כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 249 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2481
וואו...ואני חשבתי שהסרטון עם ריקוד המכונה מזעזע...ואז הגיעה הטרילוגיה.

מודה לכל מי שחסך ממני את החוויה המפוקפקת הזאת של לפגוש את שרון, הווידאו זה ללא ספק נוקאאוט.

קול מעצבן, הומור שגורם לך מבוכה והתנצחויות חסרות טעם...כל כך סקסי !

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2482

מנהגי זה שנים הוא לבקר את שרון בתקופת חגי תשרי, וגם השנה הסתייע הדבר.

התסריט הפעם כלל מחווה ל- "שותפי" לאוול , שהעז וחשף את אחוריו (אך פניו לא יראו) בסרט. רציתי

לראות במה כרוכה סצנה כזו, ועל כך בהמשך.

שרון קיבלה את פני כמסוכם בחולצת סטרפלס מהוגנת, שאיפשרה לי להתחרמן על כתפיה, ובהמשך גם

לשחרר בקלות את הציץ.

עם תום הקיץ, מצאתי את שרון שזופה להפליא, חטובה עד הקצה, עורה חלק ונעים , ופשוט מבקש מגע.

שרון הציגה בפני את הדילדו המשפריץ - התברר לי כי מדובר ביצירת כפיו של מבקר נלהב, לא מאלו

המוזכרים בפוסט. בהעדר יוגורט או סחלב, מולא המתקן בגלידת וניל.

עשינו ניסיונות לצילום שלי - אך פסלתי אותם לייצור והפצה - בהיותם לא אסתטטיים לדעתי. גם לקבל מאחור

את הדילדו הגדול לא התאים לי בפגישה. ריקון קנה של הדילדו המשפריץ התבצע לכן בפי, ומצצתי בהנאה

את גלידת הוניל המשובחת, שטעמה טוב עוד יותר כאשר הוא נובע מחלצי מלצרית יפיפיה וערומה.

את המפגש סיימנו ב- מציצה- זיון- מציצה, זכר לתרועת השופר בראש השנה.

בינתיים התפרסם גם הסרט של "שותפי" השני פררו, ואני מסיר בפניהם את הכובע (אך לעולם לא את

הכובעון צחוק) על נכונותם לחשיפה, כעת שנוכחתי בקשיים הכרוכים בצילום גברי חובבני.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2484
בזהירות, חבר. לומברוזו לא בחר את Lavelle ולא את את פררו. קרה שטעמו כטעמם; הוא נהנה ודיווח, אז למה להקניט אותו?
נכון שלומברוזו הרים להנחתה, אך אם טובת הפורום קודמת בעיינינו, אזי סתימת פיות - תהיה דעתם אשר תהיה, וכל עוד הם עושים זאת ביושר, כדאי שתהיה מאיתנו והלאה. אני רוצה להאמין שלומברוזו ידע שיקניטו אותו ולמרות זאת כתב את מה שכתב, ומכאן שעל האומץ מגיע לו דווקא יישר כח

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2488
ערבה - צבוע שכמותך צחוק
[QUOTE=ערבה אנושית]
אם שרון אישרה את הפרסום - חבל מאוד, אובדן כל חוש פרסומי. אנטי ארוטיות דוחה, מסכנות, גועל.
איך אדם פיקח (וגם ממכתבו רואים שפררו אדם פיקח) יכול לשבח סרטון כזה?
[/QUOTE]
[QUOTE=ערבה אנושית]
אבל במקרה שלכם יש אובדן של מציאות, הצגת פנטזיות כריאליטי הצגת סרטון מגעיל עם התנהגות בזויה של הגברת - כדבר פרסומי.
בגלל שאני לא מדביק לכם כינוים שנפוצים בהודעות של שולטי בפורום, אז ממש קשה לי להבין איך אנשים נורמליים הופכים לשפוטים.
[/QUOTE]
[QUOTE=ערבה אנושית]
מה גורם לאדם להציג סרטון הזה, מה גורם לך לשבח אותו עבור הסרטון?
[/QUOTE]
[QUOTE=ערבה אנושית]
אבל לא תשכנע אותי שלעלות סרטון כזה ועוד שאתה משבח אותו - זה לא ניתוק ממציאות.
[/QUOTE]
אז מה תגיד על בן אדם ש... ?
[QUOTE=לומברוזו]

