כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 272 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2712
[QUOTE=shaglan69] אני יודע שאקבל קטילות פה אבל זה פשוט כבר בוער לי בעצמות !
ביקרתי את שרון מספר פעמים בשנים האחרונות (עוד מהדירה שלה בבוגרשוב).
הרבה מהדברים שנאמרו עליה נכונים, אין GFE וההרגשה בגדול היא די מכאנית, הכל נכון. אבל - היא לעולם לא טענה שיש ואפילו בשיחה טלפונית איתה היא אומרת למי ששואל שהיא לא עושה GFE. 
לפעמים מתחשק לי בדיוק סוג השירות שהיא נותנת, לא בא לי נשיקות/חיבוקים/להחזיר הנאה וכו', מתחשק לי שמישהי תקבל ממני שפריץ לפנים ותפנה לי את הטוסיק לאנאלי, ואת זה בדיוק אני מקבל. 
אפשר להגיד (והרבה גם רושמים את זה) שהמחיר הוא גבוהה בתמורה למה שהיא נותנת, ואולי זה באמת נכון ובמחיר הזה אפשר לקבל גם את מה שהיא נותנת וגם GFE ואולי עוד משהו (אין לי מושג), אבל זה המחיר, ומי שלא רוצה לא חייב, וכל אלה שאומרים שזה יקר, שינסו לתמחר לעצמם כמה הם היו רוצים על בליעה של זרע של מישהו שהם לא מכירים וקבלת זין ענק או קטן בתחת ועוד באמצע ללטף ולמסג' את אותו גבר, לא יודע אם הייתם מתמחרים בפחות...
בקיצור, לדעתי הפורום נועד בכדי שנשתף לחוויות טובות או רעות שהיו לנו והשרשור הזה יש תובנות של כל אחד הרבה יותר ממה שבאמת צריך.
בלי קשר, המילה "לכבד" היא לא מילה גסה, שאני קורא חברים פה שמשתלחים בשרון כאילו היא לא בן אדם, זה לא מוסיף גם להם כבוד, גם אם אתם לא מתחברים לחוויה שהיא מציעה או לאדם שהיא, עדיין אפשר לכבד ולא להתייחס אליה כאל זבל (אפשר גם לא להתייחס בכלל).
[/QUOTE]
מסכים עם כל מילה פה!!! ;) כל כך נכון!yellow-horny2012-10-24 21:37:14

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2713
[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=shaglan69] אני יודע שאקבל קטילות פה אבל זה פשוט כבר בוער לי בעצמות !
הרבה מהדברים שנאמרו עליה נכונים, אין GFE וההרגשה בגדול היא די מכאנית, הכל נכון. אבל - היא לעולם לא טענה שיש ואפילו בשיחה טלפונית איתה היא אומרת למי ששואל שהיא לא עושה GFE.
לפעמים מתחשק לי בדיוק סוג השירות שהיא נותנת, לא בא לי נשיקות/חיבוקים/להחזיר הנאה וכו', מתחשק לי שמישהי תקבל ממני שפריץ לפנים ותפנה לי את הטוסיק לאנאלי, ואת זה בדיוק אני מקבל.
אפשר להגיד (והרבה גם רושמים את זה) שהמחיר הוא גבוהה בתמורה למה שהיא נותנת, ואולי זה באמת נכון ובמחיר הזה אפשר לקבל גם את מה שהיא נותנת וגם GFE ואולי עוד משהו (אין לי מושג), אבל זה המחיר, ומי שלא רוצה לא חייב, וכל אלה שאומרים שזה יקר, שינסו לתמחר לעצמם כמה הם היו רוצים על בליעה של זרע של מישהו שהם לא מכירים וקבלת זין ענק או קטן בתחת ועוד באמצע ללטף ולמסג' את אותו גבר, לא יודע אם הייתם מתמחרים בפחות...
בקיצור, לדעתי הפורום נועד בכדי שנשתף לחוויות טובות או רעות שהיו לנו והשרשור הזה יש תובנות של כל אחד הרבה יותר ממה שבאמת צריך.
בלי קשר, המילה "לכבד" היא לא מילה גסה, שאני קורא חברים פה שמשתלחים בשרון כאילו היא לא בן אדם, זה לא מוסיף גם להם כבוד, גם אם אתם לא מתחברים לחוויה שהיא מציעה או לאדם שהיא, עדיין אפשר לכבד ולא להתייחס אליה כאל זבל (אפשר גם לא להתייחס בכלל).
[/QUOTE]

מסכים עם כל מילה פה!!! ;) כל כך נכון![/QUOTE]

שגלן יקר, צהוב חביב, פתחו עיניים והביטו גם מסביב.

