כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 26 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

252
[QUOTE=DAN-7]"בעצם גם היא קונה חתול בשק, בדיוק כפי שאנחנו"

היא ה"מוכרת" אנחנו ה"קונים"

גם כשמדובר בשירותי מין
[/QUOTE]

DAN-7

אבקש מראש את סליחת חברי הפורום המכובד על השפה הוולגרית אך הינך קשקשן חסר תקנה . אולי הבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך או שפשוט החלטת לא לתת לעובדות לבלבל אותך לפני שזרקת את ערמת הג'יפה שלך . אז להלן הקטע בו רותי מפרטת את נוהל הפגישה עמה מודגש במיוחד עבורך:

אני אוהבת מאוד סקס אבל אני עושה סקס (ושימו לב שכתבתי סקס ולא זיון) אך ורק עם מי שמוצא חן בעיני, אולם אך ורק בתמיכה. נאמר שאתה קובע איתי - אני מעדיפה אצלי בבית כמובן - אתה מגיע ואנחנו רואים אחד את השנייה. אם זה לא מתאים לאחד משנינו, אומרים בצורה נימוסית ויפה שלום אחד לשני ונגמר הסיפור. אם תרצה לשתות קפה קודם, בכייף

אז לאיזה חתול בשק התכוונת בדיוק דן??? האם עברת על הודעת הפתיחה שרותי כתבה וחסר לך מידע או שפשוט התעצלת לעבד אותו???? נראה לי שאם היית מפעיל שיקול דעת סביר, לבטח הייתה עולה אצלך השאלה כמה בחורות בדיוק נותנות את האפשרות לחתוך במידה ולא מתאים ללא כל נזק כספי או דמי ביטול, או לכמה בנות באמת יש את האומץ לפרסם תמונות אמתיות שלהן שהן גם די נאמנות למקור על מנת לאפשר לכל אחד לקחת החלטה מושכלת עם עצמו שתבדוק התאמה אישית איתה? העיקר שניגחת סתם. ניסית לצאת שאקל שיוצר קצת אקשן ולבסוף יצאת סתם פרובוקטור רדוד.

באשר למגבלות שרותי בחרה לשים על מבקריה, זכותה לקיים יחסי מין עם מי שתחפוץ ואם אתה במקרה ערל,דוס חרדי או בגיל הלא מתאים פשוט תעבור הלאה ותודה לאפשרות שניתנה לך לא לבזבז זמנך לריק.

לא צריכה להיות בעיה להעביר ביקורת, גם לא על רותי. רק רצוי שזה יהיה על התאכל'ס ברמת הביצועים שלה במקום יללות חתוליות של "חארטה. "

צפה בגלילה למטה
רימינג מעשי2010-11-10 09:13:42

253
אחר לבטים רבים החלטתי ללכת לרותי.
הלבטים נבעו מזה שהיא לא נראתה סקסית מספיק בתמונות לא ענתה על ציפיותי בהתכתבות ביננוו בפרטי.

למרות ההתלבטות ולאור המחמאות הרבות הרשומות הודות נגיעותיה,מציצותיה,נשיקותיה וכו החלטתי לבקרה.

צלצלתי אליה והיא שאלה תוך כמה זמן אגיע השבתי תוך 20 דקות.

תשובתה היתה כי היא ממתינה לי וכיוונה אותי למיקומה.

פתחה בפניי את הדלת אשה נמוכת קומה דומה לתמונה ולאחר התבוננות קצרה הודיע לי כי אינה מעונינת בי.

שאלתי למה ותשובתה היתה כי אתה זקן מידי, לשאלתי מה גילי לא ענתה (אגב אני עומד הקריטריונים המפורסמים על ידה וג'נג'י).

בקצור "נזרקתי" לאחר דקה מהדירה לא הציעה מים קפה וכו.

תסיקו את המסקנות כל אחד לבדו (אולי כדאי לשלוח אליה תעודת זהות בפרטי לפני פגישה ראשונה).

254
שמוליק, אני מצטער בשבילך על התקרית הלא נעימה שחווית, זה בטוח מבאס.
אבל האמת היא שאני מעדיף לשמוע שלאישה עובדת יש את החופש ואת העצמאות להחליט עם מי היא שוכבת בתמורה לכסף ועם מי לא, מתוך שיקולים אישיים שלה - מוצדקים או לא אין זה מענייני לקבוע, אלא רק מעניינה.
אני בהחלט אעדיף לבקר אישה עובדת עצמאית כמו רותי מאשר לבקר משהי שמקבלת כל אחד - מסיבות של מצוקה כלכלית או מעסיק שלא מותיר לה ברירה.
אני במקום רותי לא הייתי מגלה לך את הסיבה לאי הסכמתה לתת לך שירות, ועונה שזה שיקולים אישיים שהיא שומרת לעצמה.
לא בטוח שנכון היה שהיא תציע לך שתייה וכו' מפני שלדעתי זה סתם בזבוז זמנך וגם מכניס לסיטואציה מביכה אולי, בה היא מכניסה לדירתה גבר שהיא לא מעוניינת בו.
לסיכום - אני מאוד מצטער על חווית הדחייה שלך, לקבל דחייה מאישה זה מבאס, על אחת כמה וכמה אם זו דחייה מאישה עובדת. אך אני בהחלט מקבל את סירובה של רותי לתת לך שירות. זה אפילו מעורר בי יותר רצון לבקר אותה.

