כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 29 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

286
נוכל - אפשר לדעת למה אתה כותב תחת שני ניקים שונים? Dead
[QUOTE=זורק זין27]

בדרך כלל אני לא כותב פה , מכיוון שבשנה האחרונה לא הייתי בכלל עם נערות ליווי , אבל לפני יומיים נפגשתי עם הבחורה הזאת שקוראת לעצמה ניקיטה , והדיווח שלי פה בא בשביל להזהיר אנשים מלעשות את הטעות שאני עשיתי שקבעתי איתה פגישה .

קבעתי איתה ליום חמישי בשעות הבוקר , לפני שהגעתי היא אמרה לי שלא נוח לה בסוף, ושאני יבוא יותר לכיוון הערב .
קבענו ב - 7 בערב ל- 3 שעות של מפגש שליטה .
איך שנכנסתי , ראיתי בחורה רזה , על גבול האנורקסית , לא סקסית בעליל , פרצוף לא משהו בכלל ודי לא בעניינים .
אפילו לא הסתכלה עליי כשנכסתי ולפני שהספקתי להגיד 2 משפטים באה לי ביציאה הכי מפגרת שיכולה להיות , ואני מצטט : " מאמי , לא מתאים לי המפגש הזה בסוף " . תכלס במילא נראה לי שלא הייתי נכנס איתה , אז זרמתי איתה ואפילו לא שאלתי מה הבעיה שלה . אמרתי לה "סבבה בכיף יותר טוב לי " והסתלקתי משם .
בקיצור : מדובר בטיפוס די מגעיל ,, לא סגורה על עצמה בכלל , ובנוסף לזה נראית על הפנים . לא ברור לי המגיביבם שרשמו שהיא סקסית בטירוף , כנראה שהסטנסרטים של אנשים פה נמוכים מאוד .
עוד לפני שבאתי הצעתי לה אם בא לה שאני יביא לה לאכול או לשתות , והיא אמרה שאני יביא יין .
השארתי את היין שם וכאמור הסתלקתי .
תכלס חסכתי לעצמי הרבה כסף , וגם נהניתי עם בחורה אחרת .
מי שיודע מה טוב לו , לא יעיז להתקרב לבחורה הדוחה הזאת , שקוראת לעצמה ניקיטה .
[/QUOTE]
[QUOTE=regame]הייתי עם ניקי ובסך הכול בשורה התחתונה : ממש לא מומלץ.
לגבי המראה : נראית בסדר ,לא יותר מזה , אני מעריך שהיא יותר קרובה לגיל ה- 40 מאשר ל - 30 .
לגבי הביצועים : שילמתי לה על יחסי שליטה ובוא נגיד ככה : לא היו יחסים ובטח ובטח שלא הייתה שליטה .
היא לא יודעת בכלל להיות נשלטת , רואים שאין לה ניסיון בזה בכלל , והיא גם לא יודעת לשלוט .
מציצה מאוד חלשה , ממש לא גרון עמוק כמו שהבטיחה . ברגע שניסית להוריד לה את הראש למטה , היא אמרה שהיא לא יכולה יותר מזה . אז השאלה שלי : למה אמרת שאת עושה גרון עמוק ??? אל תבטיחי סתם דברים !! .
גם הזיון עצמו היה טכני מאוד , משעמם ,כמעט נרדמתי באמצע . היא עושה טובה שהיא בכלל מזדיינת .
בכלל בכללי : היא נראית די עייפה ושחוקה מהעבודה הזאת .
מיותר להגיד שלא אחזור !
[/QUOTE]
מה גם שברור על פי הדיווח הראשון שלך (בו לא הסכימה לקבל אותך) - שתחת הניק השני שלך, 'דיווחת' על מפגש

שלעולם לא התקיים!!! כועס Dead Sick

UMA2013-03-04 16:08:57
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ניקיטה - ללא גבולות

288
צהרים טובים לכולם קישקשתה רק שתי מילים אלף נשיקות Tongue אוליב מאמי רגע אתה טוען שהצד המרוקאי שלי ולחיי [לחיים ] המופלטה תמיד ישארו חיוך גדולחיוך גדול ניסית לעלות לכאן תמונות אבל לא נותן להעתיק ולהדביק עם מישהו יודע איך אשמח לקצת הכוונה המשך יום קסום וסגלגל
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”