כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 262 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2611
[QUOTE=smallville2010] קראתי את השרשורים האחרונים
ובאמת שאתם יורדים על שרון סתם
רק רציתי לעשות סדר (מבחינתי לפחוט)
באתי לשרון כמה פעמים בערך 3 בחיים שלי
אבל בכל ה3 פעמים האי במליון אחוז הכי הכי טובה שהייתי אצלה
אין לה מתחרות בתחום ממה שזה משנה לי לפחוט.
עשיתי אצלה כבר אנאלי, ומציצו, והיא היתה עם תלבושת של תלמידת בית ספר
באמת
אבל באמת
שאין מישהי שיותר טובה ממנה בתחום לפי דעתי .
והייתי כבר אצל אחת או שניים ...
שרון ...
אני מה זההה רוצה לחזור כבר מלא זמן לא הייתי אצלך .
כמה התעריף לאנאלי וכמה זמן זה עכשיו ?
יש מצב ליותר משעה ?

[/QUOTE]

תגיד , אתה סגור על עצמך???😡

וחוץ מזה , כותבים מלאך לא מלאח ...lover232012-10-09 14:27:59
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2613
הנה ההודעה שהייתה צריכה להיות:
אני מתנצלת שלא נהנת משרותי. פעם הבאה תקשיב למוסקוטרים הם מבינים דבר או שניים.
לגבי היחצנות שלי בפורום, ובכן ראית מה אני שווה אז אתה מבין שאין לי ברירה אחרת.
שיהיה לך יום מקסים ותודה על 600 הש״ח שביזבזת....

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2614
אמריקאי - בוא ואחסוך לך את המאמץ:
[QUOTE=smallville2010]אוקי הייתי אצל שרון לפני כמה ימים, וחשבתי אם לכתוב פה משהו או לא.
אוקי, אז ככה.
באתי אליה אחרי שהתכתבתי איתה פה על בדיוק מה אני רוצה ואיך ולמה רציתי פנטזיה של מורה ותלמידה, באתי בדיוק שהיא ראתה ויוה איזה ערוץ מסויים. אמרה לי שלום שאלה מה אני רוצה אמרה לי טוב קח מגבת לך להתקלח, נכנסתי למקלחת שיצאתי היא בדיוק סיימה להתלבש ואז שאלה אותי ברמה הכי טכנית שיש, מה אני רוצה כאילו איזה משחק תפקידים, (בניגוד לתלמידה שהייתה .. ממש משחקת תלמידה..) טוב נו אמרתי לה שנעזוב את המשחק ונעשה את זה. נתחיל ונאמר את זה, לפי דעתי שרון היא הבחורה הכי יפה שיש בעסק הזה, היא באמת מדהימה. מ-ה-מ-מת... אבל אז היא התחילה לרדת לי, ומה אני יגיד... היא כל כך עשתה את זה טכני.. נו בסדר אחרי זה היא אמרה פה שים קונדום וכנס אלי .. נכנסתי אליה מאחורה, נכנסתי אליה באנאלי, אבל שוב היא היתה רובוט.ממש טכנית..לא הוציאה הגה..[QUOTE=אמריקאי] אצלי היא לא סותמת את הפה צחוק
[/QUOTE] זה לא כל כך גם עבד לי כי בגלל חוסר קונטרות לא כל כך עמד לי .. אז היא אציעה למצוץ לי במקום.. ואז היא מצצה, שוב .. החוסר קונטרות והחוסר רגש הענק המופגן לא כל כך עזר הצעתי לה לעשות לי ביד, ואז היא פשוט ישבה עם מבט כל כך סתמי ועשתה לי ביד... אמרתי לעצמי טוב שתגיב, שתחייך, שתגנח.. שתעשה משהו, אבל כלום, פשוט עשתה ביד טיפה לטפה את הביצים מדי פעם ובעיקר בהתה בעולם משלה במשהו,[QUOTE=אמריקאי]
שרון כן נותנת יחס של GFE, בכל מקרה אצלי היא נותנת יחס כזה
[/QUOTE] אחרי כמה זמן זה גם לא עבד.. אז הצאתי שאני יעשה לעצמי ביד והיא אמרה טוב אני יעזור.. אני התחלתי לעשות לעצמי והיא שוב.. שום תגובה שום כלום.. לא מסתכלת עלי אפילו פשוט בוהה בקיר עם מבט סתמי ולא עושה כלום... פשוט מלטפת מדי פעם... בסוף גמרתי... והיא ניגבה אותי ... הציעה לי לעשות לי מסאג', עשתה לי 10 דקות מסאג' ושלחה אותי להתקלח, בסוף המקלחת נתנה לי נשיקה על הלחי... וזהו. הביתה.
את האמת ? 600 שקלים זה לא היה שווה.
עכשיו אני יחזור ויגיד, שרון בחורה מדהימה, פשוט יפה אין מה להגיד הכי יפה שיש בשוק אני חושב. אני גם מאוד אוהב שחורות אז בכלל, והתלבושת שהיא לבשה של הקאובואית בכלל זה סקסי ברמות.
אבל... לא יודע.. היו לי ציפיות כל כך גדולות משרון הייתי בטוח שאני יגיע אליה, היא כבר תחכה לי כמו תלמידה תשחק אותה תלמידה מהשנייה שאני יגיע ואז שנעשה אנאלי היא תגנח והכל, ושתגרום לי לגמור פעמיים הכי חזקות שגמרתי בחיים שלי, ומה שיצא זה שגמרתי פעם אחת בקושי. . .
מאוד התאכזבתי...
[QUOTE=אמריקאי]
לפי דעתי זה עניין של כימיה
וזה לא קשור לשרון, אלא לכלל הבנות[/QUOTE]
אולי זה בגללי אבל בסופו של היום ממש התאכזבתי...
שוב שרון בחורה ... שיכולה להיות גם מלאח... אז אין לי משהו רע להגיד עליה.. פשוט התאכזבתי.
[QUOTE=אמריקאי]
אני מביא לה גלידה, והיא נמסה
היא אוהבת דברים מתוקים......צחוק
[/QUOTE]