255
[QUOTE=שמוליק 1]אחר לבטים רבים החלטתי ללכת לרותי.
הלבטים נבעו מזה שהיא לא נראתה סקסית מספיק בתמונות לא ענתה על ציפיותי בהתכתבות ביננוו בפרטי.

למרות ההתלבטות ולאור המחמאות הרבות הרשומות הודות נגיעותיה,מציצותיה,נשיקותיה וכו החלטתי לבקרה.

צלצלתי אליה והיא שאלה תוך כמה זמן אגיע השבתי תוך 20 דקות.

תשובתה היתה כי היא ממתינה לי וכיוונה אותי למיקומה.

פתחה בפניי את הדלת אשה נמוכת קומה דומה לתמונה ולאחר התבוננות קצרה הודיע לי כי אינה מעונינת בי.

שאלתי למה ותשובתה היתה כי אתה זקן מידי, לשאלתי מה גילי לא ענתה (אגב אני עומד הקריטריונים המפורסמים על ידה וג'נג'י).

בקצור "נזרקתי" לאחר דקה מהדירה לא הציעה מים קפה וכו.

תסיקו את המסקנות כל אחד לבדו (אולי כדאי לשלוח אליה תעודת זהות בפרטי לפני פגישה ראשונה).
[/QUOTE]

שמוליק אני מבין היטב מדוע אתה כועס, אך זה עדיף אלף המונים על פני אחת שתחליט במקום לשאוב את הכסף מכיסך וסתם לתקתק אותך.

257
הזכות של אישה לבחור עם מי היא תחלוק את גופה ורגשותיה ( כן בכל מקרה יש רגש, אפילו בתשלום ) וזמנה אינה נתונה לוויכוח. גם בעסק שלי אני ממין לקוחות. לפעמים על בסיס כלכלי ברור לפעמים על בסיס חוש ריח לאמינות של האיש. רותי הייתה יכולה להיות טקטית יותר בניסוח הדחייה, והכאב שלך הוא הכאב שלך והוא כואב. אבל אין מה לעשות.
its 4 in the morning the end of December

259
כמה הגיגים?

בלי לפגוע בזכותה המלאה של כל אחת לבחור וכתגובה לזה שכתב שכעת רותי הפכה להיות מושכת יותר בעיניו.

אנחנו אחרי קריאת הדיווח הזה במידה והיינו רוצים לרכוש סקס בתשלום מרותי לא היינו מוותרים על תאום ציפיות במסרים ואולי אף על שיחת טלפון מקדימה.
אבל אנחנו שואלים את עצמנו את השאלה הבאה הרי אנחנו רוכשים סקס כדי להימנע מהכאב ראש הזה אז איך חזרנו לזה ועוד בתשלום ידוע מראש?מבולבל

בקיצור אין שחור ולבן גם כאן.Ying Yang

[QUOTE=נימרוד_M]הזכות של אישה לבחור עם מי היא תחלוק את גופה ורגשותיה ( כן בכל מקרה יש רגש, אפילו בתשלום ) וזמנה אינה נתונה לוויכוח. גם בעסק שלי אני ממין לקוחות. לפעמים על בסיס כלכלי ברור לפעמים על בסיס חוש ריח לאמינות של האיש. רותי הייתה יכולה להיות טקטית יותר בניסוח הדחייה, והכאב שלך הוא הכאב שלך והוא כואב. אבל אין מה לעשות. [/QUOTE]

260
לתגובה לאחים שלו גברים (שכל קשר בינו לבין ציניות הוא מקרי לחלוטין)
צ'רלי שין שידוע כמכור לסקס בתשלום, אמר פעם שהוא לא שילם לזונות כדי שישכבו איתו אלא שילם להן כדי שלאחר הזיון יעזבו אותו בשקט וילכו לביתן.
אני הייתי מציע לתאם ציפיות עם כל נותנת שירות ולא רק עם רותי.
ומניסיוני כאב הראש האמיתי הוא לשכנע משהי לשבת איתך על קפה, אם השיחה זורמת יפה בפגישה על הקפה, הדרך אל המיטה היא לרוב חסרת כל כאב ראש שהוא.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”