ואני מסיר בפניהם את הכובע (אך לעולם לא את

[/QUOTE]
כלומר כשפקושה משבח את Lavelle, זה גורם לך לשאול: 'מה גורם לך לשבח אותו עבור הסרטון'?
אבל כשלומברוזו מסיר את הכובע (בפני שניהם) על הסרטונים, פתאום אתה לא תמה על כך? צחוק

קישקשתא2012-09-24 21:49:58
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2489
[QUOTE=קישקשתא]
ערבה - צבוע שכמותך צחוק
[QUOTE=ערבה אנושית]
אם שרון אישרה את הפרסום - חבל מאוד, אובדן כל חוש פרסומי. אנטי ארוטיות דוחה, מסכנות, גועל.
איך אדם פיקח (וגם ממכתבו רואים שפררו אדם פיקח) יכול לשבח סרטון כזה?
[/QUOTE]
[QUOTE=ערבה אנושית]
אבל במקרה שלכם יש אובדן של מציאות, הצגת פנטזיות כריאליטי הצגת סרטון מגעיל עם התנהגות בזויה של הגברת - כדבר פרסומי.
בגלל שאני לא מדביק לכם כינוים שנפוצים בהודעות של שולטי בפורום, אז ממש קשה לי להבין איך אנשים נורמליים הופכים לשפוטים.
[/QUOTE]
[QUOTE=ערבה אנושית]
מה גורם לאדם להציג סרטון הזה, מה גורם לך לשבח אותו עבור הסרטון?
[/QUOTE]
[QUOTE=ערבה אנושית]
אבל לא תשכנע אותי שלעלות סרטון כזה ועוד שאתה משבח אותו - זה לא ניתוק ממציאות.
[/QUOTE]
אז מה תגיד על בן אדם ש... ?
[QUOTE=לומברוזו]

ואני מסיר בפניהם את הכובע (אך לעולם לא את

[/QUOTE]
כלומר כשפקושה משבח את Lavelle, זה גורם לך לשאול: 'מה גורם לך לשבח אותו עבור הסרטון'?
אבל כשלומברוזו מסיר את הכובע (בפני שניהם) על הסרטונים, פתאום אתה לא תמה על כך? צחוק

[/QUOTE]
אני לא מאמין שאתה לא מבין מה הבדל בין עקיצה של לומברוזו לתמימות ילדותית של פררו וLavelle
אתה, בעל חוש הומור משובח לא מבין שלומברוזו צוחק ממתקיפים פוטנציאליים?
לא היה לך מספיק כוח רצון להתאפק?
הרי הוא לא פרסם עוד סרטון מגעיל עם תחת שמן וקול מגעיל של שרון.
אין לך בכלל דיגניטח?
אתה הרי מבין שנפלת בפח שטמנו לך.
לא אני הערתי לך על זה.
תראה, כל הנושא של תחתים עם קול מגעיל של שרון וסטרפאון - דוחה אותי. אבל להתנפל על לומבקזו- זה כול כך מעיד על חולשת אופי.

ערבה אנושית2012-09-24 21:56:54

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2490
תגיד לנו ערבובייה אנושית, מה הסיפור הזה שלך?
לכל אחד אתה מדביק סופרלטיבים: "חוש הומור משובח", "חולשת אופי", "תמימות ילדותית", "אדם איכותי", "איש משכיל" וכו' וכו'...

זה לא מביך אותך?
I fart in your general direction

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”