כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 261 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2601
יש לי זיכרון מעולה, אבל לא זכור לי עד כדי כך קוצני.
וגם לא זכור לי שדיברנו על איך את מגלחת.
לא בפעם הראשונה, שהיית מאוד מאוד נחמדה ושירותית, ולא בפעם השניה והאחרונה שהייתי אצלך, שלא.
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=verble]
אוי ואבוי, אפילו לגלח כמו שצריך כבר אין לה כוח?
[/QUOTE]
בתור אחד שהיה אצלי נראה לי שאתה אמור לדעת שאני אף פעם לא מגלחת לגמרי קרחת . תמיד יש לי קצת שיער בגלל שאני מגלחת עם קרם ולא עם סכין גילוח .

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2602
אז את צריכה לתת מכות לפררו על הצילום הלא הולם....
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=verble]
יש לי זיכרון מעולה, אבל לא זכור לי עד כדי כך קוצני.
וגם לא זכור לי שדיברנו על איך את מגלחת.
לא בפעם הראשונה, שהיית מאוד מאוד נחמדה ושירותית, ולא בפעם השניה והאחרונה שהייתי אצלך, שלא.
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=verble]
אוי ואבוי, אפילו לגלח כמו שצריך כבר אין לה כוח?
[/QUOTE]
בתור אחד שהיה אצלי נראה לי שאתה אמור לדעת שאני אף פעם לא מגלחת לגמרי קרחת . תמיד יש לי קצת שיער בגלל שאני מגלחת עם קרם ולא עם סכין גילוח .

[/QUOTE]
[/QUOTE]

בצילום נראה יותר קוצני מאשר במציאות

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2607
[QUOTE=פררו רושה]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=verble]
[/QUOTE]
פררו לא אשם .. זה הכל עניין של תאורה . בתאורה אחרת אותן השיערות יראו שונה לגמרי .
[/QUOTE]
אשם או לא , את צריכה להכות אותוקריצה
[/QUOTE]
אני מתפלא עליך Shocked כאחד שמקפיד לקרוא את הדיווחים שלי בטח פרח מזכרונך, נכון? קריצה

אבל עזוב את זה, אתה יודע מה זה לקבל את זה? זה הקטן יש אחד גדול יותר צחוק

[/QUOTE]

שרון,
את רואה, אפילו לא צריך סיבה. פקושה כ"כ בעניין שאת ממש חייבת למצוא דרך חדשה להכות אותו.צחוק

רימינג מעשי2012-10-09 07:01:43

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2608
אוקי הייתי אצל שרון לפני כמה ימים, וחשבתי אם לכתוב פה משהו או לא.
אוקי, אז ככה.
באתי אליה אחרי שהתכתבתי איתה פה על בדיוק מה אני רוצה ואיך ולמה רציתי פנטזיה של מורה ותלמידה, באתי בדיוק שהיא ראתה ויוה איזה ערוץ מסויים. אמרה לי שלום שאלה מה אני רוצה אמרה לי טוב קח מגבת לך להתקלח, נכנסתי למקלחת שיצאתי היא בדיוק סיימה להתלבש ואז שאלה אותי ברמה הכי טכנית שיש, מה אני רוצה כאילו איזה משחק תפקידים, (בניגוד לתלמידה שהייתה .. ממש משחקת תלמידה..) טוב נו אמרתי לה שנעזוב את המשחק ונעשה את זה. נתחיל ונאמר את זה, לפי דעתי שרון היא הבחורה הכי יפה שיש בעסק הזה, היא באמת מדהימה. מ-ה-מ-מת... אבל אז היא התחילה לרדת לי, ומה אני יגיד... היא כל כך עשתה את זה טכני.. נו בסדר אחרי זה היא אמרה פה שים קונדום וכנס אלי .. נכנסתי אליה מאחורה, נכנסתי אליה באנאלי, אבל שוב היא היתה רובוט.ממש טכנית..לא הוציאה הגה.. זה לא כל כך גם עבד לי כי בגלל חוסר קונטרות לא כל כך עמד לי .. אז היא אציעה למצוץ לי במקום.. ואז היא מצצה, שוב .. החוסר קונטרות והחוסר רגש הענק המופגן לא כל כך עזר הצעתי לה לעשות לי ביד, ואז היא פשוט ישבה עם מבט כל כך סתמי ועשתה לי ביד... אמרתי לעצמי טוב שתגיב, שתחייך, שתגנח.. שתעשה משהו, אבל כלום, פשוט עשתה ביד טיפה לטפה את הביצים מדי פעם ובעיקר בהתה בעולם משלה במשהו, אחרי כמה זמן זה גם לא עבד.. אז הצאתי שאני יעשה לעצמי ביד והיא אמרה טוב אני יעזור.. אני התחלתי לעשות לעצמי והיא שוב.. שום תגובה שום כלום.. לא מסתכלת עלי אפילו פשוט בוהה בקיר עם מבט סתמי ולא עושה כלום... פשוט מלטפת מדי פעם... בסוף גמרתי... והיא ניגבה אותי ... הציעה לי לעשות לי מסאג', עשתה לי 10 דקות מסאג' ושלחה אותי להתקלח, בסוף המקלחת נתנה לי נשיקה על הלחי... וזהו. הביתה.
את האמת ? 600 שקלים זה לא היה שווה.
עכשיו אני יחזור ויגיד, שרון בחורה מדהימה, פשוט יפה אין מה להגיד הכי יפה שיש בשוק אני חושב. אני גם מאוד אוהב שחורות אז בכלל, והתלבושת שהיא לבשה של הקאובואית בכלל זה סקסי ברמות.
אבל... לא יודע.. היו לי ציפיות כל כך גדולות משרון הייתי בטוח שאני יגיע אליה, היא כבר תחכה לי כמו תלמידה תשחק אותה תלמידה מהשנייה שאני יגיע ואז שנעשה אנאלי היא תגנח והכל, ושתגרום לי לגמור פעמיים הכי חזקות שגמרתי בחיים שלי, ומה שיצא זה שגמרתי פעם אחת בקושי. . .
מאוד התאכזבתי...
אולי זה בגללי אבל בסופו של היום ממש התאכזבתי...
שוב שרון בחורה ... שיכולה להיות גם מלאח... אז אין לי משהו רע להגיד עליה.. פשוט התאכזבתי.

