כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 25 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

242

מהכרותי עם מירב יש לי הרגשה שהמשקיף עדין לא היה אצלה

באשר אלי היתי אצל מירב פעם שניה לפני זמן מה בתקופה ממש קשה בחיי וזה עודד אותי מאוד

נב

למירב שלנו יש יש לא אחד לא שתיים אלא 3 ויברטורים בדירה אחת ובהחלט ניתן למצוא להם שימוש

תהני מהחופש מתוקה

244

אחד המנהלים עשה קורס מזורז לציטוטים היום בפורום אז הנה תוצאות התרגיל. יש פירות לעמלכם.

[QUOTE=המשקיף]

חשיפת הקונספירציה (חלק א'): (סיפור אמיתי,שרוב הפרטים בו נכונים או נכונים חלקית...)

כפי שרובכם ודאי זוכרים,הטלתי ספק רב בסיפורה של מירב "זונה מאושרת" מהרגע הראשון שפורסם.

העיתוי,הטענה שאינה מתכוונת לפרסם באתר ,השפה העשירה(שאינה אופיינית לנערות עובדות..בודאי כאלו שמסתובבות לבדן ברחובות מגיל 14..) ומשך הזמן הממושך יתר על המידה, מאז נפתח הפוסט(שהסעיר את חברי הפורום וגרם להתנצחויות אינסופיות בין המגיבים,שחשו כתרנגולים המנפחים את חזם וחושפים את נוצותיהם ההדורות בפני הנקבה)ועד הגיעו לסיומו המפתיע.כל אלו היוו בעיניי סימנים מחשידים ל"סיפור מסריח..".

הייתי משוכנע שמדובר ב"תעלול פרסומי" של ההנהלה ושמירב איננה אלא פיקציה ,דמות ארטילאית שנולדה במוחו הקודח של מי שיקרא לשם שמירת סודיותו בכינוי ע'.

הימים נקפו ,והפוסט הספרותי הפך מזה כבר לפוסט פרסומי רב שבחים והלל.

אך הספקות המשיכו לחרסם בי, כעכברים בגבינה צהובה.מצאתי את עצמי מתעורר שטוף זיעה מחלומות ביעותים בהם הופיעה דמות של קשיש עם זקן ארוך ולבן(עד היום לא ברור לי אם היה זה אליהו הנביא או שמע יוניקורן האגדי ....) שהיה פונה אליי בזעם :" המשקיף – בוש לך והיכלם ,האם מצפונך אינו מציק לך ? איך אתה חי עם עצמך בשלום ,בזמן שקונספירציה השתלטה הפורום......בני,אל תשקוט עד שתחשוף את האמת...".

עד שיום אחד החלטתי לעשות מעשה ולחשוף את האמת לגבי אותה "מירב" שנחתה עלינו כרעם ביום בהיר.

"זהו" אמרתי לעצמי (לאחר שבדקתי שאף אחד לא רואה שאני מדבר עם עצמי..),נגמרו המשחקים ,אני מתכוון לבצע תחקיר מקיף שלא יבייש את רפי גינת.

דמיינתי את עצמי פותח את הפוסט במילים "קומבינה" בקולו המתגלגל של הכרוז האגדי ,כשבמקום קוליפורמים בחומוס אחשוף דמות של בחורה פיקטיבית שהשתלטה על הפורום.

באותו לילה של התגלות עצמית,נדדה שנתי ובמקום כבשים ספרתי את התגובות בפוסט של שרון, עד שנרדמתי כתינוק.....

למחרת התמלאתי במרץ ונגשתי לעבודה.

בשלב ראשון שלחתי הודעה פרטית מתחנחנת למירב ,בא החמאתי לה על כתיבתה המשובחת ועל התגובות המדהימות שפרסמו עליה החברים.הסברתי לה שהתגובות הקשוחות בפוסט לא כוונו אליה,אלא למגיבים האחרים ואילו היא מסקרנת אותי מאוד ואשמח להיפגש איתה.

"מירב"(או שמא סופר הצללים שמאחוריה),התרככה כחמאה על המחבת ממחמאותיי(נו בנות..מה אפשר לצפות) והדייט ההיסטורי הלך ונרקם לו.

