כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 243 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2421
ערבה אנושית ואמריקאי
אם היה דבר פסול במה שכתבתי האדמין לא היה מאשר !
היא ניראת לא פחות טובה מהרבה דברים שניתן למצוא בתחנה הישנה , לא מבין על מה כל הרעש סביבה , היא זקוקה לשיזוף וסיליקון ! הכל אמת לאמיתה ! לא אהבתם את דעתי ? תתקדמנו הלאה , אף אחד לא ביקש את דעתכם !
עכשיו אני רק מבין שכל הזיוני שכל לגביה זה בגלל "יחצנים" לקקנים כמוכם !
Living on the wild side of life

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2422
בשלב זה אני מבקש להזכיר שהיחצנים של שרון אלה דמויות וירטואליות שכלל לא קיימות במציאות, ושערבה אנושית כלל לא היה אצל שרון...

כל התאגיד של שרון הוא בלון אויר,
אבל נתיניו ישמחו למשוך משתמשים תועים לפוסט בכדי'לעורר בה ענין' - במקרה זה משכו את באד בוי

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2424
הכוונה הייתה לתתקדמו אם לא הבנת .
לא יודע מה איתך אבל אני דיסלקט , ובתור אחד כזה אני יכול להגיד לך שאתה לא הכי גאון בלשון , תלמד לשים פסיקים במקום הנכון ונקודה בסוף משפט .
גם אם היית רוצה לא היית יכול לעצור אותי .
למה אתם מרשים לעצמכם לדבר איך שבא לכם לאנשים פה ולהקטין אותם ? חבורה של עברייני מקלדת , זה מה שאתם !
כתבתי לשרון נטו מה שאני חושב , ענתה לי בלעג מטופש ? זכותה ! עניתי לה באותה הדרך .
משם ולקרוא לי כלומניק ומסריח שמזיין בתחנה הישנה , יש גבול !
במה אתה יותר טוב ? אתה סוטה בדיוק כמוני , רק שאני מזיין 6 פעמים במחיר שאתה מזיין פעם אחת .
בתחנה יש מציאות ודברים יותר משובחים גם מגברת שרון , ולכן אני הרבה שם . פלוס העניין של "הצייד" שהופך את החוויה להרבה יותר מגרה !
אתה חש היי סוסאיטי , אבל תרשה לספר לך שאני כולה בן 26 ודגמתי דברים ברחבי אירופה והמזרח הרחוק שאחד כמוך רק יכול לאונן עליהם בTUBE8 .
לא אהבת את דברי ? תגיב בצורה נאותה או שתתעלם .
אם עדיין משהו מציק לך , תשאיר מספר . אשמח לדגום אותך ! חולה על קוקסינלים !
מוסלי צודק , לא אגיב יותר לפוסט המטופש הזה בשביל לא לתת לכם (שרון , העבדים והעובדים ) במה .
נ.ב
מבטיח לפרסם דיווח מושקע על הדגימה שלך או של ערבה אנושית , חחחח איזה כינוי ישלו צחוק אשקרה ז !
Living on the wild side of life

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2427
[QUOTE=Demis Roussos]

מדוע לא מוחקים בן אדם עם שפה כזו בזויה ?

[/QUOTE]

רוסוס תותח אתה תאמין לי! ואיזה דיווח חזק נתת בפורום של המסאג'ים! תענוג!

רק אמור נא לי - האם אתה יודע מי זו שרון? דגמת אותה במציאות? קיבלת, קיבלת את ההודעה המפתה ממנה עם הצטרפותך לפורום? כן? יופי חמוד.
אז אילו באמת היית הולך אליה, דוגם אותה, ומגלה את האמת, היית מגיע למסקנה שרוב רובנו הגענו אליה - ששרון היא תקתקנית פרטית שהשירות שלה לא שווה 150 ש"ח.

אבל בפורום? ערבה אנושית מלטף, ינקי דודל מגונן, לאוול מביא בה בלי סוף, פררו רושה מעיד שהגיע איתה לתנוחות שטרם הומצאו ע"י אדם (בתכלס, חוץ מדוגי או מסיונרי - אפס) ושלל שקרים ססגוניים שאתם רואים מדי יום.
עד שתגיע ותיעקץ בעצמך - לא תדע. כשתדע, אתה כבר תבין לבד מי נגד מי ותיווכח בכך שעדיפה האמת הכואבת בדבריו של באד בוי מאשר השקר היפה בפיהם של שרון ויחצני"ה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”