[/QUOTE]

קישקשתא2012-10-09 15:57:59
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2615
תגידו זה שיש פה קונסליום אין סופי סביב שרון, זה אומר מה?????
אין לי ספק שהיא נראת מצויין פלוס פלוס אבל מרוב דעות מנוגדות נשארתי עם הלשון בחוץ!!!!
בבקשה תנו מילות סיכום שנדע אם הולכים להתמכר או להימכר בעבור נזיד חן ויופי דל אופי???
במילים אחרות כן או לא???????????

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2618
[QUOTE=warm-man]תגידו זה שיש פה קונסליום אין סופי סביב שרון, זה אומר מה?????
אין לי ספק שהיא נראת מצויין פלוס פלוס אבל מרוב דעות מנוגדות נשארתי עם הלשון בחוץ!!!!
בבקשה תנו מילות סיכום שנדע אם הולכים להתמכר או להימכר בעבור נזיד חן ויופי דל אופי???
במילים אחרות כן או לא???????????[/QUOTE]

[QUOTE=warm-man]הלוואי שהחניה היית הבעיה שלי סביב שרון :-)[/QUOTE]
מה אתה רוצה בעצם? שאנחנו והלבלרים נגיע להסכמה!!! לא יקרה. תחליט למי להאמין ופעל בהתאם.

רימינג מעשי2012-10-10 06:52:54

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2620
[QUOTE=אמריקאי]קישקשתא היקר
הקפטן היה מאוד רוצה להסכים עמך אבל הוא חושב לעצמו ושואל:

כמה זמן לקח לך לאסוף ולהרכיב אוסף כה גדול מתשובותיו?
לא יותר מדי נראה לי , די קל לנחש את הברור מאיליו. התירוצים פשוט חוזרים על עצמם.

האם הן היו מוכנות כבר בארסנל שלך?
CAPTAIN'S LOG STAR DATE 303.2212

אם כן, האם הדבר צריך להדליק נורה אדומה אצל חברי הפורום?
יש לך משהו נגד צהוב? חלקנו אוהדים את מכבי. אדום BAA צהוב YE

מדוע אתה מנסה בכוח לגרור את הקפטן לעימות שאתה כבר מזמן הפסדת בו?
שאלת השאלות , סוף סוף. מי הפסיד ומי ניצח נתון להחלטת השופטים, או הקהל הצופה במקרה זה.

ושרון, לאן נעלם השוקולד? קריצהקריצהקריצהקריצהקריצה

[/QUOTE]

רימינג מעשי2012-10-10 07:21:39

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”