חשבו שנייה מה היה קורה לו העברתם ביקורת שלילית על העלמה המכובדת ואפילו בסגנון ענייני ובדרך ארץ? ההשמצות עליכם היו נערמות עד השמיים. לטוב או לרע, גם אם תניחו את מרכולתה של שרון הצידה לשנייה, המומנט שהפוסט הזה צובר על שלל "חירטוטיו" הוא גם כתוצאה של אילו המתבטאים בשמה של שרון. ואני מתכוון מתבטאים בשמה תרתי משמע. לו הייתם טורחים להחליף עם שרון גם מילה או שניים ולא רק להחליף פוזיציות הייתם מבינים בדיוק לאן אני חותר.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2715
[QUOTE=אמריקאי]

הקפן עונה למר RM

היום פגשתי מלאך, יותר נכון מלאכית מדהימה
רגליים ארוכות
פתחה את הדלת עם חיוך כשהיא לבושה, או יותר נכון לא לבושה, לפי בקשתי (2 לייקים)

בטלויזיה לא ראתה טלנובלה (לייק)

המלאכית רזתה ויש לה גוף מושלם (מיליון לייקים)

יצאתי עם הריח המדהים שלה עליי, ועדיין אני כאילו מריח אותה עליי

וכן קישקשתא היקר, זה רק עניין של כימיה
[/QUOTE]

הו קפטן מי קפטן אמור לי דבר
האם ענית לי, או לעצמך
עם אותו הסיפור
שעל עצמו שוב חזר

רימינג מעשי2012-10-25 19:50:00

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2716
[QUOTE=אמריקאי]

הקפן עונה למר RM

רגליים ארוכות

[/QUOTE]
לאורח המזדמן שבטעות נקלע לשרשור הזה - נא לא לטעות ולחשוב שמדובר בעוד 'לקוח מרוצה'.
מדובר ביחצן חסר מנוח (ומאוהב) שכבר בפעם השביעית מודיע לנו ששרון היא הדבר הטוב ביותר מאז הומצא הסקס.
ואז כשמגיעים אליה (ונופלים), הוא כדרך קבע מתרץ את זה 'בחוסר כימיה'.
לדעתי מדובר באחת מנותנות השרות הגרועות בארץ.
לשרותכם - לינק למקבץ הודעות, מה חושבים עליו משתמשי הפורום (כולל האדמין של הפורום):

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2717
יצאת עם ריח של גופרית ואתה מאושר?קריצה

[QUOTE=אמריקאי]

הקפן עונה למר RM

רגליים ארוכות

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2718
[QUOTE=shaglan69]אני יודע שאקבל קטילות פה אבל זה פשוט כבר בוער לי בעצמות !

[/QUOTE]

אני מתחבר למה שאתה כותב, אבל...

אם היא היתה אומרת, כהגדרתך, שהיא מקבלת שפריץ לפנים ואז מסתובבת לאנאלי, ניחא.
אבל אם היא ו/או מי מטעמה כותב עשרות פעמים שהיא חיית מין שלא מצליחה להירדם בלילה אם אין לה 4 מספרים לפני השינה - זו כבר בעיה.

שים לב שהבעיה של המשמיצים הוא לא השירות שהיא מציעה. הבעיה היא השירות שחלק מהחברים כאן טוענים שהיא נותנת.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2720
[QUOTE=אמריקאי]
הנקודה לא אם הקפטן ענה או לא ענה

זה מה שהקפטן מרגיש

לא מיחצן, אלא מרגיש

והקפטן לא צריך אישור למה שהוא מרגיש

אפשר פשוט לראות את החיוך שלו כשהוא יוצא מביקור אצל המלאכית שלו

זו הרגשה אישית, בדיוק כמו שאצל RM ואחרים זה הפוך

הקפטן נהנה מכל שניה שהוא נמצא בגן עדן....עם המלאכית הסקסית שלו

[/QUOTE]

שיהיה לך אלף לבריאות.