כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 265 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2641
yellow-horny הפקות מציגים:

"פניני העילג"

[QUOTE=yellow-horny] שלחתי לה הודעה וחיכיתי אם היא תחזור בדיוק שהיא חזרה כמעט גמרתי אמרתי. לעצמי יאללה זה גורל
[/QUOTE]

[QUOTE=yellow-horny] דיברתי איתה כמה שניות ואז היא נשכבתי על המיטה
[/QUOTE]

[QUOTE=yellow-horny] ואז היא התחילה לרדת לי עוד הפעם מישהו ״קלקל אותה ״ מוצצת לי בלי שיניים!!
[/QUOTE]

[QUOTE=yellow-horny]מוצצת לי בלי שיניים!! אני אומר לה והיא מפסיקה ואז היא נזכרת את עם השיניים.
[/QUOTE]

[QUOTE=yellow-horny]אז היכנסתי לכוס את הזין שלי לכוס וככה גמרתי.
[/QUOTE]

[QUOTE=yellow-horny]רציתי לראות בלייב איך אישה משתינה טוב ראיתי זה היה מסריח אבל טוב לדעת שזה קיים.
[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2643
[QUOTE=smallville2010]אוקי הייתי אצל שרון לפני כמה ימים, וחשבתי אם לכתוב פה משהו או לא.

אוקי, אז ככה.

באתי אליה אחרי שהתכתבתי איתה פה על בדיוק מה אני רוצה ואיך ולמה רציתי פנטזיה של מורה ותלמידה, באתי בדיוק שהיא ראתה ויוה איזה ערוץ מסויים. אמרה לי שלום שאלה מה אני רוצה אמרה לי טוב קח מגבת לך להתקלח, נכנסתי למקלחת שיצאתי היא בדיוק סיימה להתלבש ואז שאלה אותי ברמה הכי טכנית שיש, מה אני רוצה כאילו איזה משחק תפקידים, (בניגוד לתלמידה שהייתה .. ממש משחקת תלמידה..) טוב נו אמרתי לה שנעזוב את המשחק ונעשה את זה.
נתחיל ונאמר את זה, לפי דעתי שרון היא הבחורה הכי יפה שיש בעסק הזה, היא באמת מדהימה. מ-ה-מ-מת... אבל אז היא התחילה לרדת לי, ומה אני יגיד... היא כל כך עשתה את זה טכני.. נו בסדר אחרי זה היא אמרה פה שים קונדום וכנס אלי .. נכנסתי אליה מאחורה, נכנסתי אליה באנאלי, אבל שוב היא היתה רובוט.ממש טכנית..לא הוציאה הגה.. זה לא כל כך גם עבד לי כי בגלל חוסר קונטרות לא כל כך עמד לי .. אז היא אציעה למצוץ לי במקום.. ואז היא מצצה, שוב .. החוסר קונטרות והחוסר רגש הענק המופגן לא כל כך עזר הצעתי לה לעשות לי ביד, ואז היא פשוט ישבה עם מבט כל כך סתמי ועשתה לי ביד... אמרתי לעצמי טוב שתגיב, שתחייך, שתגנח.. שתעשה משהו, אבל כלום, פשוט עשתה ביד טיפה לטפה את הביצים מדי פעם ובעיקר בהתה בעולם משלה במשהו, אחרי כמה זמן זה גם לא עבד.. אז הצאתי שאני יעשה לעצמי ביד והיא אמרה טוב אני יעזור.. אני התחלתי לעשות לעצמי והיא שוב.. שום תגובה שום כלום.. לא מסתכלת עלי אפילו פשוט בוהה בקיר עם מבט סתמי ולא עושה כלום... פשוט מלטפת מדי פעם... בסוף גמרתי... והיא ניגבה אותי ... הציעה לי לעשות לי מסאג', עשתה לי 10 דקות מסאג' ושלחה אותי להתקלח, בסוף המקלחת נתנה לי נשיקה על הלחי... וזהו. הביתה.

את האמת ? 600 שקלים זה לא היה שווה.

עכשיו אני יחזור ויגיד, שרון בחורה מדהימה, פשוט יפה אין מה להגיד הכי יפה שיש בשוק אני חושב. אני גם מאוד אוהב שחורות אז בכלל, והתלבושת שהיא לבשה של הקאובואית בכלל זה סקסי ברמות.

