כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 241 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2401
הייתי היום אצלה אצל שרמוטה שרון נכנסתי הכל היה בסדר! ואז היא התחילה למצוץ לי אבל משהו מוזר בלי שיניים שאלתי אותי מי קלקל אותה לא ענתה וצחקה מי זה אחר כך כמעט ולא גמרתי בסוף אבל היא ממש חמודה ועזרה לי.

תודה רבה שרון:)
נ.ב
אני בא בשביל הזיון לא בשביל להיות יחצן שלה אני מתנצל אם בדיווח הקודם היה איזה שהוא ניסוח של יחצני אני ממש ממש ממש לא יחצן שלה!!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2404
[QUOTE=cyberflyer] מאהב 23 יקר, אתה א. קצת פאתטי וב. מוזמן לשבת איתי לכוס קפה (שלח הודעה בפרטי), ולהתרשם באופן אישי אם אתה באמת חושב שאני יחצן של שרון... יש לי עבודה מאוד נחמדה, ושום רצון או צורך ליחצן נערה עובדת... חוצמזה, מאוד מסקרן אותי לשמוע מה יש לך נגדה - זה איפשהו בדיון הזה?

[/QUOTE]

כן. תחפש...
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2405
חברים יקרים, הבנתי שהאינטלקט העממי והיכולת הוורבלית הבינונית שלי לא מתאימים לרמתם הגבוהה של שאר המשתתפים בדיון הזה, ושהיכולות הבלשיות של המשתתפים, המגמדות את הישיגיו האגדיים של שרלוק הולמס, חשפו את שקרי כיחצן של שרון. לאור הנ"ל אני אפרוש מהדיון. רק כמה מילים לסיום... אני מתכוון לכתוב פוסט נוסף על חוויה מאוד שלילית שהייתה לי אצל קוקסינלית ביצחק שדה, אשמח לראות אתכם גם שם ולהנות שוב מפניני חכמתכם... ואם מישהו רוצה באיזשהו שלב לשמוע על החוויה שלי עם שרון, אפשר בכיף לדבר איתי בפרטי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2406
cyberflyer - אולי האינטלקט שלך לא עממי, אבל חכמת החיים שלך בינונית.
חכמת החיים אומרת שלא כותבים דיווח ראשון מתלהב (כחבר בפורום, הכוונה), במקום שבו ישנן השגות ואי הסכמה מוחלטת ורדיפת יחצנים אינטנסיבית.

חכמת החיים אומרת גם שהסוד של כל דבר בחיים הינו התזמון.

לו היית מפרסם קודם את הדיווח על הקוקסינל, היית זוקף לזכותך את העובדה שהדיווח על הביקור אצל שרון, אינו הראשון שלך.

בכך היית מוריד הרבה ספקות וחשדות בקשר ליחצנות.

I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2409
[QUOTE=badboy25]
שרון את ניראת לא רע , אבל עם קצת שיזוף זה יכול ליהות הרבה יותר מגרה !

[/QUOTE]
אל דאגה ילד רע - יש לנו פה בפורום שרות המודיע מתי אוקטביה הולכת לים להשתזף.
אני אסביר (נגנב מגידי גוב):

זה אחד מתפקידיו של היחצן "אמריקאי":
[QUOTE=אמריקאי]
היא כבר הולכת לים, אפשר לראות לפי השיזוף שלה
בדקתי אם השיזוף שלה אחיד על פני כל הגוף, ואחרי בדיקה מעמיקה
העברתי לה דיווח מעמיק ומפורט
[/QUOTE]
עזוב את זה ש - 19 ימים אחרי זה, הבוסית שלו מפרסמת תמונה שלה (וזה כבר כמעט באוגוסט)
והיא לבנה כמו השלג שירד (או לא ירד) השנה בירושלים... צחוק

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2410
דוגרי לא מבין מה כל הרעש הזה סביבה ?

וואלה מבלי כוונה להעליב אותה , אבל לא הייתי שם חצי מהמחיר שהיא דורשת , לפי המראה !

אפילו העובדה שהיא מספרת לאנשים פה את החבילה , שזה הכי ! וואט דה פאק ?!

Living on the wild side of life

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”