תעשו מה שמרגיש טוב בחיים, כל השאר באמת שטויות ...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2609
אני כבר מזמן לא מקפיד לקרוא את הדיווחים שלך - לפחות לא על שרון.
ברגע שמדווחים על אותו דבר חמישים פעם, כל פעם באורך הגלות, למי יש סבלנות?
מצחיק, לפני כמה חודשים הייתי בסיטואציה עם עצמי.
רציתי לדווח על הביקור שלי בתערוכה בווגאס השנה. כמו בשנה שעברה, וכמו בזו שלפניה.
כדי לכתוב דיווח ארוך ומושקע כמו שכתבתי בשנים קודמות - צריך הרבה מוזה וחשק לכתוב.
התיישבתי לכתוב, ואז לפני שיצאה המילה הראשונה אמרתי לעצמי: רגע, במה יהיה שונה הדיווח הזה מדיווחים של שנים קודמות?
הבחורות איתן הייתי, בחלקן, השתנו. חוץ מזה - יצאתי לבר אחר עם ההיא, הלכתי למועדון ההוא עם ההיא. אבל רוב הדיווח די מגיע לאותו כיוון. מכיוון שזה לא בארץ אלא בלאס ווגאס הדי רחוקה, ומכיוון שעבור רוב חברי הפורום מדובר כאן במשהו שהם רק מפנטזים עליו ולא באמת יקרה, זה לא משהו מוחשי עבורם, קשה היה לי לכתוב ולשתף כיוון שידעתי שזו לא תהיה אותה חוויה עבור חברי הפורום.
מצד שני, הפסקתי לספור כבר כמה פניות קיבלתי מחברי פורום שחיכו לדיווח השנתי הזה...
עדיין, לא מצאתי לנכון לדווח השנה, ולו רק כדי שתהיה לי המוזה המתאימה לדווח מהתערוכה של 2013.
אם הכתיבה שלך כאן מהווה לך איזשהו פורקן, לך על זה. תמשיך.
אם זה מטעמי יחצ"נות / פנטזיה / או אפילו אם הדברים קורים באמת - אני ממליץ לך לקחת פסק זמן. כבר מזמן עברת את השלב של "זאב זאב".
[QUOTE=פררו רושה]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=verble]
[/QUOTE]
פררו לא אשם .. זה הכל עניין של תאורה . בתאורה אחרת אותן השיערות יראו שונה לגמרי .
[/QUOTE]
אשם או לא , את צריכה להכות אותוקריצה
[/QUOTE]
אני מתפלא עליך Shocked כאחד שמקפיד לקרוא את הדיווחים שלי בטח פרח מזכרונך, נכון? קריצה

אבל עזוב את זה, אתה יודע מה זה לקבל את זה? זה הקטן יש אחד גדול יותר צחוק

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2610
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
הצד שלי בסיפור ...

כאשר יצאת מהמקלחת הייתי כבר עם התלבושת וניסיתי לזרום איתך במשחק . כל הזמן אמרת "אני מתבייש , אני מתבייש ". ניסיתי להכניס אותך למשחק אבל המשכת להתבייש ולא זרמת . בסוף אמרת : "אני מתבייש , בואי נעשה בלי המשחק".
ניסיתי לזרום איתך בלי המשחק , אבל גם פה המשכת להתבייש ולהיות לא משוחרר.

עשיתי את המקסימום מצידי . אם תחליט לבוא שוב מקווה שתהיה יותר משוחרר , בטוח הפגישה תהיה יותר מוצלחת.

Hug

[/QUOTE]
אז מה אנחנו יודעים על smallville שלא ידענו לפני זה: שאלה
1. שהוא ביישן.
2. שהוא לא זורם.
3. שהוא לא משוחרר.

יופי שרון - תודה רבה על העדכון! מוחא כפייה

קישקשתא2012-10-09 15:38:47
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”