אני מסכים איתך בגדול, וחבל שפררו פירש אותי אחרת ולא כעצה לחדול ממעשים לא ראוים.
להוציא סרט כזה זה מעשה מזוכיסטי (נפשי כצורך בהשפלה וכשלון) מדרגה ראשונה.
אם שרון אישרה את הפרסום - חבל מאוד, אובדן כל חוש פרסומי. אנטי ארוטיות דוחה, מסכנות, גועל.
איך אדם פיקח (וגם ממכתבו רואים שפררו אדם פיקח) יכול לשבח סרטון כזה?
זה אובדן המציאות מוחלטת. אם זה מה שקורה בקשר הכי אינטימי שיש לשרון, ממש לא יאומן מקורה במקרים אחרים.
לי יש חיבה לשרון כמו לכל בחורה עובדת חוץ מליה המגעילה. מצידי שיהיה לה הרבה מאוד לקוחות, אבל כצופה מהצד לטובתה כעסק לאסור על אנשים שבכנות אוהבים אותה - לכתוב.
רק אז אני בטוח הם גם יפסיקו לזיין אותה כי הרגשה שלי שמה שחשוב להם - זה דיווח, לא זיון.
גם שהייתי צעיר יותר עם יכולת לזיין שעות ועם זיין קשה כמו אלה של שוטר, ידעתי שאלה תנועות כמעט מכניות וללא רגש לבחורה - חסרי כל משמעות רגשית.
כל התיאורים פאנטסטיים - הם פנטזיות.
אש"ג צודק שזונה מקצועית יוצרת אשליה של תשוקה.
נעזוב את הבחורות שהיו לי קשרים רומנטיים איתן.
אחרי לינה, שזיינתי אותה כל חודש 6-7 פעמים בכניסות אנאליות ממושכות, נזרקתי לעולם של סקס בתשלום.
פשוט לא עמד לי אחרי לינה, אחרי סקס אפיל שלה עם אחרות.
עד שפגשתי את יוליה שוגאר באבי. פגישה ראשונה, והיא מתנהגת כאילו מאוהבת בי שנים. כאילו חיכתה לסקס איתי ימים ארוכים.
פררו צודק שלא פגשתי את שרון. אני מחבב אותה מאוד, אבל אין לי ספק שלא יעמוד לי בכלל איתה. ואחרי הסרטון הבנתי למה הרגשתי את זה כול הזמן.
למה למרות נטיות אנאליות שלי, למרות חיבה לשרון, למרות להמראה שלה מגרה אותי - מעולם לא חשבתי לבקר אותה.