כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 246 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2452
[QUOTE=אחים שלו גברים]
יחצן קישתא
[/QUOTE]
במבט ראשון לא הבנתי מה אתם רוצים מהחיים שלי (אמיתי)! צחוק

[QUOTE=אמריקאי]
טוב, אז שרון היא כמו מלאך לבן וטהור בכל הפורום הזה
[/QUOTE]
יחצנוס מאוהבוס... צחוק Broken Heart צחוק Broken Heart

[TUBE]LAKAhIfjM5I[/TUBE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2453
כתבתי דיווח נחמד, כי באמת היה נחמד. נחמד וזהו.
אבל מאז עבור מספר שנים (לדעתי משהו כמו 3 שנים, אל תתפסי אותי במילה), לפני כמה חודשים הייתי אצלך שוב מבלי להזדהות, את לא זכרת מי אני, רק זכרת את הפנים שלי במעורפל.
חזרתי אלייך לפעם שניה בעקבות איזשהו ניסיון שעשיתי עבור חברי הפורום (ועבורי) ובקרוב אכתוב עליו.
את התקלקלת שרון.
אם לפני כ-3 שנים עוד היה חביב, אבל לא היתה תמורה מלאה לכסף, ולכן יצאתי בסוג של התלבטות אם לחזור או לא (והחלטתי שלא כיוון שיש בנות שמזיעות את נשמתן לדעת בעבור אותו הסכום שאת גובה, ופשוט מגיע להן), הפעם השירות היה עם פחות חשק, פחות חיוכים, פחות רצון טוב.
בפעם הראשונה לפחות היית מאוד מאוד נחמדה, עם חיוכים מקיר לקיר וניסיון לבדוק אם טוב לי, אם קר לי, אם חם לי (לא שאני זקוק לזה, אבל זה נחמד שלבחורה אכפת מה אתה רוצה), ועקב ההשקעה הזאת שלך הדיווח שלי היה אפילו יותר חיובי מהשירות בפועל, כיוון שממש הרגשתי שהתאמצת. בפעם השניה והאחרונה זה לא היה קיים.
כל הנכתב לעיל -> ביקורת בונה בלבד, לא ביקורת הורסת.
אם כבר שאלת...
שתהיה לך שנה מתוקה.
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=verble]
[QUOTE=אמריקאי]אשל"ג - למה אתה הורס לשרון את הפוסט
אתה לא חושב שאפשר לעשות את זה במקום אחר
[/QUOTE]
צחוקצחוקצחוק
לא משנה כמה אהפוך את הפוסט מבפנים ומלפנים, אין לי מושג איך אפשר להרוס את השירשור יותר ממה שהוא כבר הרוס...
הדבר היחיד הוא רק לשלוף החוצה את כל ההודעות של היחצ"נים...
להיפך,
ככל שתהיינה התנגחויות אישיות בין חברי הפורום ותשומת הלב תוסת מהשירות של שרון, כך ייטב לה.
[/QUOTE]

אני זוכרת שהיית אצלי וכתבת דיווח טוב .. מה קרה שפתאום התהפכת ?

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2455
[QUOTE=verble] לפני כמה חודשים הייתי אצלך שוב מבלי להזדהות
[/QUOTE]
מחזיק ממך אחינו! מוחא כפייה אתה אחד האנשים היותר אמיצים בפורום! מוחא כפייה (ביחד עם אחים שלו גברים). קריצה
מוריד בפנייך את הכובע!!!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2457
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=verble] לפני כמה חודשים הייתי אצלך שוב מבלי להזדהות
[/QUOTE]
מחזיק ממך אחינו! מוחא כפייה אתה אחד האנשים היותר אמיצים בפורום! מוחא כפייה (ביחד עם אחים שלו גברים). קריצה
מוריד בפנייך את הכובע!!!

[/QUOTE]
זוכר שסיפרתי לך על איזשהו פרוייקט? אז זה זה...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2458
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=verble]
אבל מאז עבור מספר שנים (לדעתי משהו כמו 3 שנים, אל תתפסי אותי במילה), לפני כמה חודשים הייתי אצלך שוב מבלי להזדהות, את לא זכרת מי אני, רק זכרת את הפנים שלי במעורפל.
חזרתי אלייך לפעם שניה בעקבות איזשהו ניסיון שעשיתי עבור חברי הפורום (ועבורי) ובקרוב אכתוב עליו.
את התקלקלת שרון.
אם לפני כ-3 שנים עוד היה חביב, אבל לא היתה תמורה מלאה לכסף, ולכן יצאתי בסוג של התלבטות אם לחזור או לא (והחלטתי שלא כיוון שיש בנות שמזיעות את נשמתן לדעת בעבור אותו הסכום שאת גובה, ופשוט מגיע להן), הפעם השירות היה עם פחות חשק, פחות חיוכים, פחות רצון טוב.
בפעם הראשונה לפחות היית מאוד מאוד נחמדה, עם חיוכים מקיר לקיר וניסיון לבדוק אם טוב לי, אם קר לי, אם חם לי (לא שאני זקוק לזה, אבל זה נחמד שלבחורה אכפת מה אתה רוצה), ועקב ההשקעה הזאת שלך הדיווח שלי היה אפילו יותר חיובי מהשירות בפועל, כיוון שממש הרגשתי שהתאמצת. בפעם השניה והאחרונה זה לא היה קיים.
אם כבר שאלת...
שתהיה לך שנה מתוקה.
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=verble]
[/QUOTE]
צחוקצחוקצחוק
לא משנה כמה אהפוך את הפוסט מבפנים ומלפנים, אין לי מושג איך אפשר להרוס את השירשור יותר ממה שהוא כבר הרוס...
להיפך,
ככל שתהיינה התנגחויות אישיות בין חברי הפורום ותשומת הלב תוסת מהשירות של שרון, כך ייטב לה.
[/QUOTE]

[/QUOTE]
[/QUOTE]

אה וואלה? ואני כבר חשבתי שאת הדיווח הטוב כתב verble ניק פיקטיבי צחוקצחוקצחוקצחוק

[/QUOTE]
אני לא מתכחש למה שכתבתי בעבר.
יהיה נחמד אם תקחי לתשומת ליבך את מה שכתבתי עכשיו.
זו האמת, ואני בטוח שאת מודעת אליה היטב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2459
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=verble]
את התקלקלת שרון.
אם כבר שאלת...
שתהיה לך שנה מתוקה.
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=verble]
[/QUOTE]
צחוקצחוקצחוק
להיפך,
[/QUOTE]

[/QUOTE]
[/QUOTE]

אה וואלה? ואני כבר חשבתי שאת הדיווח הטוב כתב verble ניק פיקטיבי צחוקצחוקצחוקצחוק

[/QUOTE]
אני במקומך לא הייתי צוחק שרון יקירתי. אם VERBLE כותב עלייך משהו כזה , כנראה את צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמך, לפני שיתחילו לשיר לך : אלף לבלרים לא יצליחו להסוות אותי. ( זכות המקור ללהקת דודה של דני סנדרסון).

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”