כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 25 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

247
סופר לה טיב, האם יש משהו שלילי בכך שאנו נרשמים לפורום ומבקשים מספר טלפון של הבחורה בנימוס? אם אינני טועה מטרת הפורום היא לדיונים תרבותיים בענייני הנאות ובחורות וכ'ו.
בסופו של דבר כולם מרוויחים
1. הבחורה מרוויחה לקוחות
2. מנהלי האתר מרוויחים יותר משתמשים רשומים
3. אנו, נהנים משירות הבחורה ומהשירות שהאתר המועיל הזה נותן לנו

ועכשיו לעצם העיניין , תוכל להעביר לי בפרטי את המספר שלה ?

248
מה הבעיה אם מבקשים מס פלאפון ?? זה לא שביקשנו ממך הלוואה או שתשלם על הביקור שלנו אצלה אומנם אני משתמש חדש בפורום
אבל לעומת זאת יש לי גם מספרי טל של נערות פרטיות שאשמח לשתף הרי בשביל זה נועד הפורום הבקשה למס הפלא שלה נובעת מהדיווחים המצויינים שנתנו פה החברים ולאור זאת אנו מבקשים בכל אופן אני קצת מבוגר והדיווח התאים לי יש לי קצת חופש מהאישה ורציתי לדגום וכמובן לשתף

249
"נראה לי שנכון ועיל לבקש את מספר הטלפון שמסיבה כלשהי יש מניעה מפרסומו כאן, בהודעה פרטית שתכוון אל מי שברור שיש לו את מספר הטלפון לאחר שהיה אצלה..."

אני משתמש חדש (למרות שגולש בפורום כחצי שנה) והייתי באותה דעה כמו שלך לכן ביקשתי את המספר בהודעות פרטיות משלושה אנשים שונים.
התוצאה: שניים מהם לא חזרו אליי והשלישי לא הסכים לתת את המספק בלי שאתן לו טלפון של מישהי מעניינת בתמורה. כמובן שזאת זכותם אבל אני רק בא להראות את המצב הקיים. עם זאת אני עדיין מאמין שזאת הדרך היותר יעילה להשיג את המספר.

ג'יימס דין2013-10-13 06:21:52

250
הייתי אצל הגברת.
לא ארחיב לגבי מה שכבר דווח.
ההרגשה אצלה היא בהחלט שבאת לספק אותה והיא גם מכוונת לדברים שעושים לה טוב.
בתור אחד שבא להתפנק ולא למצוא את עצמי חנוק בין הרגליים שלה בוודאות לא אחזור.
אני חושב שהיא מתאימה לאלו שבאים כדי לפנק כמו שראיתי בפוסט אחר על אחד שמחפש לעשות מסאג׳ לבחורה.
יכול להיות שגם לאסרטיביים או הכוחניים שבינינו.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”