אבל... לא יודע.. היו לי ציפיות כל כך גדולות משרון הייתי בטוח שאני יגיע אליה, היא כבר תחכה לי כמו תלמידה תשחק אותה תלמידה מהשנייה שאני יגיע ואז שנעשה אנאלי היא תגנח והכל, ושתגרום לי לגמור פעמיים הכי חזקות שגמרתי בחיים שלי, ומה שיצא זה שגמרתי פעם אחת בקושי. . .

מאוד התאכזבתי...

אולי זה בגללי אבל בסופו של היום ממש התאכזבתי...

שוב שרון בחורה ... שיכולה להיות גם מלאח... אז אין לי משהו רע להגיד עליה.. פשוט התאכזבתי.

[/QUOTE]

שרון, קראי היטב את שטרחתי להדגיש בצהוב.

בבואו, smallville2010 היה צריך לראות בפניו תלמידת תיכון שתנסה לפתות אותו. הוא ראה זונה משועממת הצופה בערוץ ויוה ושולחת אותו באדישות להתקלח. אז מה את מתפלאת שהוא קיבל את ה TURN OFF של החיים שלו? ממש ניפצת את הפנטזיה שלו לרסיסים על ההתחלה ולכן הוא התקשה להכנס לדמות התפקיד בעצמו ונהרס לו ההמשך. אם את מתיימרת להעניק שירות של משחק תפקידים, חובה עלייך להכנס לדמות עוד לפני שהלקוח בכלל נכנס דרך הדלת, ובמיוחד לאחר שהלקוח הזה עוד טרח לעבור מולך על פרטי הסצינה והרצונות שלו מראש . היית צריכה לחשוב מראש אפילו איך להכניס אותו למקלחת כחלק ממשחק התפקידים . מאוד אלמנטרי, ולא צריך להיות שייקספיר על מנת להבין ולבצע את זה. את פישלת עוד לפני עניין הסקס בכלל, ושום ספין שתנסי לעשות לכיוון של אחשל'ג לא צריך לכסות על כך.

רימינג מעשי2012-10-13 05:05:27

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2645
ומה ההבדל בינינו?
אנחנו לא מרמים לקוחות עם אוסף לבלרים ויחצנים שממציאים תסריטים לא ריאליים.אצבע למטה
אנחנו לא רבים, מעליבים וחושפים פרטים אישיים על לקוחות שכל חטאם היה דיווח לא מחמיא.
אנחנו בצד המשלם ואת בצד שיש לו ירידה במספר הלקוחות בגלל השחיקה.

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=אחים שלו גברים]
בהמה31 את פשוט זונה שחוקה שום ספינים ותסריטי לבלרות לא יחפו על זה.אצבע למטה

[/QUOTE]

ואתה תחת שחוק צחוק
[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2648
[QUOTE=מוסלי]מדובר בדלטוניזם. מחלה שכיחה אצל כרסתנים בגילו[/QUOTE]

שמוגלי, מרשים שנכנסת לויקיפדיה על מנת להעשיר את הידע של כולנו עם מושג לועזי חדש לעיוורון צבעים , וכל כך טבעי שיצאת פטאטי בניסיון שלך להסביר את שכיחות התופעה. ליידעתך, מדובר, לרוב , בעניין גנטי. די נדיר לקבל זאת עקב סכרת בכל גיל. כלומר אתה יכול להמשיך להיות סובא, זולל וכסיל באופן חופשי.

ולגבייך ולגבי לבלרייך, שרון, הנקודה היא שאני הדגשתי ואילו את פישלת.
smallville2010 , זונה משועממת ולא אחת שצריכה להכנס לתפקיד. זוכרת!!

ספינים ובדיחות חלם לא יוציאו אותך מזה.

רימינג מעשי2012-10-13 14:27:09

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2649
אם היית מתיחסת ללקוחות שלך באותה התלהבות שאת מתיחסת לחדר כושר אז השרשור שלך היה מיותר.(גם לצרכי יחצנות וגם לצרכי ביקורת), אבל באופי שלך את בהמה, ביחס שלך את בהמה ובנשמה אצ כבר שחוקה דק, אז מה עוזר לך הגוף החטוב שלך?

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=אחים שלו גברים]
ומה ההבדל בינינו?
[/QUOTE]

ההבדל ביננו שאתה תחת שחוק ומצ'וקמק ואני ישבן רענן וסקסי חיוך גדול

[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-10-13 14:34:22
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”