בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2983לדעתי יש בעיה בהשוות 2 תמונות.
התמונה בלי ג'ינס כול כך הרבה יותר יפה שאת פשוט חייבת ללכת בלי.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2984שלום שוב חברי פורום נכבדים,
ובכן ניצלתי שהייה קצרה בארץ לפני כשבועיים במסגרת ביקור מולדת וקבעתי שוב עם שרון.
נדיר שאני חוזר פעמיים אבל במקרה של שרון... הגוף החצוף והרגליים שלא נגמרות נצרבו אי שם בתת מודע אצלי. אין ספר התמונות שהיא מפזרת כאן בפוסט קשה מאוד להתעלם מהן וגורמת להתמכרות.
למרות השפעה ניכרת של ג'טלג מה שבעברית תקנית נקרא עייפת מצאתי את עצמי ליד הדלת של שרון.
המתח והחרדות לא היו מכיוון וידעתי הפעם למה לצפות בפתיחת הדלת.
שרון הכניסה אותי למשכנה וקידמה את פני בנשיקה, אין מה להשוות לנשיקה ולמבטים שקיבלתי מאנשי המכס בנתב"ג.
עזרתי לשרון להיכנס לתלבושת מיוחדת מאוד שהבאתי מהקצה השני של העולם ולאחר מכן נכנסתי למקלחת כשיצאתי שרון כבר כיוונה את המוסיקה ואת המצב רוח
אני אישית אוהב ללטף את הרגליים השזופות חלקות האלה את הגוף האתלטי הצעיר. מיותר לציין שהשתמשתי בכפות רגליה של שרון על מנת לנסות להעיף את העייפת ממני.
To Make a Long story short כרגע לפני הגמירה ביקשתי ממנה לגמור בפה ופשוט הרגשתי איך אני מרוקן הצטברות של שבועיים.
לאחר מקלחת מרעננת ושיחה קצרה במיטה (שרון תודה על האוזן קשבת) שרון ממשיכה בעיסוי עדין. איכשהו היא מבחינה איך אני עומד לצלול לתוך הג'טלג ומתחילה באחלה מציצה על מנת להעמיד אותי במקום. משם אנחנו מתחילים להזדיין במיסיונרית ודוגי ולבסוף חזרנו שוב למציצה כי אנוכי פשוט נוסע על אדי דלקJ. חברים בסוף מה זה גמרתי במציצה שוב בפה של שרון.
אפשר לומר "שרון פשוט חלבה אותי עד לטיפה האחרונה"
See you when I see you!
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2985בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2986
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2987
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2989אבל אני בטוח דופק את אוקטביה