כ שרשור בנות האתר הכתום/הלבן - דף 26 - סקס אדיר

שרשור בנות האתר הכתום/הלבן

252
Safina-safina
טוב הת.ז שלה 1338394457 ניסיתי לפגש אותה לפני חודש וחצי אבל זה לא הסתדר לנו עם המחיר היא רצתה 450+50 ואני לא הסכמתי . היום שילמתי 450+100 :) .
אני יודע שכבר היו דיווחים עליה אבל נראה מה יצא לי אני חלוד אז תסלחו לי .
נראה לי שכבוד הרב דגם אותה אבל אני לא בטוח בכל מקרה לעסק :
היא גבוהה 173 בערך , רזה , חזה סיליקוני חמוד ותחת רזה וחטוב . היא הולכת הרבה לים אז שחומה בטירוף שיער שחור .
תבקשו ממנה בוואטאפ היא תשלח לכם .
אני מעדיף שהם יבואו אלי אז המחיר היה 450 ועוד 100 נסיעות היא בהתחלה דרשה 500 פלוס נסיעות .
כל ההתחשבנות הזאת לא מצאה חן בעיני והורידה לי ממנה במיוחד שביקשה שאני אמתין לה למטה (בכל זאת היא לא מכירה אותי ) מבחינת גיל היא בערך 37-42 באתר היא רושמת 33 אבל הפנים (הקצת מגושמות ולא מושכות ) מסגירות כמו שנאמר : ויקרא בפרק א פסוק י"ג .
מבחינת השירות : השירות סה"כ היה סבבה היה קצת קשה לשבור את הקרח אבל עם עיסוי טוב היא נפתחה תרתי משמע , היו נשיקות רק מיוזמתי היא פחות אהבה אבל היתה הסכמה .
בכל מקרה באיזה שהוא שלב זה נגמר אני לא זוכר בדיוק באיזה תנוחה אבל היה חם רצח .
יצאנו החוצה לעשן (היא לא מעשנת זה אני שעישנתי ג'ויינט ) ישבנו בגג היא היתה מבסוטה אש בשמש (אמרתי אוהבת להשתזף) ואז דיברנו ככה בקטנה היא מדברת עברית עילגת בסיסית אומרת שהיא 8 חודשים פה יש לה אזרחות ישראלית אז כנראה שתישאר פה ! . אחרי המנוחה הקלה ומקלחת שלה ושלי , עברנו לסיבוב נוסף שם היה יותר מעניין .
אני לא גומר פעמיים בדר"כ אלה אם כן עוברת לפחות שעה ובטח שאני לא מסטול אז יותר קל לי הפעם הייתי על סף גבמירה כמה פעמים ובסוף היא התייאשה ובצדק .
באיזה שהוא שלב בהתחלה של הסיבוב השני היא נכנסה למין טראנס מטורף של רכיבה שמזמן לא חוויתי זה היה מדהים , מרוב שזה היה מדהים לא רציתי שיגמר .
סה"כ היתה אצלי שעה בערך אני מעריך כי לא שמתי לב היה סקס מצויין לכל הדעות , מבחינת מחיר נראה לי ש 550 לא כלכך מצדיק הייתי נותן לה 450 גג אבל שווה השח"פ (השפרצה חד פעמית) . אגב בתהליך כולו לא ניסיתי לפלוש לאזור החום אבל בגישושים הראשוניים נראה לי שלא תהיה בעיה , אני חושב שבדיווחים הקודמים דובר על הסכמה אולי בתוספת .
לסיכום :
אישה נחמדה (קול ציפציף כמו שנאמר) זיון טוב ויכול להיות אגרסיבי למי שאוהב . מציצה טובה והשתדלות לגמר את הבוס .
אני לא אחזור מ-2 סיבות
הראשונה GFE (למרות שיתכן שישתפר בפעם הבאה)
והשנייה המראה הפנים שלה מעבר לזה שלא הכי יפות הן קצת כעוסות ולקח לי זמן להוציא ממנה חיוך .
בהצלחה , ולמי שמנסה תנהלו איתה משא ומתן היא תעשה לכם הנחה במיוחד אם תסכימו להגיע לקחת אותה למלון בבת ים ליד הים .

253
בלה לינה סאפינה ושלל שמות אחרים

היא היתה דוגמנית בעבר אכן עם ת.ז ישראלית ... יבוא של גבר ישראלי

שירות קר לא זורמת לא מתמסרת זזה ברוורס ותעשה הכל בתמורה לכסף

ממש ממש לא מומלצת והרבה אחרי השיא שלה

שווה הרבה פחות מהסכום ששילמת

254
אניטה מהאתר הלבן.
טוב, אז הלכתי שבי אחרי התמונות המסוגננות, נראית אקזוטית ומיוחדת עם עיניים מלוכסנות.
יצרתי איתה קשר בווטסאפ, שלחה כמובן את ההודעה הסטנדרטית 500+100 למציצה חשופה.
חצי שעה ב 400.
נתנה לי את הכתובת - זה אותו בית דירות ידוע בארלוזורוב.
כמובן שיש בעיית חנייה, מפנה לחניון הילטון הקרוב, אבל מה השוחט- איזה 40 שח לשעה.
הגעתי אליה, קיבלתי את הקוד, עליתי לקומה, ומי עיני רואות? את ליזה המרטיבה מהדיווח של אוליגופול. אפילו זכרה אותי ואמרה יפה שלום.
פתחה את הדלת אניטה. הגיעה לטענתה ממוסקבה (כולן מגיעות ממוסקבה...)
מלוכסנת, מראה אסייאתי, פנים רחבות, עור לא חלק, שיניים לא יפות וקצת עקומות. נראית כבת ארבעים, גוף מבעד לשימלה נראה לא רע.
כנראה בונה על לקוחות כמוני שלא עושים אחורה פנה...
בקשה לעשן קודם במרפסת. דוברת רוסית בלבד(אני לא!) התרחצתי והגעתי אליה לסלון.
קצת מזמזתי לה את התחת, ודחפתי אצבעות, מצצה לי קצת בעמידה ועברנו למיטה.
התפשטה, נגלה חזה לא יפה בסגנון שקיות שוקו חצי מרוקנות.
מרעום עם פי טבעת בולט ודוחה, כאילו יצא החוצה (אולי מישהו טחן אותו לפני).
זיון די רגיל. מנסה לרצות, משקיעה במציצה, כוס קטן וצר- שעיר מלמעלה.
שיחקתי לה קצת בחזה, מיסיונרי ממושך כשהיא נאנחת בהנאה, דוגי , אבל המרעום קצת הוריד לי , ולבסוף גמירה בעבודת יד שלה ושלי.
מעשנת ולא מתנשקת (גם ככה לא הכי התחשק לי)
איך אומרים אצל הרב: לא נישקתי את המזוזה ולא הנחתי תפילין...
כל הדרך ממנה חשבתי שהייתי יכול להיות באותו זמן בתוך ליזה הרטובה....
והדמעות זלגו מעינייבכי

מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!

258
[QUOTE=לשונאי] ראשית , אני לא בטוח שזו היא . פנים מאד דומות . אולי צדיקים אחרים יוכלו לסייע .

שנית, הדיווחים עליה בשרשור - "נטליה פרטית מהצפון /מגיעה גם למרכז "[/QUOTE]

נטליה נחתה הבוקר
רשימת הפגישות מתמלאת במהירות
היא כתמיד דורשת מחיר גבוה , אבל אפשר להסתדר
כרגע המדובר ב 600 לשעה + נסיעות

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”