כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 28 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

272
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

טוב אני רואה שיש יותר מדיי התעסקות לאחרונה בפוסט שלי בעניין GFE = נשיקות צרפתיות , אז אני רוצה להבהיר את הנושא ...

בדיוק התכתבתי עם מישהומישהי על העניין הזה... אז אני פשוט אצרף פה את ההודעה הפרטית שכתבתי לולה ואז הכל יהיה ברור.

מה שאני מנסה להגיד שנשיקות צרפתיות זה אצלי דבר מאוד אישי ואני לא מתכוונת להפוך אותן ל"שירות". לכן, האפשרות הזאת קיימת רק למבקרים שאני ממשששש נגנבת מהם ורוצה להתנשק איתם .

מבקרים שלא זכו לאפשרות הזאת אז נא לא להפגע ולכבד את רצוני ...

מקווה שהבהרתי את עצמי
...

Embarrassed

[/QUOTE]
רבותי המלומדים: הטוחן היה פנטזיה ( מסתבר). שרון יש פנטזיה גברית בדיוק כמו שלנו יש נשיות. חבל לכם לבזבז זמנכם לריק בתקווה לעמוד בסטנדרטים שלה ולקבל זאת ממנה. הציפיה להיות הנסיך על הסוס שיזכה לקבל נשיקת GFE לפי התקן מהיפיפה שרון כבר ממש גובלת בסוג של פאתטיות. אצלה כולנו צפרדעים. החשיפה הנ"ל בדבריה של שרון עצמה הבהירה דבר אחד בלבד - אין חדש תחת השמש, או הכובע במקרה כדלהלן.
למען האמת, לא הייתי רוצה לקבל משרון נשיקה מאולצת. סרט עם ריקוד אירוטי מאולץ ומציצה מאולצת שבאה בעקבותיו בהחלט הספיקו לי. ויעיד על כך השמוליק שלי!!! זה המשיך לישון שנת ישרים במצב מכווץ ללא כל רצון לעבור לשיעור מתיחות. או במילותיהם האלמוותיות של שימי והפילוסים מארץ נהדרת. " מצ'עמם."

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

275
אולי כדאי שמישהו יעדכן את הלבלר ששרון מגשימה פנטזיות בלעדיו

[QUOTE=Lavelle]

מנענע רק את שרון

מגשים הפנטזיות של שרון

[/QUOTE]

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

ברור
שגם לי כמו לכל אחד ואחת יש פנטזיה ואפילו פנטזיות. לגבי הסטנדרטים שלי
ואבירים על סוס הלבן , בפרק זמן של כחודש פגשתי 3 , לדעתי המצב פשוט מעולה
...

[/QUOTE]

menice2011-09-06 23:43:02
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

276

היי רימינג מעשי , יאואוווו למה אתה כזה פסימי ?

לגבי הסרטון שלי אז זה בסדר, כבר מזמן הבנתי שאני לא יכולה לגרום לכווווולם להיות נלהבים ממני

ברור שגם לי כמו לכל אחד ואחת יש פנטזיה ואפילו פנטזיות. לגבי הסטנדרטים שלי ואבירים על סוס הלבן , בפרק זמן של כחודש פגשתי 3 , לדעתי המצב פשוט מעולה ...

[/QUOTE]
אומר זאת בפשטות, עצם הניסוח המילולי שלך הוא שיווקי במהותו. אני, לפחות, לא מוצא בו מסר אמיתי ומהותי המוקרן אישית מתוך הקרביים שלך. הפנמנו את המסר: את מגשימה פנטזיות בתשלום. ושכל אחד בזמנו הפרטי יבחן עם עצמו את הניגודים וההשלכות הנלוות לכך.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

277
שלום לכולם
זה הדיווח הראשון שלי ומקווה שיהיו עוד הרבה :)
הייתי אצל שרון לפני זמן מה חכיתי קצת עם הדיווח כדי שהיא לתדע מי אני (אני קצת ביישן)

אז ככה הגעתי אליה שפתחה את הדלת היא הייתה לבושה לפי דעתי ממש לא משהו יכלה להתאמץ קצת יותר
אחריי שנכנסתי למקלחת לבד יצאתי החוצה ואז ראיתי איזה גוף מדהים יש לה ואיזו יפה היא
כתבו כבר הרבה על איך שהיא נראית אז אין טעם להמשיך חבל רק שהיא לא משתדלת להתלבש קצת יותר יפה
שרון ממש משתדלת לשרת כמה שיותר טוב אני ממש התאכזבתי שאין GFE ומוזר שלא שמתי לב לזה לפני שהיא לא נותנת
היה אקט ראשון ואז עוד מקלחת ואז מסז שלא הבנתי למה אבל היא ממש השתדלה אבל ממש רציתי לגמור שוב ואז לא יודע למה היה לי הרגשה לא טובה לא משהו שהיא עשתה משהו בתוכי אמר לי שאני לא כל כך נהנה הרגשתי כאילו גם לה לא כל כך כיף אבל אולי אני טועה אולי אחזור שוב כדי לדעת אם באמת אנחנו לא מתחברים אבל רק דבר אחד שרון
את מקסימה והכל בסדר אבל אני חושב שאת צריכה יותר להשקיע בבגד שאת לובשת שאת פותחת את הדלת במיוחד ללקוח חדש
תודה לכולם
השקט

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

278
ר"מ אחינו

ברור שמדובר על מסע שיווק חדש ולא על שום דבר אחר!

כנראה (והמלוכסנת מייד תשדר עסקים כרגיל) שיש המון דרישה לGFE אצל לקוחות
שלא מוכנים לשלם סכומים כאלה ולא לקבל וזה מתבטא בירידה בהיקף העסקים,
הסנונית הראשונה בדמות הסרטון לא השיגה את מטרתה כי הסרטון היה חובבני
והצביע על כל החסרונות של הגברת (מכניות וחוסר התלהבות כללית, זה היה הורג
לחייך פעם או פעמיים במהלך הסרטון?) ולכן יש קמפיין שאומר יש GFE אבל הוא
לא לכולם.

אין יותר מטחנה ולבלריה בשרשור והוא לא ממריא אז כמו שהאמריאים אומרים

Desperate time calls for desperate measures

מעבר לזה כהמלצה - הסרטון היה התחלה טובה אבל נדרשת מקצוענות כדי שהוא יפגע עדיף להתרכז בזה ולא בקמפיינים שיקריים שמוציאים שם רע...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”