לאחר מספר דחיות מסיבות שונות ומשונות הגיע היום הגורלי. קבענו יום ושעה ו"מירב" השאירה לי את מספר הטלפון שלה לשם יצירת קשר.

זהו ,כעת הייתה בידי פיסת מידע חשובה לצורך קידום החקירה.

נפעם ,הכנסתי את המספר לגוגל וחיכיתי לראות את שיעלה בחיקי .התוצאות גבירותיי ורבותיי לא הכזיבו...חששותיי התאמתו !!!!!

על מסך המחשב תחת מספר הטלפון שמסרה לי ,הופיע כתובתה של ישיבה תורנית.....

האם עליתי כאן על כיוון חקירה חדש שלא חשבתי עליו ? האם מדובר פה למעשה בישיבה תורנית ,המחפשת להחזיר את חברי הפורום החוטאים בתשובה ? בדמיוני ראיתי כבר כיצד אני דופק בדלתה של "מירב" ,הדלת נפתחת ו2 אברכים גדלי גוף תופסים אותי ומצלמים אותי.בשלב זה מופיע רב הישיבה הממולל בזקנו ,מביט בי ומציב בפניי הצעה שלא ניתן לסרב לה - או שאצטרף לישיבה ל20 מפגשים של "לימוד תורה" או....שתמונותיי נכנס לביתה של נערת ליווי ישלחו ,אחר כבוד לרעייתי.....

פניתי ל"מירב" והצגתי בפניה את הקישור החשוד בין מס' הטלפון שמסרה לי לישיבה וחיכיתי לראות את תגובתה...מירב הגיבה בקלילות והסבירה לי שכבר הפנו את תשומת ליבה לכך וככל הנראה המספר היה אכן שייך בעבר לאותו מוסד תורני.

הסקרנות רבותיי,כבר הייתה בשלב זה קשה מנשוא ולא יכולתי להרשות לעצמי לסגת.. החלטתי לקיים את הפגישה במועדה.

שעה לפני הפגישה התקשרתי ל"מירב" ולהפתעתי ענה לי אכן קול נשי...(יתכן שהם מעסיקים מזכירה לצורך הכיסוי..),"מירב" נתנה לי את הכתובת והסבירה לי כיצד להגיע.

כדי לבצע את החקירה באופן מושלם ובכדי לחקות התנהגות של מרגלים אמיתיים,לבשתי בגדי טניס ,אווררתי את מחבט הטניס שלי מהבוידעם והדבקתי לעצמי שפם מלאכותי (לזייף דרכון היה נראה לי קיצוני מדי.....).

במהלך הנסיעה בדקתי היטב במראה שאף אחד אינו עוקב אחריי והגעתי ליעד כ-25 דקות לפני הזמן,כדי לסרוק את השטח ולהכין לעצמי דרכי מילוט...

התיישבתי מול הכתובת שמסרה לי,הוצאתי עיתון ,שדאגתי לחורר בו שני פתחים לעיניים ועקבתי אחרי תנועות חשודות בכניסה לביניין...

בשעה היעודה התקשרתי שוב ל"מירב" שהורתה לי כיצד להגיע לביתה.

התקרבתי לדלת,כשליבי דופק בחוזקה,לרגע עמדתי להתקפל ולחזור על עקבותיי,אבל דמותו הסמכותית של יוניקורן/אליהו הנביא דחפה אותי להקיש על הדלת....הדלת נפתחה....

*מה ראיתי? מי זאת "מירב" האמיתית ?ועוד ממצאים מפתיעים יופיעו בחלק ב' ...(2 פרסומות ונחזור)

[/QUOTE]

אחרי כמעט ארבעה ימים של התרשמות שלי מהפורום חלק א' היה מבטיח.
משהגיע חלק ב' התחלתי לחשוד שאולי באמת שני אברכים חיכו לו בפתח, עשו לו שינוי מטמורפוזי, אילצו אותו לכתוב את חלק ב' וחטפו אותו לישיבת הסגר עם חגורת צניעות.

לא מן הנמנע לחשוב ששני אנשים שונים כתבו את שני החלקים. המממממ האם זאת חלק מהקונספירציה ?

[QUOTE=המשקיף]

הפגישה עם מירב (חלק ב) :

בפתח הדירה לא עמדו זוג אברכים גדלי גוף ,או גורם מאיים אחר ,אלא אישה .

