ניקיטה - ללא גבולות
283צהרים טובים לכולם אוליב גם לי היה ממש כייף יין ממתקים רק בפעם הבא חובה מוזיקה איטלקית 

רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה
ניקיטה - ללא גבולות
286נוכל - אפשר לדעת למה אתה כותב תחת שני ניקים שונים? 
UMA 2013-03-04 16:08:57

[QUOTE=זורק זין27] [/QUOTE]
בדרך כלל אני לא כותב פה , מכיוון שבשנה האחרונה לא הייתי בכלל עם נערות ליווי , אבל לפני יומיים נפגשתי עם הבחורה הזאת שקוראת לעצמה ניקיטה , והדיווח שלי פה בא בשביל להזהיר אנשים מלעשות את הטעות שאני עשיתי שקבעתי איתה פגישה .
קבעתי איתה ליום חמישי בשעות הבוקר , לפני שהגעתי היא אמרה לי שלא נוח לה בסוף, ושאני יבוא יותר לכיוון הערב .
קבענו ב - 7 בערב ל- 3 שעות של מפגש שליטה .
איך שנכנסתי , ראיתי בחורה רזה , על גבול האנורקסית , לא סקסית בעליל , פרצוף לא משהו בכלל ודי לא בעניינים .
אפילו לא הסתכלה עליי כשנכסתי ולפני שהספקתי להגיד 2 משפטים באה לי ביציאה הכי מפגרת שיכולה להיות , ואני מצטט : " מאמי , לא מתאים לי המפגש הזה בסוף " . תכלס במילא נראה לי שלא הייתי נכנס איתה , אז זרמתי איתה ואפילו לא שאלתי מה הבעיה שלה . אמרתי לה "סבבה בכיף יותר טוב לי " והסתלקתי משם .
בקיצור : מדובר בטיפוס די מגעיל ,, לא סגורה על עצמה בכלל , ובנוסף לזה נראית על הפנים . לא ברור לי המגיביבם שרשמו שהיא סקסית בטירוף , כנראה שהסטנסרטים של אנשים פה נמוכים מאוד .
עוד לפני שבאתי הצעתי לה אם בא לה שאני יביא לה לאכול או לשתות , והיא אמרה שאני יביא יין .
השארתי את היין שם וכאמור הסתלקתי .
תכלס חסכתי לעצמי הרבה כסף , וגם נהניתי עם בחורה אחרת .
מי שיודע מה טוב לו , לא יעיז להתקרב לבחורה הדוחה הזאת , שקוראת לעצמה ניקיטה .
[QUOTE=regame]הייתי עם ניקי ובסך הכול בשורה התחתונה : ממש לא מומלץ.
לגבי המראה : נראית בסדר ,לא יותר מזה , אני מעריך שהיא יותר קרובה לגיל ה- 40 מאשר ל - 30 .
לגבי הביצועים : שילמתי לה על יחסי שליטה ובוא נגיד ככה : לא היו יחסים ובטח ובטח שלא הייתה שליטה .
היא לא יודעת בכלל להיות נשלטת , רואים שאין לה ניסיון בזה בכלל , והיא גם לא יודעת לשלוט .
מציצה מאוד חלשה , ממש לא גרון עמוק כמו שהבטיחה . ברגע שניסית להוריד לה את הראש למטה , היא אמרה שהיא לא יכולה יותר מזה . אז השאלה שלי : למה אמרת שאת עושה גרון עמוק ??? אל תבטיחי סתם דברים !! .
גם הזיון עצמו היה טכני מאוד , משעמם ,כמעט נרדמתי באמצע . היא עושה טובה שהיא בכלל מזדיינת .
בכלל בכללי : היא נראית די עייפה ושחוקה מהעבודה הזאת .
מיותר להגיד שלא אחזור !
[/QUOTE]מה גם שברור על פי הדיווח הראשון שלך (בו לא הסכימה לקבל אותך) - שתחת הניק השני שלך, 'דיווחת' על מפגש
שלעולם לא התקיים!!!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
ניקיטה - ללא גבולות
288צהרים טובים לכולם קישקשתה רק שתי מילים אלף נשיקות
אוליב מאמי רגע אתה טוען שהצד המרוקאי שלי ולחיי [לחיים ] המופלטה תמיד ישארו 
ניסית לעלות לכאן תמונות אבל לא נותן להעתיק ולהדביק עם מישהו יודע איך אשמח לקצת הכוונה המשך יום קסום וסגלגל

רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה
ניקיטה - ללא גבולות
290חבל שאת לא עונה בשבועות האחרונים!!! אולי החלפת פלאפון ולא אמרת לנו? יש לי ממש חשק לפגוש אותך:)