים עליו אחר כך היא מצצה לי שהיא ישבה על הספה ואני עמדתי פשוט פינוק איך היא מוצצת:)

אחר כמה דקות שכמעט גמרתי בפה היא ראתה שאני זז באי נחות וצעקתי קונדום עכשיו שמה לי קונדום עברנו למיטה.

הכוס שלה היה אש!!!! ממש אש! הרגשתי כמו לוע של הר געש היא כנראה הייתה חרמנית אבל בלי להוציא הגה זה כואב זה בסדר. אבל בסדר מתרגלים לזה:). אחר כל עברנו למיסיונרי דפקתי דפקתי דפקתי ובעם גמרתי טובבבבבבבב:).

נ.ב

חברים יש לי שאלה קטנה שטני רוצה לשאול פה אתמול בערב התחלתי בקטנה לגלח שם (ליד הזין) עכשיו נורא נורא נורא מגרד לי שמה.

האםמישהו יודע על איזה שהוא קרם או משחה שאני יכול לשים כדי להרגיע את המקום? אם כן תרשמו בפרטי!

נ.ב 2

לילה טוב! ויאללה מכבי! בהצלחה:)[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-08-20 09:42:13

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2317
תודה גברים שלו:)קריצה

[QUOTE=אחים שלו גברים]
חרמן צהוב אחינו זה לא רק אתה קריצה וכל עוד תדווח בצורה עיניינית ולא תתקוף אחרים אנחנו מפרגנים לך
אשריך שאתה נהנה וממשיך להנות.אצבע למעלה
לגבי מכבי תל אביב? נו שויין לא כולם מושלמיםצחוק

קרם שמבוסס על אלוורה עושה את העבודה ( מרגיע)

[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=קישקשתא]קיסקה - אהבתי יותר את התמונה הקודמת (ראו בה את "הליכסון"). קריצה[/QUOTE]זאת יותר דומה לי Tongueפורום סקס

[/QUOTE]

נ.ב

נ.ב 2

לילה טוב! ויאללה מכבי! בהצלחה:)[/QUOTE]

[/QUOTE]

yellow-horny2012-08-20 09:44:16

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”