אישה יפה, עם פני נערה וגוף עסיסי של אישה בשלה.

הציעה יין לחימום האווירה ,שתינו קצת והתיישבנו לנו על המיטה,בחדר קט עם ריהוט מינימלי.

מבוכה עמדה בין שנינו ,אפילו אומר שקצת ביישנות.

קלה לפעמים יותר דרך הסיפוק המהירה והמנוכרת במכון ,שם אתה נפגש לראשונה עם הבחורה,ללא קשר או התכתבות ראשונית ,ההתרגשות פחותה ואין צורך בהוכחה ,ישר נוגעים ומתחככים,גומרים ונעלמים ללא עקבות.

בפגישה עם מירב עמד הצורך לגשר על הפער שבין הכתוב לבין הנראה לעין,בין הנצפה לבין הנמצא.

דיברנו על נושאים משותפים,הניחה את רגלה על שלי ,בניסיון לקרב....בינות למילים ולמחשבות,התמלאו חלצי בתאווה פתאומית....נשקה לי - השבתי לה בהתמסרות ,התקלחתי וחזרתי למיטה,שם חיכתה לי ערומה ,עטויה בחצאית קצרה.

לבנה ויפה דמותה...התמסרנו זה לזאת,גוף נגע בגוף,לשון על גוף וגוף ללשון...

מיוחדת היתה לי ונדמה היה ,שמכל זווית שהבטתי בפניה היפות ,נראו הן שונות,אך בכולן פנים צעירות וצוחקות.

עת סיימתי ,שכבנו זה לצד זאת ,שוחחנו מעט וחשבנו הרבה.

נכתב בתודה למירב,

המשקיף

[/QUOTE]

____________________________________________________________ ____________
הסיומת של תגובה זו הוסרה ע"י ההנהלה

19LOLx82010-3-9 22:13:5
1. כן אדוני

2. לא אדוני

3. אני יכולה להגיד משהו אדוני ?

246

טוב די. אני חייבת להתוודות. כל מי שפגשתי עד היום בביתי והייתה בו עצם ציניקנית אחת בגוף, מראש הכנתי תמיסה שקיבלתי פעם מאיזו מכשפה זקנה על גבול רמלה – לוד. את הכישוף טפטפתי מבעוד מועד אל כוס היין או התה, במקרה שהציניקן לבית אנטיסתנס לא רוצה דבר לשתות, או במקרה כי הביא עמו צפחת, את הכישוף אפזר תוך כדיי המציצה התאילנדית החמימה, כך שגם הסטיריקן הסרקסטי ביותר יצא מפתח דלתי מאוהב.
חוץ מבמקרה של
maxmax
- אצלנו זה טבעי לגמרי.
על כן ולגביי המקרה שבנדון, כנראה שמה שאתם רואים לפניכם הוא מקרה קלאסי של טקסט שחציו נכתב לפני הכישוף.

למשקיף: תודה על המילים החמות

עכשיו אתם מבינים גם למה אני בחופשה? מה? לא שמעתם על ציד המכשפות האחרון?
ארתור מילר קם לתחייה לזמן מוגבל כדיי להעלות את המחזה בתיאטרון תמונע וליהק לי את המכשפה לתפקיד אורח.

זונה מאושרת2010-09-14 10:24:52
קישור לאתר הפרטי שלי:

249
מירב יקירתי,
תפסי את המכשפה שלך לשיחה ותסבירי לה שלא צריך להוציא את ארתור מלר מקברו או להרחיק עד SALEM כי יש מספיק בעלות אוב מקומיות. מה עוד שציפור קטנה לחשה לי שהתקשורת עם זה השוכן במרומים היא הרבה יותר ישירה בארץ הקודש. הגיוני לא.

מקווה שתחזרי במהרה בכדי שנוכל להחליך דיאלוג או שניים בנושא עפיצות.

250
[QUOTE=מאושרת בחופשה]

כנראה שמה שאתם רואים לפניכם הוא מקרה קלאסי של טקסט שחציו נכתב לפני הכישוף.

[/QUOTE]

מאושרת אני מקווה שפעולת השיקוי לא מיידית ושהזיון אצלך לא אפור ומשעמם כמו הדיווח

menice2010-3-10 6:48:55
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”